• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz cezaevine girse ve size söylemese

20 gündür cezaevinde .madde işinden
Belki dedim icra, borç gibi bir suç mu işlemiş ama madde kullanımı ya da satışı gibi yüz kızartıcı bir suç ile ceza evine girdiyse affetmezdim. Yuva kutsaldır, çocuklarımın kursağından haram lokma geçmesine göz yummazdım. Böyle yollarla kazanç elde edenlerin 2 cihanda yakası bir araya gelmiyor, gelmesin.

Eminsiniz değil mi cezaevine girdiğine?
Esra Erol'da gördümdü, "Cezaevine giriyom ben hoççağal" diye karısıyla helalleşip, gidip başka kadınla imam nikahı kıyıp düğün dernek ev açmış bi adam vardı. İlişkiler nereye gidiyor böyle a dostlar? :110:
Fakat yaratıcı. Takdir ettim :KK57:

Madde işi diye biliyorum.kimse bisey demiyor
işte o zaman durumlar değişir.
düşünce suçu, yok twit attın yok eleştirdin, kavgaya karıştın ... falan olsa neyse
siz eşisiniz sonuçta. gidin yada öğrenmek istiyorum diyin. yada görüşmeye gidin . birinin size söyledğinin doğru olup olmadığını bilemezsiniz. gidin resmi kurumlardan öğrenin

Suçu ayrı mesele.
Benim için bana söylemeden teslim olmasi bile tamamen yeterli sebep bağların kopması için. Hatadır yapılır, pişman olunur, bedel ödenir, insanların başına bunlar gelebilir. Ama beni hayat arkadaşı, yoldaşı gören bi adam olsaydı paylasirdi, ne yazik ki ben olsam beni koydugu pozisyona takilirdim.
Sucun ne oldugunu bilmeden genel olarak yazdim bunu. Affedilmeyecek bir sucsa o da ayri kriz tabi.

kaç senelik evlisiniz siz?
içiyormuydu uyuşturucu?
tamam haber vermemişte anası babası yok mu bu adamın onlara sormadın mı?
3yillik evliyiz.yok smdi içmiyor geçmişten gelen ceza.anasinin babasından haberi yoktu arkadaşı diyor haber ediyor gece bize

Geçmişte kullanan ama artık kullanmayan bir insanın kullanmaktan ceza alması düşük ihtimal. Yani avukat değilim ama cezaevine sıra gelene kadar çok prosedür var. Denetimli serbestlik filan. Ama dava sırasında tekrar kullandığı tespit edildiyse, veya yakalandığı miktar onu kullanan değil satış yapan sınıfına soktuysa devlet o zaman acımıyor.

Sizde eşinizin e-devlet şifresi yok mu? Açın UYAP üzerinden dosyanın detaylarına bakın.

Suçu ayrı mesele.
Benim için bana söylemeden teslim olmasi bile tamamen yeterli sebep bağların kopması için. Hatadır yapılır, pişman olunur, bedel ödenir, insanların başına bunlar gelebilir. Ama beni hayat arkadaşı, yoldaşı gören bi adam olsaydı paylasirdi, ne yazik ki ben olsam beni koydugu pozisyona takilirdim.
Sucun ne oldugunu bilmeden genel olarak yazdim bunu. Affedilmeyecek bir sucsa o da ayri kriz tabi.
Madde sucuymus.
Affedilemez bi suc zaten bence.

Back
X