El isi biliyorumUdemy diye bir site var orada el işleri tarif ediyor veya İnternet satış teknikleri öğretiyor burada öğrenme amaçlı videolar var kendinizi geliştire bilirsiniz yanlı paralı bir göz atın derin gayet faydalı evde oturan hanımlar için , Müge anlıyı izlemekten iyidir kendini geliştirmek
3 çocuk dogururken ne düşündün hic olmadi her birinde devlet baba bi yarım altın verir en azindan mi? Yani cok üzücü anlattiklarin da neden bu adama bu ortama 3 cocuk gayet de akilli akilli yaziosun yani.Esimden parada almak istemiyorum.zananinda suna ihtiyacim var dedigimde evdesin sanki disari mi cikiyon dedim.Evlendigim ilk yil aldigim kabanla duruyorum dedim ne olacak yirtigi mi var dedi. Bu zamana kadar ne aldin bana ayakkabi bile baban aldi bana 5 yil once halen onu giyiyorum.gorumcemin verdigi kiyafetlerle idare ediyorum .Allah askina bu sekilde olup daha nasil kit kanaat gecineyim.
Bunu yapan gerçekten işe başlamaya kalksan seni döver öldürür heralde. En güzel işi bulsan ne fayda bu adamdan kurtulmadikca? Ailen yok mu arkandaTamam anladimda gecen bi yerle telefonda gorustum yuzyuze gorusmeye gidecem dedim kapiyi kilitledi uzerime.
Eşinizin çalışmanıza bu kadar direnç göstermesi çok çok garip. Dışarda sizi yiyecek aç kurtlar yok sizin gibi bir sürü calisan kadın var. Calistirmiyo, para da vermiyo ee siz istek ve ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacak siniz. Fazla harca demişler size ama normal ihtiyaçlarınızi alsanız adam zaten karşılayamaz. Şimdi gidin adama bugün 16si maaşı dün aldı benimle geliyorsun çarşıya çıkıyoruz alicaklarim var benim. Beni calistirmiyosan her ay ihtiyaclarimi alıcaksın karşılayamayacagi için evde asagilar misiniz yoksa cinnet mi geçirirsiniz yalandan size kalmış. Adamdan para istemiyosunuz ki azıcık parayla yaşayıp gidiyosunuz o neden rahatsız olsun. Adamın zaten keyfi yerinde ne ayranı dökülüyo ne totosu seviliyoTamam anladimda gecen bi yerle telefonda gorustum yuzyuze gorusmeye gidecem dedim kapiyi kilitledi uzerime.
Her seçenek sunuldu. Cevap olumsuz ya da çözümsüz.İstanbulda yaşıyosanız ibb kreşlerini araştırabilirsiniz ve kurslardan bir meslek eğitimi alabilirsiniz. Çok üzüldüm sizin için umarım her şey gönlünüzce olur
Dışarıdaki ortama değil, size güvenecek. Çalışma arkadaşlarımın yüzde sekseni erkek. Kimse kimsenin üstüne atlamıyor, herkes ekmeğinin derdinde.Disardaki ortama guvenmiyormus.
Valla cok haklisiniz.yillardir dogru duzgun bir magazaya gidip kiyafet bile almadim.sacimi bile evde kendisi kesiyo.cok fedakarlik yaptim ama calisayim dedigim zaman da adkiyeyi gosteriyo.cok zoruma gidiyor artik.
Boşanınca hem size karışamayacağını hem de 3 çocuğa nafaka ödeneceğini, hem de çocuklarından ayrılacağını biliyor mu?Valla cok haklisiniz.yillardir dogru duzgun bir magazaya gidip kiyafet bile almadim.sacimi bile evde kendisi kesiyo.cok fedakarlik yaptim ama calisayim dedigim zaman da adkiyeyi gosteriyo.cok zoruma gidiyor artik.
Sorun aslında ilk cümleden başlamıyor mu? Çalışmak ya da herhangi bir şey için eşinizden izin almanız gerekiyor mu? Belli bir yaşa gelmiş, bu yaşa gelene kadar kendi hayatının sorumluluğunu almış bir insan neden eşinden bir şey için izin alsın ki? Bu genellikle daha çok kadınların yaşadığı bir durum, erkeklerin de bazı konularda eşlerinden izin aldığını duyuyorum. Yazdıklarınızı tekrar okuyun lütfen. Sizce de karı - koca ilişkisinden se ebeveyn - çocuk ilişkisi tanımlamıyor musunuz? Bir kadının ekonomik özgürlüğünün olması çok değerli. Lütfen kendiniz için bir iyilik yapın ve izin istemek yerine kararınızı açıklayın eşinize.14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?