eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

eşiniz evde size yardımcı olur mu?

• Ankete Katılan
    92
benim nişanlım çay corba meyve vs seyleri hazirlamaya serwis yapmaya meraklıdır ..boğaz olsun yeter :) Ama ben söylersem yada hastaysam hamissem ev islerinde yardımcı olcana eminim:)
ama cam silme koltuk silme vb seyler değil tabiiki:) ONLAR İCİN YAA ZATEN TEMİZLER DER,İCİNDE OTURUR KOKAR , YADA KADIN GETİRTİR BASKA ÇARESİ YOK :)

:))teşekkürler canım verdiğin örnek için.a.s.a.s.a.s.

ben şanslı kadınlardanım sanırım.8 yıllık evliyim ve eşim her zaman bana yardımcı olur.hatta oğlum doğana kadar ben de çalıştığım için evi toparlarken bile yardım ederdi bana kıyamazdı.ama ben işten ayrılınca tabıyıkı o kadarına da gerek kalmadı.ama yine de ne zaman istesem yardım eder hem de gerçekten isteyerek.özellikle oğlumuzla çok ilgileniyor ve gerçekten yükümü çoook hafifletiyor.allah herkese böyle bir eş nasip etsin.sevgiler

Şimdi eşime çok kızdığım konular vardır.
Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.yasakkelime
Gerçekten evde arkamda kedi gibi dolaşır;"Benim yapabileceğim bir şey var mı,hadi bana bir iş ver..vb." der durur..:asigim:
Belki de bu yüzden gönlümü alıyor eşek!:teytey:

ALlah a çok şükür...Bu konuda eşimin hakkını yiyemem...
Gerçi yapar ardındanda dağıtır ama neyse...:bbo:

Titiz sayılabilirim, hiç durdurak yok bana...
Eve gelip temizlik yaptığım çoktur.
Eşim bana kendimi çok hırpaladığım için kızar.
ELinde geleni yapar, hatta fazlasını...
Genellikle cumartesileri yaparız. Bazen süpürür ben silerim.
Bazen hem süpürür hem siler, bende mutfak dolaplarını dökerim.
Zaten arada kadın alıyorum. Öyle büyük işleri ben yapmıyorum...

bende o yonden sansli olanlardanim
mutfakta is yapiyosam gelir yardim eder
agir islerde yardim eder
hatta su boregi yaptigim zaman ben hamuru acip haslar soguk suya atarim o tepsiye dizme yaglama islemlerini halleder
ama malesef cam silme camasir asma huyu yoktur
olsun bunada sukur dimi

kendi dağınıklığını toplasın, bana ekstradan iş çıkarmasın benim için süperr eş odur,yeterde artar bile...

eğer çok telaşım var ve zamanım azsa yardım isterim onları da sorun etmeden yapar. ...aslında her işi yapar ama ben kendimi o zaman iyi hisstmiyorum. bırak ben yaparım diyorum. ne bileyim erkeğin cam silmesi ,toz alması , çamaşır asması gibi işler yapması( hastalık vb. zorunlu haller dışında) bana garip geliyor. abartmamak
kaydıyla yardım etmesi hoş tabi. nacizane fikrim...

ovvvvvvvv arada keçiliği tutar amma pek çok konuda eşim bana yardımcıdır....
çok güzel yemek yapar,sofra hazırlığı....yemeğin sunumu.....10üstünden 10.......
ben çift çizgi yaparım ama o ütüde muhteşemmmmmmmmm.......
arada temizliğe yardımcı bayanda geliyor....
misafir felan gelecekse acil durumda evin temizliğini beraber yapar kısa sürede bitiririz.......
ama öyle cam silme,balkon yıkama ne bileyim çamaşır asma.....
yooooooooook....yaptırmam.......evin içinde tamam da..........
elalem ne der adama bak nasıl yardımcı-vay be kadın şanslı der felan ne me lazım.......
kem gözlere geliriz..........
zaten bize çok çabuk nazar deyiyooooo

Benn Dedikten Sonraa Yaparr Amann Akşama Kadar Zatenn Stresli Mesleğii Var Uğraşiyorr Ben Seve Seve Yapiyom Doğrusuu

evet sağolsun benim kocam da bana çok yardımcı olur,suyunu ister,çayını ister balkon yıkar,çamaşır asar,cam siler,yemek yapar,temizlik yapar,bakkala pazara gider,komşu gezmesi yapar,yani bunların hepsini ben yaparımklava: elinden hiç bir iş şey gelmez.beceriksiz bir kocadır ev işinde ama kendi işinde çok iyiydir.annesi bile ona çok kızar her zaman söyler.beni haklı bulur,eşlerine yardım eden erkeklerin kıymetini bilin kızlar:1ninca: tatlicadiarzu Kötü Kazen kim kaybettide ben buldum kuzum kafamçokkarıştı

yardım eder her zaman ee nede olsa hayat müşterek ikimizde çalışıyoruz..
ütü bile yapıyo. elinden herşey geliyo maşallah..
bende iş yaptığı zaman teşekkür ediyorum ki devamı gelsin
a.s.

ne kadar şanslısınız bayanlar biliyomusunuz ahhh ahhh benimki hazır pişmiş yemeği bile tabağına koymaz geçtim ütü temizlik yapmasından ben yaparken bana kızar iş yapıyorum die hastalıktan gebersem umruna bile gelmez :çok üzgünüm:

çok şükür ki bu konuda şanslıyımmm...:dance:
bana yardımcı olan bir eşim var:))
süpürür,siler,toz alırr,cam siler,halı silerr...
maaşallah benim kocişime...
ee tabi bunları yapar ama arkadan da söylerrr..
bak sen çalışmıyor olsan bunları yapmamm senin de yorulduğunu bildiğim için yapıyorum sana kıyamadığımdan derr...:asigim:
çok güzell sabah kahvaltısı hazırlarr...
meselaa her pazar tostlar ondandırr:))tatlicadiarzu
puding yaparrr canı isterse tabiii...
allah razı olsunn düşünceli kocaciğim var

nil 78 vallaha kaderlerimiz aynı ne diyeyim,:klava: Kötü Kazen ama onlara bişey olsa biz aynısını yaparmıyız acaba bunu düşünseler sorun olmaz.ben hepsinden vazgeçtim zatena.s.

benim kocam keyfine göre hareket eder..
bazen bir bakmışsın dört dönüyor bazende ayaklarını uzatmış benden onu getir bunu getir diye emir buyuruyor..
ikimizde bir şekilde hallediyoruz işlerimizi..
geçende bana yardım etmedi..çok rica ettim gel diye..yorgunum kaldıramıyorum kendimi dedi.
kızdım tek başıma hallettim işlerimi..sonrada yatak odasına geçtim..
az sonra geldi elinde soyulmuş meyvelerle.bir sürü meyve yedirdi bana soğuk soğuk..
belki iş yapsa o kadar hoşuma gitmezdi yani..:sm_confused:

Benim eşim de her işi yapar,sağolsun.Bulaşık,temizlik,yemek....
Ben cam silmekten nefret ederim,bir defasında cam bile sildiği olmuştu yani.Ama ben de boş durmam yani bu arada,birlikte yaparız,birlikte temizliğe koyuluruz.İkimiz de çalışıyoruz olacak o kadar değil mi?:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…