Eşiniz doğum gününüz için özel bir şey yaparmı

Benimki güzel hediye alır.

Ama atla deve değil yani.

Kadına özel bir günde çiçek,takı almak o kadar da zor iş değil bana göre.

Eşim kart bilgileri sende var, ne istersen al der. Kafama göre alirim. O nedenle beklentilerim çok düşüktür 😅

Yemeğe falan çıkıyoruz işte klasik.
Bir de büyük bir hediye alır ama ben seçerim yani ya da öncesinde link falan atmış olurum riske edemem.

Çocuğumuzu doğurdum geçen sene kendi doğum günümde. Bu sene doğum günüm o yüzden aynı şekilde yemekli vs ama iyi ki doğdun pattis değil de iyi ki doğdun pattisin kızı şeklindeydi. Daha da öyle olur muhtemelen :D

3-4 defa yaptı artık izin vermiyorum.cunku saçma şeyler yapıyor yada alıyor.ben kendim hediyemi alıyorum sonra da yemeğe çıkıyoruz.ben ona her seferinde sürpriz yaparım ve hep şaşırtirim.sizde eşinizi böyle kabullenin demekki adam anlamıyor böyle islerden

Diğer özel günler değil ama doğum günleri önemli benim için. Eşimin zevkine güvenmediğim için direk gösteririm şunu istiyorum diye. Hayatımda yer edinmiş kimsenin doğum gününü de geçiştirmem.

Adam her gün gördüğü oğlunun ev kıyafetiyle dışarı kıyafetini ayırt edemiyor. Küçülenleri ayırt edemiyor. Karısının dolabını fark etmesi mümkün değil bence ya 😂😂
Aynen oğluma kıyafet bakıyordum ya bu çok büyük dedi. Yok dedim tam geliyor olur. Tabi tam geldi 😁

Kocam Benim dolaba baksa eksik değil fazla görür. Ne bileyim dolaba bakıp “hımm eflatun kazağı yokmuş, alayım “ diyen olur mu ki😁

Her yıl itekliyorum, bu yıl alıp gelmiş. Canım isterse itekliyorum, canım istemezse iteklemiyorum. 16 yıl dolacak bu yıl, yaşlanıyoruz artık, adamın da değişecek hali yok.

Evlenmeden önce, aylık tanışma günlerini bile kutluyordu. Yıl devirince yıl oldu, çocuk olunca hepten saldı🤪

Aynen oğluma kıyafet bakıyordum ya bu çok büyük dedi. Yok dedim tam geliyor olur. Tabi tam geldi 😁

Kocam Benim dolaba baksa eksik değil fazla görür. Ne bileyim dolaba bakıp “hımm eflatun kazağı yokmuş, alayım “ diyen olur mu ki😁

Her yıl itekliyorum, bu yıl alıp gelmiş. Canım isterse itekliyorum, canım istemezse iteklemiyorum. 16 yıl dolacak bu yıl, yaşlanıyoruz artık, adamın da değişecek hali yok.

Evlenmeden önce, aylık tanışma günlerini bile kutluyordu. Yıl devirince yıl oldu, çocuk olunca hepten saldı🤪
Yani ben 10 senelik evliyim artık böyle şeyler hiç
Umrumda değil valla. Dün eşimin doğumgünüydü pastasını kesip arkadaşlarımla çıktım akşam. Bunu ben yapsam ağzıma ederdin diyor, dedim ederdim çünkü ben sana tam senlik hediye aldım. Sana sormadım😂😂
E ne alsam değiştiriyorsun ben de ondan sen al istiyorum sana seç diyorum diyor. Sen al da değiştiririz bana sorma diyorum. Neden iki iş yapalım diyor.
Ben de artık cidden umursamıyorum. Seviyorum, sevildiğimi biliyorum. Hissettiriyor mu, cevap evetse tam kafandaki beklentileri bekleyip gerilmeye de cidden gerek yok😄

Yani ben 10 senelik evliyim artık böyle şeyler hiç
Umrumda değil valla. Dün eşimin doğumgünüydü pastasını kesip arkadaşlarımla çıktım akşam. Bunu ben yapsam ağzıma ederdin diyor, dedim ederdim çünkü ben sana tam senlik hediye aldım. Sana sormadım😂😂
E ne alsam değiştiriyorsun ben de ondan sen al istiyorum sana seç diyorum diyor. Sen al da değiştiririz bana sorma diyorum. Neden iki iş yapalım diyor.
Ben de artık cidden umursamıyorum. Seviyorum, sevildiğimi biliyorum. Hissettiriyor mu, cevap evetse tam kafandaki beklentileri bekleyip gerilmeye de cidden gerek yok😄
İşte niyet o kadar önemli ki.. adam sizi sevdiğini ve bu temaya önem verdiğini ifade ediyor ve bu yeterli oluyor. Ancak konu sahibinin eşi gibi adamların niyetinin böyle iyi olduğunu düşünmüyorum :/

Hediyemi kendim seçer kendim alırım hiiiç riske atamam valla
sevgiliyken yılbaşında bi kazak almıştı, hevesi kırılmasın kibarlık olsun diye giydim
bütün gün hıncımdan ayakkabı bağcıklarımla bile dövüştüm shfhgh
bir pasta iki mum ben okeyim beklentim sıfır kafam miiisss gibi.

hediye alır ve yemek yapar 😂 hediyeyi de ben isterim ama sunu al diye 😂😂
ama ben de onun doğum günlerinde aynı seyi yapıyorum ve biz bu duruma okayiz galiba. bu yıl sadece doğumuma az kaldığı için pasta kestik dümdüz.. hediye de almadı 🙄😂😂

Eşim kart bilgileri sende var, ne istersen al der. Kafama göre alirim. O nedenle beklentilerim çok düşüktür 😅
Haha subat basi gibi avm de geziyorken bisey begendim. Esimin kredi karti bendedir hep. Onun kartiyla aldim. Sonra kendisine dedim sevgililer gunu hediyemi aldim diye. Diyor ki hmm senin karti alayim da ben de kendime sevgililer gunu hediyeni alayim.
Ben hemen bi oksurme numarasi duymadim etmedim hahahah

Ay ben istemem öyle düğünde takı mı takıyormuş?

