• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çayı şekerli götürdün die hayvanmı dedi:1shok: pesssss yanii ne denirki benim eşim yapsa heralde o anki psikolojim ne olurdu bilmem ama heralde senin insan olmadığını unutmuşum ya kusura bakma der ve çayıda alır kendim afiyetle karşısında höpürtede höpürdete içip sonra da kendinedde koyamasın diye çayıda dökerrrrrdim kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso benim gönlüm takiiii alıncaya kadarda konuşmazdımmm tek kelime bile etmezdim onla kolay kolayda affetmezdimm hatasını anlayana kadar yasakkelime

Ay okurken tüylerım dıken dıken oldu düsünmesı bıle kötü allahım korusun

bazı erkekler öyle maalesef.ani öfke nöbeti geçiriyorlar.5 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar...

yapacağın en iyi şey bu durumlarda susup düzelmesini beklemek zaten sonra çok pişman oluyorlar...

ama bunu alışkanlık haline getirmesine de izin verme....

Çok doğru, bu anlık bi tepki ...Ama karşısındaki insanı ne kadar kırdığını farkedemiyolar...

Uygun bi zamanda bunu onunla konuşun mutlaka...

Hayvan olmasam senle evlenmezdim. Ben eşşeğin önde gideniyim ki senin gibi kaba biriyle evlendim derdim.
Ve bir daha asla ona çay vermezdim.
Hem sen niye şekerini koyuyorsun ki kendi atsın şekerini kendi karıştırsın.Hayret bişey...

:1shok: canım benim ya çok çirkin bi davranış... erkekler hakaret etmeye alışmış bence sorun bu arkadaşlarıyla konuşmalarına şahit olmuşsanız anlarsınız.. ama bunu bir defa yapan erkek hep yapacaktır ve yapıyor bunu bilir bunu söylerim ben eşimle nişanlıyken bana şakalaşırken ağzından kaçırmıştı salak mısın demişti ben de bilmem bi süre görüşmeyelim buna sen karar ver dedim tam 1 hafta ne telefonlarına çıktım ne aradım sordum... bu konuda çok katı olduğunuzu bilmezlerse bu devam eder gider benim diyeceğim o ki kesinlikle taviz vermeyin.. biz onların malı değiliz ya da kankaları ya da kum torbaları... biz onların eşleriyiz...
yani yok bunun bi açıklaması yani yok başka bişeye sinirlidir şudur budur... biz nelere sinirleniyoruz ama onlara hakaret etmiyoruuz.. onlara da hiçbir şey o yetkiyi vermez..:oklava:

önce yanlışlıkla üzerine çayı dökerdimhihoyyyt

ardından da yanlışlıkla kafa atardım eşim olacak insan kılığındaki .... neyse aman sinirim bozuldu

Kök iç derdim kötükedihüso:roflol:

Back
X