Esiniz evde acik sacik kiyafetler giymenizi isterse:)

Gülüm, açık saçık derken, içine her şey girer... Meselaa, tomatesin kabuklarını soyduğunu ve dilimleyip üzerine nane yaprağı koyduğunu düşün...
Daha ne deyim gaarii sana baciii...
hihoyyyt

son yazdıgımı sen üstüne alma tatlım görmedim yazını
mersi canım cevabın için
ama ben henüz yontulmadıgım için pek anlamıyorum bu islerden ama azimliyim
ögrenecem:asigim:

aboowww nasıl bir konu bu gali:jeyyar:
giymemmi valla kocam yeteki istesin evli değilim ama as kaldı sayılır
valla isteyenin bi yüzü kara vermeyen yüzsüz:lepi:Şeniz

kocam olduktan sora helalim olduktan sora herşey serbest zaten iple çekioz bi durunda giyek bari yaa:)

disarda giymiyorum evde giyip hevesimi alirim onun demesine bile gerek yok valla

bu sitenin bayanlarına bayılıyorum ya hepinizi seviyorum valla :enbuyukkk:
ne güldürdünüz gece gece sırnaşık şey

ben de giyerim ki
yok ben giymem diyen var mıdır ki zati :1closedeyes:
giydikten sonra olacaklardan korkanlar olabilir ama delikafadulden sırnaşık şey

kızlar ne diyeyim size gece gece koptum:lepi:kaydirigubbakcemile3yorumlar bi harika

Son düzenleme:
vala cnmmmm ben öle gezinememm depremi var ölümü varrr o halde bulsalar benii allah korusn neler derler valla:)askılı şortlu gezinmişin o normalde bşy giyinmeme boyutuna gelirse beni aşar:)

dunya kadar gecelıgım ama eşim gıydırmıyor, malum deprem falan olurmuş kaçamazmışız gıbı senaryolar....

ısterse gıyerdım, nıye gıymeyım hoplaya zıplaya gıyerım. ama şu da bır gerçek ben çok deli yatarım, sabaha heryanıma soğuk gırer üşütürüm yaa...neyıme benım tullu fantezılı şeyler.

Açık saçık giyinilmesi pek hayra alamet olmaz.:roflol:
Öyle görünce kaç dk. kalır ki o kıyafetler üstünüzde ? -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…