eşiniz eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasaydı ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sofist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sevgılımın evıne gıttıgımde onun evden 3 4 saatlık gıtmesınden yararlanıp odasını kose bucak aramıstım( utanıyorum.... neyse cok sacma bı yerde ama bırsuru kıtabın altında bı defter buldum ıcınde eskı kız arkadaslarına yazdıkları sıırlerı ılkokuldakı sevgılısının tokası ortaokuldakı sevgılısının kalemı vs vardı bıde bı kız arkadssının resmı vardı gorunce delırdımm tabı gelınce bayaa bı patlamıstım gonlumu almaya falan calıstı ama ne resmı yırtmasını nede defterı atmasını ıstemedım oda yırtmadı sonra yıne devam ettık ama sımdı dusununce benımde evımde hala eskı erkek arkadasımın mektupları resımlerı duruyo ve kalmalarını ıstıyorum bunu sevgılımde bılıyo sonucta tatlı bı anı olarak duuryolar ama bana hıcbısey hıssettırmıyo umarım onada hıssettırmıyodur... ama ne yalan soylıyım tutup ben demesemde atmasını ısterdım ustelemememın sebebıde boyle yaparsam kendım daha cok belkı hıcbı onemı yokken onemsetmıs olucam yanı neyı yasaklarsan kacırırsan degerlı lurmus yaa.... valla bence erkeklerı bukadar onemsemeyın ben cok takardım yanı bunuda cok takmıstım bellı etmesemde patlıyodum ama kendıme ettım hem kendımı dusuruyorum hemde yıpratıyorum sunu unutmayın NEKADAR UMURSAMAZSANIZ O SIZI OKADAR UMURSAR....(IKI SENELIK BI ILISKIM VE SON 1 AYDIR BOYLE YAPIYORUM VE COK ETKILI)

biz daha sevgiliyken beyefendinin iş yerindeki bilgisayarında eski kız arkadaşlarına ait fotolar vardı. vede hepsini ayrı ayrı klasor yapmış. ben gorunce cok kızdım hemen sildi. Unutmuşmuş megersem (bizde yedik) bakmıomus bile.. Ozaman cok kızmıstım , cok sonraları unv. yıllıgına bakarken kendi sayfasında ozamanki kız arkadasıyla olan bi fotosu saklıydı ama kız cok cirkindi ondan hiç kıskanmadım guldum gectim. Ama o yıllık bizim evimize giremedi, annesinin evinde dipte kosede biyerlerde.

sevgilim oldugu halde kabul etmem bırakın eşim olsa ne yaparım bilmiyorum:)))Oklava ile kapıda karşılarım heralde :))) Neyse ki düşüncelidir ben de geçmişi didiklemem zaten...

bende benimkileri sakladığımı sana nasıl sölesem diodum bak bu ii oldu derim ( resimleri ona yedirmeden ewel)

amannn allahım düşünemiyorum uzun süre ayrı yataklarda yatardık herhalde..allahh korusunnn

önce kala kalırım sonra hiç konuşmadan oğluşumu alır uzun bir tatile giderim
klava:

benim için önemli bir şey değil.
resimleride durabilir ona ait bir anıda durabilir.
tabi bunlar bir çekmecede durduğu sürece zararsıza.s
amaaa onlar çekmeceden çıkarsa bende hayatından çıkarımÇok üzgünüm çoook

bede çok kızardım... tepkim çok fene olurdu.... iyiki böle bişi yaşamadım...yaşamam....... düşününce bile fene oldum... bide kendi açısından bakmalı dimi saklayan... ya ben saklasaydım eski aşkımın fotoraflarını bakalım ne hissedecek...

