• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın kaanseda yanlış tepki verdim:) Kendini savunmalısın tabi ezdirme kendini.

verdiğim tepki biraz fevri oldu kusura bakma lütfen.biraz kızdım galiba söylediklerine.yorum yaptığın için teşekkür ederim.hihoyyyt

Ben bu lafı bana söylüycek bir erkekle aynı evde duramazdım açıkcası :1no2: Hayatta herşeyi göze alır ve ayrılırdım.
Ne anlamı kaldı o evliliğin o sevginin, bana hayvan diyip hakaret edicek biraz sonrada koynuna alıp sarılacak sevicek öylemi ... Bu kadar basitmi yani. Saygısı olmayanın sevgiside eksik olsun... :1no2:
Bu ve buna benzer hakaretleri eşleri tarafından yaşayan malesef çok kadın var. Elbet tek çözüm ayrılmak olmamalıdır mantıken ama bu yaptığınıda geçiştirip susmak onan bir sonraki hakareti için cesaret verir diye düşünüyorum. Kolay affedilecek bişey olmamalıki en azından bir sonrakine cesareti olmasın.

benimkide çayı getirir getirmez içer sonra aa şekeri yokmu öğle kızmaz ama şkerini atp getirmemi ister yaranılmıyo erkek milletiya ..oysa peygamber efendimiz (as)negüzel buyurmuş.hanımlarınıza karşı tatlı dillli ve nazik olun onlar size ALLAH 'ın emaneti ...

hmmm..yemek yapmişim (tamam lutuf degil kabul ediyorum)..ayagina kadar cayini getircem..ve bana söyledigi lafa bak..firlatirim o bardagi muhtemelen..artik duvarami gelir onami gelir Allah nereye nasip ettiyse :) devaminda da küs günler gelir..

herzaman dedigim gibi bi insan sinirli aninda (ki şeker konusuda asla sinirlenilcek bi konu degil) agzindan cikani bilmiyorsa hiç konuşmasin daha iyi..normal aninda herkes güzel konuşur zaten..marifet degilki..

cevresinde ki insanlarca kufur duymaya alısmıs biri olarak diyorum ki eger huyu buysa emin ool alısırsın bigun.ilk zamanlar agırına gider.gocunursun aglarsıın iğrenirsinn belki benim gibi ama birgun olur umursamamaya baslarsın. hattaa lafı gedigine oturtmak icin bazen sen bile kufur edersin.
neyazııkii kimi erkekler icin kufur gunluk bir kelime gibidir.boyle seye alısılırmı demeyin.hicte buyuk konusmayın.benim kadar kufurden nefret etmeye görsun bir insan.ailemden bir kere salak kelimesini dahi duymadım.helee kufurlu belaltı sohbetleri kırk yıl dusunsem sahit olup dinlemek zorunda kalacagımı aklıma getiremezdimm.neyazıkki gelin geldigim sehirde hangi eve gittiysem kimi görduysem hep boyle konusuldugunu gore goree en sonunda ister istemez hee hee deyip geciyorsun..

ama genede bir alternatif diyebilirim.ikinci bardak cayına musili attınmı tuvalete gömülünceye kadaar bir gidip gelsin ondan sonraa ne o hayvan gibi yapar oldun dokundumu yoksa diyesim olurdu...

peygamber efendimiz (as)negüzel buyurmuş.hanımlarınıza karşı tatlı dillli ve nazik olun demesini unuturlar,o gün kü şartlarda birden fazla Peygamber Efendimizin hanım almasını akılda tutarlar.

bu ne bıcım bır davranıstır ya
altıustu bır cay bu yaaa
bunun ıcın kalp kırmaya deger mı

Çokkkkk ayip etmis.:mymeka:

Keşke oda hayvan olabilse......ozaman öyle davranmazdı.çünkü hayvana bir lokma ekmek veriyosun makbule geçiyo . Hayvanları çok seviyorum.

esıme olan saygımda sevgımde zedelenırdı.o ozur dıleyıp hersey normale donmus gorunse bıle ıcıme otururdu soyledıgı sozler.

canım gerçekten çok üzüldüm
eşin sana gerçekten büyük saygısızlık yapmış işin kötü tarafı seni üzdüğünün farkında değil yada umursamıyor duygularını
çaresizlik zor ayrılamıyacağını yazmışın
hakaretlerini sineye çekme tepkini belli et susarsan aynı şeyleri devamlı yapar

o çayı alır.....yüzüne fırlatırım..o zaman hayvan lafının nasıl haedileceğinide görmüş olur

