Esiniz cocukca davranir mi?

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
bazi erkekler esine cocuk gibi davranir naz yapar resmen cocuk olur

benim esim bazen sebesiz kuser sirf yanina gideyimde cocuk gibi seveyim diye :1hug:

küsme huyu yok da (o bende var maalesef)
böyle çocuk gibi komik komik hareketleri var
resmen ilgi çekmeye çalışıyor, çok komik yaa, canım benim

bazi erkekler esine cocuk gibi davranir naz yapar resmen cocuk olur

benim esim bazen sebesiz kuser sirf yanina gideyimde cocuk gibi seveyim diye :1hug:

benim eşim zaten çocuk ruhludur...:mymeka:
tam tersiyiz o öyle bende olgun agırbaşlı...:delphin:

eşimle ikimizde 33 yaşındayız ama hareketlerimiz (evde tabii) 15 yaşında gibiyiz..evde yakalamaca oynuyoz..bazen dans etmeye kalkıyoz ama öyle normal dans değil..akrobatik hareketlerle..hele hele eşimin düm tek tek dansı..o bi şaheserrr:hooray:sırnaşık şey

benim eşimde onu çok nazlamamı ister..
bende öleyim....
bazen sıkılıyo insan ama çaktırmıyosun tabi....

aynen ya bizde öleyiz bebek gibiyiz bi gün ama noldu biz evde alışmısız öle konuşmaya aşkıma bebekler gibi aşşım deriz kayınvalidemlerdeyiz bi gün dedim aşşım şunu veremisin annem baktı güldü :D nasıl utandım varyaaaa

biz de evde hep bebek gibi konuşuyoz birbirimizle. :ecrin_bebek:eşim aslında olgun biridir ama evde tam bi çocuk. ben de çocuk,,Şeniz yakında da oğlumuz geliyo. etti mi 3 çocuk. :dance:şimdilik biraz resmiyiz çünkü annem var yanımızda.hihoyyyt

yok yaw benim eşim tam ağır abi
adam hiç nazlanmıyor
nazlandırıyım biraz desem izin vermiyor sağolsun ama ben nazlanıyorum çocuklaşıyorum
çünkü benim içimdeki çocuk daha büyümedi

benim eşimde bende tam çocuk gibiyiz evde saklambaç fln oynarız birbirimize naz yaparız küseriz ben öyle olmayı çok seviyorum :teytey:

ikimizde bebek gibiyizdir :ecrin_bebek: çok seviyoruz bebek gibi hareket etmeyi ve bebek gibi konuşmayı kendi aramızda özel hareketlerimiz var kimse anlamadanda yapabiliyoruz yani kaydirigubbakcemile2 aklımıza her geleni o anda hemen yapıyoruz çocuk ruhluyuz ve ben çok seviyorum böyle olmayı :asigim:

Son düzenleme:
valla bazen ikimizde çocuk gibi davranır,komikleşiriz. :) hayat başka türlü geçer mi kızlar

ayy her erkeğin içinde vardır ve erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştıkları için çocukca davranıyo eşimin o yönünü çok seviyorum çocuk ruhlu olmasını

eşim değilde ben daha çok oyleyımdır bu huyumu sever... :asigim:
yerıne gore bebişş... yerine gore cocuksu hareketler yapıp konusurum ;-)

benim eşim agır konuşursa iş konuusnda konuşur
ama yalnızken bebek taklidi yapıyor
1.82 ve 93 kiloluk adama nasıl yakışırsa öyle yakışıyor.

oyyyyy bi büzerr böle dudaklarını bideeeee
ne desem omuz silkerrr.

patt pattt agzına vurarak seviom o zamn bende onu bebiş gibi

Cocukca hareketlerı var ve onlar benı cok mutlu edıyor kaydirigubbakcemile2
Takla atar yuvarlanır,mıncıklar,sarılır,gures tutmaya kalkar delikafadulden
Komık komık sarkılar soyler,guler

Mantıklı bi erkektir kocacım ama çocukça konuşmaları, esprileri, hareketleri var yine de...
Ben de bu huyuna bayılıyorum zaten...Hep ciddi hep ciddi de olmaz ki cnm ,nereye kadar...

Benim esimle bazen vurup kacmacilik falan oynariz(hatta daha dün yine oldu)
yada esim bazen resmen cocuklasir.Moralim yerindeyse hosuma gider,ama moralim yerinde degilse cocuklastigi icin ona kizarim.
Yani psikolojime bagli,hosuma gidip gitmedigi.
:sm_cool:

Back
X