Eşiniz çocuğuyla tatile gidebilir mi?

Gidilir elbet ama telefonla görüşmeme falan deyince işin rengi değişir. Ne demek oğlu tepki vermesin diye telefon açmamak?
Baba oğul tatile gidilebilecek yaştaysa evliliği de mantıken izah ettiklerinde anlayacak yaştadır. Tamam tatilde birlikte olmak istemeyebilir ama gelen giden telefona da çocukların karışması doğru değil. Bunu açıklamak ise babanın görevi

İlk defa anlayan biri çıktı...teşekkürler...olay da o zaten oğlu kızar diye arkadasımın telini açmıyor hsonları falan cıktıklarında...yoksa arkadasımın ogluyla bi derdi yok ...şimdi 1 haftalık tatilde nadir de olsa açar ama genelde açmaz diye düşünüyor bu da onu huzursuz etmeye şimdiden yetiyor...okul kapanınca gideceklermiş ama şimdiden gerildi...ne kadar soylese de oğlum yanımdayken nasıl açayım telefonu diyormuş

Bunu bir arkadaşımın derdi üzerine yazıyorum.
Eşinizin önceki eşinden ergen oğluyla tatile gitmesine izin verir miydiniz? Sadece ikisi
Ek: arkadaşımın eşine karşı bi güvensizlik durumu var daha once yasattıgı olaylar yuzunden...olay ogluyla gitmesi değil aslında plaja onsuz gidecek olması...orda ne de olsa 2 erkek ozgur olacak..bundan biraz huzursuz...ve eşi oğlunun yanındayken arkadasımın telefonlarını açmıyor oğlu tepki verir diye...çünkü oğlu evliliğe tepkili...telefonlarım açılmayacak tatil yerinde diye aklı kalıyor...gidecekleri yer üstsüzlerin bol olduğu bir otel
Ikinci evliligini yapan bir adamla evlendiysem bence gidebilir. Plajda üstsüz olması beni pek bağlamaz. Herkes kendine eder. Eşime değil kendime güvenirim. Bir hata yaparsa sonicina katlanır. Paşa keyfi bilir. Kapi orada sapı orada

Evlenmeden once tabiki güveniyordu nerden cıkarıyorsunuz yaaa

Ya ne alaka, ben ikinci kez evlensem ve oğluyla çapkınlık yapacak kadar güvenmediğim bir kocaya koca demem yani boşanırım yahu. Hadi adam öyleyse bile evlenmeden önce tanıyamaması da onun problemi. Oğluyla bile karı kız kesecek düzeyde bir adamın evlenmeden önce kendini belli etmemesi imkansız, üzgünüm.

Sen de eşine karsı guvensiz ol yaptıklarından sonra tatile gonder bakalım ister oglu ister baskasıyla farketmez...

anlamamakta ısrar ettiğiniz şey şu, neden güvenmediğiniz adamla evliliğe devam ediyorsunuz.
yani bu şekilde şüphelerle yaşamakta ki ısrar neden?
şu hayatta herkes kendine eder.
adam aldatmış ve affedilmiş tekrar aldatmaması için hiç bir sebep yok bana göre. nasıl olsa sineye çeken karısı var.

Başına gelir yaşarsan ve anında boşarsan mutlaka yaz buraya
Herkese atar yapiyorsunuz da biz sizin kapi komsunuz muyuz da hayatlarimizi biliyorsunuz?
Sadece konu aciyorsunuz , diger konulari okumiyorsunuz sanirim?
Burada aldatilma emaresi gorup bosandigini anlatan tonlarca konu var
Yani kimse sallamiyor , bende cok net soyluyorum aldatildigimdan suphelensem bile bosarim cunku hayatimi guvensizlik uzerine kuramam
Ki bosanmis bir kadinim , inanin cok kolay bitsey bosanmak , buraya yazdigim kadar kolay
Hepimiz hayatlarimizi kocalarimizin uzerine kurmuyoruz, cok sukur kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinim

Ya ne alaka, ben ikinci kez evlensem ve oğluyla çapkınlık yapacak kadar güvenmediğim bir kocaya koca demem yani boşanırım yahu. Hadi adam öyleyse bile evlenmeden önce tanıyamaması da onun problemi. Oğluyla bile karı kız kesecek düzeyde bir adamın evlenmeden önce kendini belli etmemesi imkansız, üzgünüm.

kendini belli etmemesi imkansız dediğin adamı ilk karısı aldattığı için boşamış.
adam kendini saklamamış ki zaten ayan beyan ortadaymış..