kızlar bu konu yarama tuz basdı valla eşimde ilk eşini dügün foto sunu saklıyordu evligimizin ilk haftası gördüm ve beynimden vurunmusa döndüm o an hic bakmadan bu ne dedim o an yırtım attım benimle evlendiysen x eşi resmın ne işi var dedim sesini cıkarmadı: VE gecen gun yılbasında kızıyla cekilmiş resimleri gösteriyordu bana ve ne görerim birde yabancı kadın bu kim annesi bu mu dedim yok teyze dedi ama ben tanıdım teyze degil annesiydi şimdi ben ne yaparım kızlar pc resim de yırtılmıyo ve ben kızmarım dıye yalan da soylledi offfffffffffffffffffffffffff

aleyna bunu yapmayın canım...sen şimdi arkadaşına yarama tuz bassmışın dedin ya...benimde seninle aynı durumda olan kardeşim dediğim öyle sevdiğim bir insan var...hayatım siz bu adamlarla evlenirken 2.eş olduğunuzu biliyordunuz değilmi...arkadaşımında eşinin ilk evliliğinden olma bir kızı var...oda bir-iki haftalık evli iken eski eşe ait fotoğrafları gördü...ve tabii kıyametler koptu...halbuki adam eski eşinden gerçekten nefret etme derecesinde tiksinmişti...ve her iki evliliğin arası 6 yıl....yani adam evlilikten öyle bir korkmuşki 6 yıl hatta daha fazla evlilik düşünmemiş bile....sonra benim arkadaşım dediğim ama aslında en küçük kardeşimden küçük olan bu arkadaşımla evlenmeye karar verdi...oldu da ...ama o fotoğrafların görüldüğü o gün,bu gün herşey ters gitti...arkadaşım beni çok sever her konuda lafıma söylediklerime inanılmaz değer verir ama bu konuda ne dediysem dinletemedim...adamın herşeyi o saatten sonra gözüne battı...çocuğu dert oldu,nafaka dert oldu,görüşmeler dert oldu,anası dert oldu....işin kötü tarafı eski eş sorunlara sebeb olabilecek kadar etkin olduğunu hissettiği için o yuvaya sorun teşkil edebilecek her fırsatı değerlendirdi:1no2da eski eşinden bu şekilde intikam alma yoluna gitti...mahkemeler açtı,şikayetler yaptı beni rahatsız ediyor diye iftiralar attı...kızını onlara karşı kullandı karakolluk oldular ne anlatayım sana binbir üzüntü,rezillik ....hayatım erkekler kadınlar gibi değil bunu anlayın doğru eski eşe ait resimler niye olsun ama onların kafası bu kadar çalışıyor işte hassas değiller bizler kadar....benim arkadaşımın eşinden alayım olayı...adam eski karısının adını duyunca diken diken oluyor...yani o resimleri saklamanın eski eşe karşı duyduğu bir hassasiyetle alakası yok...arkadaşım ben ve eşi bir arada bu konuyu tartışırken(sağolsunlar ikiside beni aileden görür yanımda çekinmeden konuşurlar bir 3. göz olarak bana inanırlar)neden peki diye sordum açıklma şu idi:eşi evi terkederek ayrıldıkları için(sonrasında eve girmesine müsaade etmemiş hatta eşyaları alarak evi boşaltmış ki bence buda yanlış o evi eşyaları ile birlikte eşine bırakmalı idi ama yapmamış o kadar öfkeli imiş işte)..tüm resimler herşey bunda kalmış yani eski karısında birliktelilerine dair tek resim yokmuş...buda resimleri yırtacakken kızı gelmiş aklına bu resimleri yırtaark kızınada ait bir geçmişi ve anne babasına dair herşeyin yok olacağını düşünerek vazgeçmiş....büyüyünce kızına teslim etmeye karar vermiş...eski karısına göndermeyi düşünmemiş bile istemiyorum onun elinde bu ortak geçmişe dair resim dahi olsa istemiyorum dedi...bence düşüncesinde çok ama çok haklı...evet o resimler tek ona ve eski eşine değil kızınada aitti buraya kaadrki hassasiyeti mükemmel...peki çok güzel düşünmüşünde kardeşim niye evde sakladın keşke başka bir yerde saklasaydın dedim....aslına bakarsan inan olsun o resimler ortaya çıkmadan bir hafta öncesine kadar aklımda bile yoktular ...aklıma geldi görürse şık olmaz diye düşündüm ama kime bırakacağım(tek çocuk kardeşi felan yok,o dönem annesi ile beraber oturuyorlardı ev ayrı değildiki annesine bıraksın...böylede bir sıkıntı vardı yani)ne yaaprım nasıl bir çözüm bulayım derken bizimkinin eline geçmiş resimler...sonrası kıyamet....o huzursuzlukla kayınvaldeden ayrıldılar (kadında bunların tartışmalarından huzursuz oldu kimse birbirini istemedi)ne ise resimler kayınvaldede kaldı tabii...ama o huzursuzluk bir kere oluştu ya asla düzelemediler...en sonunda adamda inada bindirdi,bıktı çünkü...öbüründen çekti,bu arkadaşımda ayrı bunalttı onu ..bu arada zor şer bir kızları oldu...bebekle sakinleşir dedik ama o kadar sıkıntı,stres üzüntü vücuda girerse ne olur...akla hayale gelmeyecek sağlık sorunları başladı daha 30 unda rahimi alındı...bununlada bitmedi hala düzelemedi...hastalıktan başını kaldıramıyor...düştü kendi derdine artık ne eski eş, ne kız,ne kayınvalde ne eski hatıralar hiçbiri umrunda değil ama neye yarar bunu çok ağır bir bedelle öğrendi....:1no2:halbuki ona o kadar yalvarmıştım "bak yanlış yapıyorsun ,kendine eziyet ettiğin gibi adamada hayatı zehir ediyorsun...sen bunun eski bir karısı ve ondan kızı olduğunu bilerek evlendin...herşeyi görmeyeceksin bazı şeyleri görmezden gelecek,politik olcaksın herşeyi duymayacak kulağının üzerine yatacaksın ki yüz göz olmayasın...herşeyi sinir yaparsan herşeyi görürsen gözüne batar dahada sinir yaparsın bir kerede yüze geldimi seni hiç takmaz bu seferde bunun derdine düşersin...derken sürekli sinir stres,üzüntü mutsuzluk dert sahibi olursun,sağlığını kaybedersin...."ama dinlemedi dinleyemedi belki... psikiyatri ile başladı şimdi hemen her branşta dr'un hastası oldu...:çok üzgünüm:bugün aradı beni konuşmaya mecali yok üst üste bir sürü ameliyatlar geçirdi vücudu artık çok güçsüz son ameliyatı bir hafta önce oldu...ve dr biyopsi sonuçlarını görünce demoralize oldu...yani ciddi bir hastalık daha eşikte görünüyor...vallahi bugün onun üzüntüsünden başım ağrıyor...gelipte üstünede burayı görünce fena oldum....

