eşiniz eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasaydı ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sofist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bilgisayarında buldum, ismiyle kayıtlıydı kızın, sonra o isimlerin ikisini facebookta arkadaş listesinde gördüm, bir tanesiyle mesajlaştıklarına şahit oldum. ne güzel değil mi? 3 tane kız. biriyle sarmaş dolaş resimleri vardı, diğer ikisinin sadece tek kızların fotoları vardı. ben ağladım zırladım o sildi ama silmeseydi de olurdu benim için, ne farkederki, bu zamana kadar saklamış etmiş şimdi silse ne anlamı var?

önce bi güzel yedirirdim sonrada oturma odasına taşınırdım tabe o ıkı gun bıle dayanamaz hemen sırnaşırdı ben eskı cıktıklarını görmuştum gercı sorun deyıl valla onlar benım yanımda teyzem gıbı duruyo ayıptır sölemesı yaşımı hiç göstermem o yuzden de kendı kaybederdı zatııııııııııııııııııııııııııııı

Gerçekten çok güç bir durum, büyük bi aşkla sevdiğiniz adamın cüzdanında eski sevgilisine ait bi foto, ama şuda var ki bi insanla evlenirken onun geçmişi ilede evleniyorsunuz aslında, geçmişte çok büyük bi aşk yaşadığını size itiraf etmişse yaralarını sizinle sarmışsa ara sıra hatırlayacaktır hatta ondan kalan bi anıyı da kıyamayıp çöpe atamayabilir saklayabilir ama cüzdanında değil cüzdanında taşıyorsa unutmak istemiyor hala seviyor demektir bence ama yerini bile bilmediği bir yerdeyse eski fotolara bakarken karşısına çıkan bi fotoysa bunda bir mahsur yok, sevdiğiniz adamın geçmişte sizden daha çok sevdiği birinin olduğunu bile bile evleniyorsanız bu gibi durumlarada katlanmalısınız o zaman saygı duymalısınız, ama eski sevgiliyi bi şarkıyla bir fotoyla habire masa üstüne çıkarıp hatırlamanın ve bunu evli olduğunuz insana hissettirmenin saygısızlık olduğunu düşünüyorum, ara sıra hatırlamanın bi mahsuru yoktur zaten insan böyle büyük bir şey yaşadıysa unutmaz sadece üstü örtülür

ben geldiğimde eşimin eski eşiyle olan 200-300 adet resmini buldum hiçbişey demedim onları elimde görünce hepsini yırtıp attı aradığını ama düğün kargaşasında bulamadığını söyledi 1 tek resmini bile ayırmadı şuda kalsın demedi o bana yeter

"sevgili" dediğiniz, ilişkiniz yürümemiş bile olsa, bir dönem hayatınızı paylaşmaya layık bulduğunuz bir insanı, hayatınızdan çıkınca neden silmek isteyesiniz? Eşinizin ya da erkek arkadaşınızın hayatına girmiş ve çıkmış bir insanın fotoğrafından neden rahatsız olasınız? Tüm eski aşklarınızdan nefretle mi ayrılıyorsunuz da, anılarını bile siliyorsunuz? Çok çok garip. Ben sevgilimin eski bir aşkının fotoğrafından asla rahatsız olmam. İsterse çerçeveletip duvara asabilir. Güzel bir anıdır. Sevgilimin eski sevgilisine, herhangi bir yabancıdan daha çok sempati duyarım. Benim sevgilim o insanı sevmiştir, ben nasıl kötü bir duygu besleyebilirim? O resmi saklamaya, annesinin resmini saklamak kadar hakkı vardır. Eski sevgilisini silmiş, resmini yırtıp atmış adama asıl şüpheyle yaklaşırım. İnsanları silmeyin. Sevgili demiş, kendinizi paylaşmışsınız o kişiyle. Yaşanmış bütün ilişkiye, hissedilmiş herşeye ayıp edersiniz. Bence bir aşkın anısının yok edilmesinin tek gerekçesi; kötü bir şekilde bitmiş olması ve o günleri hatırlatan herhangi bir şeyin çok acı vermesi olabilir. Zaten olgun, uygar bir insanın aşkı da çirkeflikle, kavga gürültüyle bitmez. Fotoğraflar güzeldir. Yapmayın.