Bir küpe de mi alamıyor ayol?
Ben artık öyle istiyorum ya :KK22: Kolye, küpe, bileklik yeterince alındı tıkandık artık. Ben onları biriktirir büyük bir şey alırım diye düşünüyorum 😌

Beklentiye girmeyin bence akisina birakin. Esimle sevgililik dahil 7 senedir birlikteyiz dogum gunumle ayni gun sadece bi kez hediye aldi. Ama yemege cikarir pasta keser kutlariz. Ama genel olarak hep hediye vs alan biridir o yuzden hic takmadim takmam da . Herkesin karakteri farkli bence bu bi sevgi kistasi degildir

Sorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız
Benim eşimde aynı. Aslında erkeklerince ayrıntı sevmiyorlar. Bende isterdim eve çiçekle gelsin şiirler okusun içinde yok adamın. Doğum yaptım bi çiçek bile almadı ama süreç boyu hep yanımdaydı benimle beraber çekti doğum sancılarını. Hediye almaz ama değerverdiğini gösterir sevdiğim meyveleri alır evde yardımcı olur gün için de beni sevdiğini söyler. Her erkeğin sevgisini ifade etme biçimi farklıdır çok takılmıyorum artık ben.

Ay ben istemem öyle düğünde takı mı takıyormuş?

Bir küpe de mi alamıyor ayol?
Değerli taş yada altın kolye küpe de kaç tane alınabilir ki?
Yani benim iki tane altın küpem var. Birini takıyorum çıkarmaya üşeniyorum. Öyle değiştirip kullanmam. Tektaş desen beştaş desen batıyor rahatsızlık veriyor. Taşlı kolyeleri de öyle her güne takamam. Bilezik falan zaten aram yok.
Ben ondan her özel günde altın hediyesine sevinenleri de kokoş demek ki diye görüyorum. Cidden o kadar takıyı takabiliyor musun?
Uzun seneler süren beraberliklerde bir yerden sonra sürpriz hediye almak zor bence. Saat, kolye, küpe alırsın tamam da nereye kadar? Eninde sonunda günlük giysi çantaya dönersin onu da erkeklerden cidden kaç tanesi tarzına uygun seçebilir ki?

Yani benim iki tane altın küpem var. Birini takıyorum çıkarmaya üşeniyorum. Öyle değiştirip kullanmam. Tektaş desen beştaş desen batıyor rahatsızlık veriyor. Taşlı kolyeleri de öyle her güne takamam. Bilezik falan zaten aram yok.
Ben ondan her özel günde altın hediyesine sevinenleri de kokoş demek ki diye görüyorum. Cidden o kadar takıyı takabiliyor musun?
Uzun seneler süren beraberliklerde bir yerden sonra sürpriz hediye almak zor bence. Saat, kolye, küpe alırsın tamam da nereye kadar? Eninde sonunda günlük giysi çantaya dönersin onu da erkeklerden cidden kaç tanesi tarzına uygun seçebilir ki?
Değiştire değiştire takarım ben.
Sürprize gerek yok,herhangi bir takı yeterli.

Gümüş filan alerji yapar,altın tercihim.

Ben giysiyi, cantayi aklima esince gorup begenince direkt aliyorum zaten eş tarafindan hediye edilmesini sacma buluyorum o yuzden kendi adima ama her aklima estiginde altinlar elmaslar almiyorum. 😄 canta ayakkabi giysi alisverisini rutin olarak yapar insan zaten ama bir kac ayda bi altin alisverisine ben cikmiyorum dolayisiyla özel bir gunde gelmesi daha normal geliyor.
10 senelik evli biri 10 defa aldiginda 10 taki yapar cokta bisey degil. 🙄

Elbise canta dedigin eskiyince atiyorsun altini en azindan degistirebilir insan. 😄

Ben giysiyi, cantayi aklima esince gorup begenince direkt aliyorum zaten eş tarafindan hediye edilmesini sacma buluyorum o yuzden kendi adima ama her aklima estiginde altinlar elmaslar almiyorum. 😄 canta ayakkabi giysi alisverisini rutin olarak yapar insan zaten ama bir kac ayda bi altin alisverisine ben cikmiyorum dolayisiyla özel bir gunde gelmesi daha normal geliyor.
10 senelik evli biri 10 defa aldiginda 10 taki yapar cokta bisey degil. 🙄

Elbise canta dedigin eskiyince atiyorsun altini en azindan degistirebilir insan. 😄
Yıldönümü, yılbaşı, doğumgünü, anneler günü gibi pek çok özel gün var ama öyle deme.
Ben sanırım takı sevmiyorum şu an bunu anladım. Bir düğünde takılan elmas set, bir doğumda takılan safir kolye, tektaş, altın bileklik iki de altın küpe bana tamam yani. Tektaş seviyorum diye hatta küpesini almıştı bana vaktinde. Batıyor kulağıma geceleri yatınca çıkarmazsam. E her gece çıkar geri tak hiç benlik iş değil. Benim bilekliğim senelerdir bileğindedir, küpem de öyle. Ancak kolye değiştirirsem değiştiririm. Ondan bana bu kadar mücevher çok geliyor tercih etmem açıkçası

Back
X