bu yazdıklarım senin için bir şey ifade edermi bilmiyorum...ama Allah'ınızı severseniz önce biraz kendinizi sevin,kendinizi düşünün böyle şeyleri içinizde büyütüp dert sahibi olmayın....şu mezarlıklar ne vazgeçilmez insanlarla dolu biliyormusunuz...ne oldu ardlarında bıraktıklarına hepsi yaşıyor,kimse ölmez siz öldünüz diye anneniz bile:1no2:aklına geldikçe evladım der ağlar,sonra öbür evladı gelir torunu gelir,üç beş komşu gelir onlarla hayatın içine dalar gider ...bu böyledir hayatın kuralı bu yoksa kim yaşardı her ölenle ölünse:sm_confused:eski karısının resmiymiş,takısıymış vs. vs.başını yesin kardeşim ya önünüze bakın...bırakın herkes kendine neyi yakıştırıyorsa onu yaşasın siz kendi doğrularınıza bakın....adı üstünde eski olan şeyleri habire tedavüle çıkarmayın,bit pazarına nur yağdırmayın...bu zayıflıktır umursuz davranın biraz...üstüne düştükçe,üstünüze gelinir...özgüveniniz yoksa bile erkeğinize bunu belli etmeyin,yoksada varmış gibi davranın bari...hiç bir şey yapamıyorsanız susun!!!ne demişler "bilmiyorsan sus!!suski arif sansınlar"