hediye ve resimleri ne yapardim bilmem ama mektuplari kesin okurdum,ay olsada okusam.Saka bir yana bu hicte iyiye alamet,bisey degil,kardesimin eside sakliyomus,o yuzden kavgalar etmisler ama adam inatla saklamaya devam etti.Simdi mi ,bosandilar.Resimler yuzunden degil tabi ama bu adamin niyetini gosteriyomus.Yani adamin evlilikte gozu yokmus,kucuk bisey gibi gorunsede aslinda buyuk bi isaret.klava:

ay bende bu konuda baya muzdaribim sormayın evliliğimin ilk ayı eşim iş yerinden bi çanta getirdi içinde kullnamadığı ajandalar felan vardı poşeti aldım elinden bi cd vardı dedim bune dir şaşırdı dedi boşver bakma görmek istemezsin tabi ben kudurdum dururmuyum bu yattı ama benim içim içimi kemiriyo sabah aldım iş yerime getirdim gördüm kudurdum eski sevgilisye yılbaşı akşamı eğlencede çekilmiş resimler siz olsanız ne yaparsınız işlerimi yapamıyom akşam olsun diye dört gözle bekledim cd yi aldım koydum tv nin önüne bu geldi benim surat beş karış anladı tabi cd yi orda görünce bunun ne işi var burda ded, dedim ben sana soruyom aslında bu eve niye geldi eğer onu unutamadıysan onunla evlenseydin ben gidiyorum delirme felan dedi neden kırmadınki böyle bişey olabilrmi felan ayaklarına yattı tabi ben cd yi elimde bir kırmışım ama tuzla buz oldu halımın üstünde paramparça o da o sinirimi görünce sanırım bir dagha resim felan olsada kaybetmişdir ki hiç kıskanç bri insan değildim ama o kadar nasıl sinirlendim bende hala şaşıyorum kendime

ama biliyorumki evde hala eski sevgilerinden alınan hediyeler var ama onlara bişey demiyorum çünkü benimde hediyelerim evde var ama ikimizinde ağzından bunlar bana hediye diye bir şey çıkmadı ben onalr ıevimde süs eşyası diye koyuyorum ve biizm için öyleler hiç bir anlam ifade etmiyorlar biliyorumki elşim içinde öyle yoksa hissederdim ve hepsini kaldırırdım ç
nkü artık geçmiş geçmişte kaldı evliyiz ve birde kızımız var eşimide gerçekten çok seviyorum o cd yi şimdi bulsam belkide o kadar tepki vermem çünkü evliliğimde 2 yıl bitti eşimi ciddi anlamda tanıdım ve güveniyorum ilk başlarda sanırım evlilik tam oturmadığı için biraz tedirginlikten kaynaklanan sinirlenmler oldu

Son düzenleme:
Fotoğrafçiya gider büyütür kapinin girişine asardim.

Bence kötü bi durum!!Olmaması lazıım
Herkes aynıı tepkiyi veriyor Bende olsam kavga ederdim surat beş karış onunla
sinirim geçene kadar ilgilenmezdim

ooowww
burnundan getirir başının etini yerdimm onunklava:
sıkıosa göriyimmm

benim esim eltimin kiz kadesiyle cikiyodu eskiden resimleri bakarken bi baktim eltim ve kizkardesi aslinesimin degil resim ama ben eltimin onunde yirttim

bende nişanlıyken fotolarını ve mektuplarını buldum kavgada ettik ama barıştık evliykende geçmişte kalan fotolarınıda buldum eskide kalmiştı ama insan görünce kötü oluyo b

Elbetteki resimleri yırtmakla kalmaz başını da yerdim herhalde.Hele ki bu kadar sene sonra çıksın da göreyim bakalım.Çıldırırım tek kelime ile

Hayatı zehir ederdim ona herhalde :mymeka:

saklasın bundan hıc bısı yok..
onları yakmakla yıkmakla yok etmekle sankı hafızasındakılerıdemı sılıcem hayır..
esım ıcın hatıra ıse saygı duyarım..sadece..

Bende bulmustum, ne mi yaptim.. kizin fotosunu aldim cüzdanima attim..
sonra baktim baktim bunda ne bulmusta zamaninda sevgilisi olmus diye.. bi hiiihh dedim..
Resim bi süre kaldi cantamda sonra 5 parcayi böldüm, yürürken önüme cikan ilk cöp tenekesine attim.. sessizce ve sinsiceaklinialirimsmile

ben mektup buldum... yüzüne atip bunlar ne dedim.. ne onlar diye güldü.. ben de tokat attım.. o gün küstük.. ertesi gün çağirdi beni.. gittim.. gözümün önünde yaktı o mektupları... gördünmü benim için hiç bi değerinin olmadiğini dedi.. değeri olmaması gereken bi şahıstı zaten.. ayyy sinir oldum.. cidden değeri olan güzel hatirlanmasi gereken bi ilişki olsaydı belki tokat atmazdım ama yirtmasini yok etmesini isterdim..bu konuda geri kafaliyim evet..

Hiç bir şey yapmazdım ....içinde eski sevgililerinin olduğu fotoğrafları var....Bana ne yaa...Bende öncekilerden bana nee yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…