• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz calismaniza izin vermezse ne yaparsiniz..

Bizim burda kresler 1500-2500 araliginda ve tamgun
İyiymiş valla ben 2 bin veriyordum 3,5 oldu eski öğrenci olduğu için. Yeniler 4.200 den sözleşme yapmışlar. Ama şu şartlarda çalışmanız yine mantıksız. Çalışan bir kadın olarak söylüyorum

Hem esinizden şikayetcisiniz hemde 3 çocuk yapmayı da ihmal etmemişsiniz.
Böyle bir adamın nesine guvendiniz acaba ?
Daha sizin isteklerinizi bile karsiliyamiyor.
Belkıde kendıne yedıremıor esının calısmasını bazı erkekler var esı calısınca kendını yetersız goruor

Her calisayim dediginde esin cocuk yaparak seni eve tıkmıs sanki. Onu bilemem de esinin yaptigi ekonomik siddet. Ayrica senin calisma ozgurlugune karisma hakki yok, kocan da olsa. Bu senin temel hakkin.

Son düzenleme:
Yani eşinizin size verdiği para para değil ki bu ne..

Kreşlerde çalışır mısınız?

Gidin sorun temizlik yemek işleri için eleman arıyor olabilirler küçük çocuğunuzla gider gelirsiniz. O da kreşe gitmiş olur maaşınız dan keserler onun ücretini. Çalışan indirimi de yaparlar.

Dışarıya güvenmeyen(!) sevgili hödük eşinizin de çocuklar ve kadınlarla çalışacağınız için içi rahat olur belki!

Belkıde kendıne yedıremıor esının calısmasını bazı erkekler var esı calısınca kendını yetersız goruor
O devir geçeli çok oldu. Hayat şartları ortada.
Kendini yetersiz hisseden erkek, karısının isteklerini karşılar 100 TL 200 TL bu devirde para mı ? Ne var bir markete gidiyoruz 2-3 şey aliyoruz 100 TL gidiyor.

Eşinize cok kizdim. Etrafa guvenmiyorum ne demek. Calismanizi istemiyorsa sgk nizi elden ödesin ve aylik asgari ücreti elinize saysin o zaman. 200tl ile 2 tişört alsaniz borçlu çıkarsınız. Ya ihtiyaçlarınızı adan zye komple karsilasin ya da size karismasin. 3 cocukla bosanamayacaginizi bildigi icin adliyeyi gösteriyor size.

Çalışmak isteyen kadın koçiş 3 çocuk ister ki kadın evden dışarı çıkmasın çalışma zaten olmaz , kıt kanat geçinsin hayatına da şükür etsin ekmek bulduğu için

14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Tek maaş 3 çocuk süper 👍

Yani eşinizin size verdiği para para değil ki bu ne..

Kreşlerde çalışır mısınız?

Gidin sorun temizlik yemek işleri için eleman arıyor olabilirler küçük çocuğunuzla gider gelirsiniz. O da kreşe gitmiş olur maaşınız dan keserler onun ücretini. Çalışan indirimi de yaparlar.

Dışarıya güvenmeyen(!) sevgili hödük eşinizin de çocuklar ve kadınlarla çalışacağınız için içi rahat olur belki!
Evime yakin kres vardi sordum personel cocugu almiyorlar.1 vesait uzaklikta kres ilani gordum onlar aliriz dediler ama bana odeyecegi ucret 3300 tl.sabah 7.20 engec isyerinde olacakmisim.hadi ben gitsem 1 sinifa gidecek cocugumu kim hazirlayacak gonderecek.of offf anlayacaginiz bende isin icinden cikamiyorum.

Evime yakin kres vardi sordum personel cocugu almiyorlar.1 vesait uzaklikta kres ilani gordum onlar aliriz dediler ama bana odeyecegi ucret 3300 tl.sabah 7.20 engec isyerinde olacakmisim.hadi ben gitsem 1 sinifa gidecek cocugumu kim hazirlayacak gonderecek.of offf anlayacaginiz bende isin icinden cikamiyorum.
Gratis, penti gibi markalar part time isci aliyor. 3 tam gun gidiyorsunuz, asgari ucretin yarisi maas + yemek + yol veriyorlar. Saat 10da is basi yapiliyor. Haftasonu 2 gun esiniz cocuklara bakabilir, bir gunde komsuya birakamaz misiniz?

Kendim bildim bileli çalıştığım için yan gelir yatardım dicem ama bu geçim sıkıntısında aç açınada yatılmaz

Evlenmeden önce bunlar hiç konuşulmadımı 14 yıl sonra adamı alışılmışın dışına çıkarmaya çalışıyorsunuz hayalinizdeki adamların yanından geçmeyen adamlarla evlenip değiştirmeye çalışıyorsunuz

Siz hayat yaşamıyor can çekisiyorsunuz.50 100 TL harçlık nedir yahu dışarı adım atınca biter o zaten.Onu da çoğu zaman çocuklarınıza harciyorsunuz.Benim çalışmama izin vermeyecek adam yoktur.Oldu da çok diretirse de bana adam gibi bakacak hiç bir şeyimi eksik etmeyecek insan gibi yaşamami sağlayacak.

Calısmıyor olmak sizin tercihiniz olsa okey. Ama siz istediğiniz halde “izin vermiyorum” gibi eril bir dil kullanan kafayla ben 3 cocuk yapmaz 14 sene evli kalmazdım. Bu saatten sonra yapacağınız şey aylık 100-200 gibi net miktarlar belirleyip ondan almak olur.

Back
X