offff bilmiyorum vallahi bugün çok üzgünüm ne dediğimden anlıyorum,ne düşündüğümden ...üzecek birşey söylemiş isem kusura bakmayın....ama lütfen kendinize değer verin,kendinize iyi davranın sevgiler....

tek kelimeyle facia yaşanır Kötü Kazen
resimleri önce ona parçalatırım sonrada ben onu parçalarım jeyyar

benim ortanca eltimde kayınımın ikinci eşi evlendikten sonra fotoğrafları oda yırttı.halbuki önceden evlenmiş olduğunu biliyordu.ve sonra kendisiyle evlenmesi için yamadığı cambazlık kalmamış.neyse benim eşiminde eski sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafları vardı,ben hiç birşey yapmadım nede olsa benden önceydi diye. eşim bana yırtayım istersen dedi bende sırf onun geçmişine saygı için yırtma dedim ,daha sonra benim o fotoğraflara üzülerek baktığımı farkettiği için eşin kendisi yırttı.ben yırtmaması gerektiğini söylemiştim ama ,eşimin o fotoğrafları yırmasına ,bana olan saygısına o kadar sevinmiştimki.ben onun geçmişine saygı duydum sonra oda bana.belki ilk beşta aşirı tepki verseydim o fotoğraflar hala kabus gibi evimde duracaktı.

hiç bi şey...
kıskansam da kızsam da hiç bi şey demezdim
demedim de...
çünkü biliyorum ki önemli olduğundan değil ya da hala bi şeyler ifade ettiği için değil
al yırt şunları dediğinde bile içimden gelmedi yırtmak
zaman harcanmış,emek verilmiş benim ne hakkım var ki yırtmaya
çok istiyorsa kendisi yapar

Ne münasebet canım.
Hangi akla hizmet saklayacak.
Sert bir tavırla dile getirirdim bunu.

hee belkı gorunce kızmama sebebım rakıp bıle gormememdı :)) daha ıyı cok kuytu bı yerde bulmustum eskı kız arkadasının resmını ama baktıkca benım degerımı bılır:))))((saka bı yana yaa fazla takmayın ve bukadar cıddıye almayın erkeklerı sonra uzulen bız oluyoruz tabıı evlı olsam belkı farklı dusunurdum

Bende eski sevgilimin fotograflarını parcalamıştım....şimdi olsa yine yaparım helede eşim olacak ve foto saklıyacak......sonunu düşünmek bile istemiyorum...

Gebertirim beee Çok üzgünüm çoook ben gibi güzel hatun durduğu :smiley-cool: yerde ne işi var eski sevgiliye bakıp ne anlayacak yaw :mymeka: asla kabul etmem hiç bir erkekte eski erkek arkadaşının fotografını sevgilisinin saklamasını kabul etmez zaten yasakkelime ben niye kabul edeyim :dilcikar:

Hiçbirşey düşünemedim.Yazıp yazıp sildim...Çok kötü bir durum...
Bunun hırsı insandan kolay kolay çıkmaz

şimdi derin b,ir mevzu :)
ben saklıyosam eger eski sevgilimin fotograflarımı oda saklasın .. görürsem çok kızarım ayrılırım hatta amaaa nerden bileyim saklıyomu saklamıyomu ?

şimdi bişe şu varr facebook denen nane. eski kız arkadaşlarıyla karşılaşma sansları çok fazlaa bu internete yüzünden arada aklıma geliyo belkide facebookta filan görmüştürr ...ismini bilsem ben bakacamda bilmiyom ama takmıyom napıyosa yapsın takmamaya çalışırım normalde böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…