Bu cesaret bende olsa bende yapacamİzin istemem. Geleceğimi kimseye ipotek ettirmem. Zira annem bundan 30 sene önce işi bırak diyen herifi yakasından tutup evden atan bir kadındı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cesaret bende olsa bende yapacamİzin istemem. Geleceğimi kimseye ipotek ettirmem. Zira annem bundan 30 sene önce işi bırak diyen herifi yakasından tutup evden atan bir kadındı.
İyiymiş valla ben 2 bin veriyordum 3,5 oldu eski öğrenci olduğu için. Yeniler 4.200 den sözleşme yapmışlar. Ama şu şartlarda çalışmanız yine mantıksız. Çalışan bir kadın olarak söylüyorumBizim burda kresler 1500-2500 araliginda ve tamgun
Vampirler varDisardaki ortama guvenmiyormus.
Allah o gücü kuvveti versin.Bu cesaret bende olsa bende yapacamama malesef
![]()
Belkıde kendıne yedıremıor esının calısmasını bazı erkekler var esı calısınca kendını yetersız goruorHem esinizden şikayetcisiniz hemde 3 çocuk yapmayı da ihmal etmemişsiniz.
Böyle bir adamın nesine guvendiniz acaba ?
Daha sizin isteklerinizi bile karsiliyamiyor.
Onla durumu tekrar degerlendırın senın yukunu hafıfletme ıstıorum deyın ama onurunu kırmadanAllah o gücü kuvveti versin.Çünkü adamın size verdiği para para değil cidden.
Niye böyle bu erkekler ya...
O devir geçeli çok oldu. Hayat şartları ortada.Belkıde kendıne yedıremıor esının calısmasını bazı erkekler var esı calısınca kendını yetersız goruor
Adamın niyet o değil ki. Amaç kadının eli para görmesin , sesini çıkaramasın.Onla durumu tekrar degerlendırın senın yukunu hafıfletme ıstıorum deyın ama onurunu kırmadan
Zor o zaman hayatta ızın vermezAdamın niyet o değil ki. Amaç kadının eli para görmesin , sesini çıkaramasın.
Tek maaş 3 çocuk süper14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Mesleği olmasa bile çocuk bakıp yine bir destek sağlayabilir evine , adamın bakış açısı şikayetiMesleğiniz var mı şimdi 3 çocukla ne iş yapabilirsiniz. Aklınızda bi şey var mı?
Evime yakin kres vardi sordum personel cocugu almiyorlar.1 vesait uzaklikta kres ilani gordum onlar aliriz dediler ama bana odeyecegi ucret 3300 tl.sabah 7.20 engec isyerinde olacakmisim.hadi ben gitsem 1 sinifa gidecek cocugumu kim hazirlayacak gonderecek.of offf anlayacaginiz bende isin icinden cikamiyorum.Yani eşinizin size verdiği para para değil ki bu ne..
Kreşlerde çalışır mısınız?
Gidin sorun temizlik yemek işleri için eleman arıyor olabilirler küçük çocuğunuzla gider gelirsiniz. O da kreşe gitmiş olur maaşınız dan keserler onun ücretini. Çalışan indirimi de yaparlar.
Dışarıya güvenmeyen(!) sevgili hödük eşinizin de çocuklar ve kadınlarla çalışacağınız için içi rahat olur belki!
Gratis, penti gibi markalar part time isci aliyor. 3 tam gun gidiyorsunuz, asgari ucretin yarisi maas + yemek + yol veriyorlar. Saat 10da is basi yapiliyor. Haftasonu 2 gun esiniz cocuklara bakabilir, bir gunde komsuya birakamaz misiniz?Evime yakin kres vardi sordum personel cocugu almiyorlar.1 vesait uzaklikta kres ilani gordum onlar aliriz dediler ama bana odeyecegi ucret 3300 tl.sabah 7.20 engec isyerinde olacakmisim.hadi ben gitsem 1 sinifa gidecek cocugumu kim hazirlayacak gonderecek.of offf anlayacaginiz bende isin icinden cikamiyorum.