- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi Seldazaman16
Doğru tespit.baklava çaldıysa demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru tespit.baklava çaldıysa demek![]()
Artık evlenmeden suç kaydı da istemek lazım adamdanHayır bilmiyordm yeni öğrendim bende
Madde işi diye biliyorum.kimse bisey demiyor
ne kadarlik evlisiniz? ailenize soylediniz mi?Madde işi diye biliyorum.kimse bisey demiyor
Kızlar iyi akşamlar eşim evlenmeden önceki bi suçtan dolayı ceza evine girdi 20 gün kadar oluyor ve bana söylemedi gidip teslim olmuş ondan sonra benim haberim oluyor başkalarından duyuyorum ben bunu teslim olduğunun günün gecesi öğreniyorum icerde olduğu için üzülüyorum ama söylemediği haber vermediği içinde kızıyorum haksız mıyım sizce.cikinca o kadar çok şey söylemek istiyorum içindekilerini dökmek istiyorum ama bir yanım da söylesen ne olacak diyor.siz olsanız napardnz ne düşünürdnz
Karşı çıksam ne yapabilirim ki hakkında yakalama emri vrmisİnsan bir haber verip vedalaşmaz mı ya çok garip. belki kendince bi sebebi vardır. Karşı çıkarsınız diye söylememiştir.
Hiç haber vermedi.bi tek arkadaşına söylemiş onla gtmis gecede o haber verdi.aramadı mı hiç?
anası danası yok mu onlar da mı bilmiyor?
Seni tanımak istiyorum yiğidimDüşünce suçuysa Affedebilirim benözellikle birisi varya hani…. Ona bişiler dediyse… yeni banlandım…. Şifreli yazıyorum …. Çay diyim
![]()
EvliyimSeni tanımak istiyorum yiğidim![]()
Bütün yorumlarinizi şahika'nın sesiyle okumaya yemin etmiş bilinçaltimHa altı üstü ceza evine girdiğini haber vememiş. Nolcak ki ?
Yahu deli misiniz ? Bu kadar büyük şeyi saklayan adama asla güvenmem ben.
Seren serengil de 3 gün yatmıştı. Oyle cezalar oluyor demek ki.Ne kadar yemiş ki maddeyse 20 günle kalmaz o insan bi vedalaşır