Esiniz evde acik sacik kiyafetler giymenizi isterse:)

Ya deprem korkusuyla giymiycem mi giyerim zaten giydikten sonra kurtuluşum olmayacağından yaşanan depremin haddi hesabı olmaz:roflol: Depremden korkup giymezsem adam da gider grönlanda taşınır deprem olmuyo diye grönlandlı karılara yar etmem kocamııııklava: :roflol::roflol:

ben giymem üşürüm mirmirmirmir

bence üşüyeceğin gerçeğini müstakbel kocişine söyle malum yollarla o ısıtma çabalarına girişir an itibariyle ... sırnaşık şey Allah'ım bu nasıl topic neler yazıyorum ben sırnaşık şey

kızlar içinizden geliyorsa giyin de neden kendinizi bir cinsel objeymiş gibi göstermek istiyorsunuz? onlar sizin için çabalıyorlar mı? sırf onları kendinize bağlamak için böyle davranmayın. böyle davranmanız onların bütün kadınlara bu şekilde bakmalarını sağlar kanımca. yani bütün kadınlar onlar için birer cinsel objedir. yapmayın böyle. ayrıca güzellik nedir ki sırf fiziksel midir güzellik?

Cinsel objesin tabi,nesin yadelikafadulden.
Madem cinsellik olmaycak o kıyafetleri annelerine giydirsinlerkaydirigubbakcemile3.
Adamcağızlar neden evleniyor,dışarıdaki işlerden uzak kalıp herşeyi helalainden evinde yaşamak için.Ne var bunda yanihihoyyyt..

Onu benim beyim bilirsengözlerimebaksanab

Tabiki giyerim. Eşime giymicemde kime giycem
Her türlü acıklıga varım-tatlicadiarzu-

sokağa açık saçık kıyafetlerle çıkılmasından bahsedilmiyor ki soruda,eşinize diye altı çizilmiş zaten...ancak sokaktaki herhangi bir insanın gözünde cinsel obje olurum ben eşimin gözünde neden cinsel obje olayım ki?ayrıca tabi ki eşimin gözünde obje demeyelim de cinselliğin de sembolü ben olmalıyım...ben onun eşiyim bundan daha doğal ne olabilir ki?
hem neden bütün kadınlar onun için cinsel obje olsun onu da anlamadım açıkçası??
zaten kendi istediğim içimden geldiği için giyerim sadece o istediği için değil.özellikle de ben kendi adıma belirtmiştim onun istemesine gerek yok ben kendim giyerim diye....

güzellik tabi ki sadece fiziksel değildir zaten o adam benimle evlendiyse sadece fiziksel güzelliğim için evlenmemiştir.evlilik hayatı paylaşmaktır sadece cinsellik değildir ki.ama cinsellik de evlilik de en önemli şeylerden biri.dolayısıyla da eşimi güzelliğimle de büyülemek istememden daha doğal ne olabilir ki??

o istesin ben çıplak bile gezerim sengözlerimebaksanab abarrttımmı ne acaba ascık yok yok o kadarda degil :jeyyar: ama zaten istiyo bende giyiyorum başka sorun varmı yerimseniben laelaelaelaelae

Giydim giyerim giycemde :)

Bitanem'in demesine gerek yokki ben zaten giyerim..Hem kocacığımda istiyor bende giyiyorummm

o tür şeyleri giymeme bile gerek yok...
kocam beni her halimle beğenir üstümde çul olsa bile....
yazın evin içinde açık saçık giyinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…