Yok artik ya
Cocuguyla tatile gidecek insan da esinden icazet almasin artik daha neler
Erkeklere de aciyorum
Evlenmeyin ey erkekler:KK48:
Kadinlar dusunsun:deli:

kendini belli etmemesi imkansız dediğin adamı ilk karısı aldattığı için boşamış.
adam kendini saklamamış ki zaten ayan beyan ortadaymış..

Hahah buyur işte. Aldatmak alışkanlıktır, ilk eşini aldatan adamın kendisini "aldatmayacağına" inanarak bile isteye evlenmek de enayilikten başka bir şey değildir. Kusura bakma sevgili konu sahibinin "arkadaşı" :)

Bence gidemez isteyen istediğini düşünüp söyleyebilir ama artık evlendiyse ve o çocuğun da kabullenmesi için adamın eşine olan saygısını da çocuğa göstermeli...Aksi halde o çocuk o kadını hiç kabullenmez ki...bana ters..benim olmadığım tatile çocuğuyla başbaşa gidemez eşim. ..bana olan saygisindan gitmez de zaten...ben kızımı alıp gidiyor muyum ?...

Hahah buyur işte. Aldatmak alışkanlıktır, ilk eşini aldatan adamın kendisini "aldatmayacağına" inanarak bile isteye evlenmek de enayilikten başka bir şey değildir. Kusura bakma sevgili konu sahibinin "arkadaşı" :)

Evet doğru...inanmıosun da cidden arkadasım telde cok konustuk bu aksaö

Bunu bir arkadaşımın derdi üzerine yazıyorum.
Eşinizin önceki eşinden ergen oğluyla tatile gitmesine izin verir miydiniz? Sadece ikisi
Ek: arkadaşımın eşine karşı bi güvensizlik durumu var daha once yasattıgı olaylar yuzunden...olay ogluyla gitmesi değil aslında plaja onsuz gidecek olması...orda ne de olsa 2 erkek ozgur olacak..bundan biraz huzursuz...ve eşi oğlunun yanındayken arkadasımın telefonlarını açmıyor oğlu tepki verir diye...çünkü oğlu evliliğe tepkili...telefonlarım açılmayacak tatil yerinde diye aklı kalıyor...gidecekleri yer üstsüzlerin bol olduğu bir otel

Gidecekleri yer üstsüzlerin bol olduğu bir otel

Son cümleye çok güldüm gece gece konu sahibi Allah da seni güldürsün. Adam hayatında ilk defa mı meme görecek? İnternette fotoğraflar Videolar yok mu hiç? Üstsüzleri görüp plajda oğlunun yanında kadınların üstüne mi atlayacak? Yapmak isteyen heryerde herzaman yapar : üstsüzleri bahane etmeye gerek Yok. Adam adam değil diyip kısaca özetleyebilirsin. Tatil otel vs vs hepsi gereksiz detay. Güvenmiyorsan niye evlisin güveniyorsan niye tatil konusunu bu kadar kafaya taktın?

Bence gidemez isteyen istediğini düşünüp söyleyebilir ama artık evlendiyse ve o çocuğun da kabullenmesi için adamın eşine olan saygısını da çocuğa göstermeli...Aksi halde o çocuk o kadını hiç kabullenmez ki...bana ters..benim olmadığım tatile çocuğuyla başbaşa gidemez eşim. ..bana olan saygisindan gitmez de zaten...ben kızımı alıp gidiyor muyum ?...

Ya ben de boyle dusundugum için açtım konuyu...artık biz beraberiz demesi gerekirdi...ne zamana kadar boyle olacakki...ayrıca oğlum yanımdaydı kozu da iyi yani tel açmayacak olsa bunu kullanacak adam

Hepiniz kocalarınızı tatile gönlü çoook rahat gönderirmişsiniz anlamış olduk bravo...kadın mıymışım da bilmemne...

Konu kapatılsın lütfen

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, yalnız konularınız kapatılmasını istediğinizde şikayet et butonuna basarak bildirirseniz görüp kapatma şansımız daha yüksek.

Back
X