Ay canım yaaa çok üzüldüm alt tarafı bir çay için insan karısına böyle bişey dermi yaaa..Çok sinirlendim.Eşiniz normalde böyle değil galiba şaşırıp üzüldüğünüze göre... sadece o günlük mü oldu böyle bişey yada başka bi olaymı olmuştu tartışma gibi ...

eşiniz çayı şekerli getirdiniz diye size hayvan derse ne yapardınız.üstelik öylesine çıkmış bir şey değil.bağıra çağıra.çok üzgünüm arkadaşlar.yemek yedik ve keyifli bir çay içecektik.çok kötü hissediyorum ve şimdi yani on beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor.

Diger yorumlari okumadim ama direk sensin hayvan der ozur dileyene kadarda konusmazdim.Bir daha oyle bir lafi aklina getiremeyecek kadar pisman ederdim.:mymeka:
Bu aksam sen dene bakalim ona hayvan dee bak nasil surati degisiyor.kötükedihüso

bir şey nasıl başlamışsa öyle gider
sizin aranızda geçmişte de böyle konuşmalar geçtiğine eminim
evliliği yıpratacak bir davranış
sanırım küserdim ama uzunca bie süre küserdim ve yanlız kalıp hatasını anlamasını beklerdim

delikafaduldenvalla benim eşim bana söylese çok tepki verirdim ve aklı başına gelinceye kadarda konuşmaz yatağa bile almazdım bu çok ağır bir laf tamam eşime bende yemekten sonra mutlaka çay demlerim ama şekerinide koyamam benimde eşim herşeyim ama o kadarda değil eline alıştırmicaksın sen onun karısısın kölesi değil kolay kolay affetme anlasın nasıl bir hayvanlık yaptığınıkötükedihüso

ay kusura bakma arkadaşım ama asıl hayvan senin kocanmış kötükedihüso
sen ona yemek yap pişir taşır kur yedir topla çay yap herşey eksiksiz kusursuz olsun diye o kalksın sana hayvan desin varmı böyle birşey yaaaadelikafadulden

benim eşim bana öyle birşey dicek ha aboooooooooo ha o bardağı alır onun bacak arasına dökerim sıcak sıcak nasıl oluyormuş anlasın ağzıma geleni söylerim sende kusura bakmada içden içden üzülmekle olmaz tabii adam 5 dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranır sende şöyle bir onu haşlasaydın bak 5 dakika mı sürüyordu 5 günmü 5 aymı birdaha öyle birşey diyormuydu kaskafalı herifÇok üzgünüm çoook

takma kafana o sana birşey verdiğinde yada eve torbayla geldiğinde sana uzatdığında sende ona hayvan öylemi uzatılır falan gibi lafını ona iade et ama otursun :oklava:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

vallahi burda her okudugum seyden sonra allaha sükrediorum bende tesekkür etmezse bozuluorum ki binde bir tesekkür etmez cok kibardır herhalde öle bişe yapsa kalk kendin al hayvanda sensin falan gibi bişeler der aglama krizine girerdim sanırım ayrıca barısmaz uzun süre küs kalırdım bende özür diletir burnunu kesin sürterdim

eşiniz çayı şekerli getirdiniz diye size hayvan derse ne yapardınız.üstelik öylesine çıkmış bir şey değil.bağıra çağıra.çok üzgünüm arkadaşlar.yemek yedik ve keyifli bir çay içecektik.çok kötü hissediyorum ve şimdi yani on beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor.

çok üzgünüm ama ben ona hayvan sensin derdim ciddiyim ve benden özür dileyene kadarda konuşmazdım kaldıkı ben bana yüksek sesle bişey bile sorsa ona bile kızıp küsen bir insanım ama bundan eminim evliliğimi bitirmezdim bunun için ama hayvan sensin nasıl davranırsa bana aynı tavrı serğilerim ona karşı:dilcikar:

sanki öncedende aranizda bu tür konusmalar yani böyle hakaretlerle konusulmus gibi geldi bana.yoksa durup dururken insan bir cay sekerli olmus diye bu tarz esine konusamaz.neden dersen onbes dakika icinde gelip seninle hicbirsey olmamis gibi konusabiliyorsa bi insan,o bu olayi herzamanki gibi siradan olarak görüyordur

Back
X