eşiniz evde dağınık mı, düzenli midir?

Çıkarken ve nişanlıyken dağınık değildi. Ama evlendikten sonra her huyu gibi bu huyuda değişti. Bereket laftan sözden anlıyor rahatsız olduğumu söylüyorum bir süre düzenli oluyor ama sonra tekrar çoraplarını salondan toplamaya başlıyorum

Şu çorap vakaları sanırım erkeklerin anlaşıp karar verdikleri birşey:roflol:
Hele akşam gelince çoraplarından o beyaz halılarıma dökülen siyah noktalar varyaa öldürüyordu ßeni.Gittim ortopedik bir terlik aldım alıştırdım ..ßenim eŞim çoraplarını öyLe etrafta Bırakmaz hele ßi bıraksın zaTen bir müddet sonra bırakacağı çorabı olMaz :dance:

ALLAH razı olsun öyle dağınıklığı yoktur 15 günlüğüne düzceye gitsem evi nasıl bıraktıysam öyle bulurum her ikimizde dağınıklıgı sevmeyiz:1hug:

şu anda eşimle bu yüzden aramız limoni yine. yine diyorum çünkü evliliğimizde 3 yıl geride kaldı . sadece bu düzen konusunda anlaşamıyoruz.
ben düzenli bi insanım. en azından herşey yerli yerinde olmalı. ama o sağolsun pek vurdumduymaz. defalarca söz verdi. yine aynı yine aynı. biliyorum bunlar küçük şeyler. sorun olsun da böyle olsun diyenler olacaktır. ama ne yapayım. katlanamıyorum. üstelik ikimiz de eşit şartlarda çalışan insanlarız. azcık yardımcı olsa fena mı olur. ondan evi süpürmesini silmesini beklemiyorum zaten.
he bu arada hamileyken başka türlü davranıyordu. örneğin bulaşık makinesini boşaltırdı bana yardım ederdi. demekki istese yapabiliyor. BU BENİ İYİCE ÇILDIRTIYO İŞTE...
en çok da kirlenen gömleklerini tekrar gardolaptaki temiz gömleklerin yanına asmasına deli oluyorum. banyodaki kirli sepetine atmaya üşeniyor. sonra ben gidip te orda o gömleği görünce sabır....: sabır.... eee bi gün geliyor patlıyorum ve aramız açılıyor işte böyle.
biraz içimi dökmüş oldum. iyi oldu. öf yaa:klava:

benim eşimde dağınıktı ama artık kendisine çeki düzen verdi kızsa bile bazı tedbirler ve cezalar vermek gerekiyor. eğer dağınık bıraktığı bir kıyafeti varsa onu hemen alır küçük odada olan boş dolaba koyarım :) sonra arar bende derdimki nerede attıysan ordadır böyle yapa yapa anladı artık ve şimdi inanılmaz tertip ve düzenli bana bile kızar oldu :))

en güzel çözüm dilsiz uşak al bence gömlekler için kirli gömleklerini çıkarıp banyoda kirli sepetine atmıyorsa dilsiz uşak al ona assın en azından temizler ile karışmaz

eyvahh titizlik varsa eşinde o zaman hiç çekilmez işte :) bir kaç kez kasten soğuk yemek yedir o zaman daha seri olur

aynen benim eşimde öyle birde girdiği odanın ışığını muhakkak açık bırakır en sinir olduğum huyu unutuyomuş beyfendi bilgisayar masasının yanına çöpkutusu aldım ama küllüğü yine ben boşaltıyorum umrunda değil hiç bişey yapılmıyo malesef umutsuz vakka bende artık söylemiyorum onunla tartışıcağıma topluyorum daha kısa sürüyor:1closedeyes:

benim eşim ev herzaman temiz ve düzenli olsun ister ama kendisi bu düzen ve temizliği muhafaza etmek için hiç uğraşmaz.

ben Sözlüyüm Fakat Sözlüm Benden Daha çok Titiz
Buna Bir çok Kez şahit Oldum
Bu Aslinda Kötü Bana Göre
çünkü Erkeğin Titizi Emin Olun Hiç çekilmiyorr

benim esim cok duzenlidir daginikligi sevmez bende biraz daginigim :) bu yuzden baya bi tartsimalarimiz olursırnaşık şey

benimki çoraplarının kirli sepetinin yanına atar ya içine atsan ne olur derim ama fark etmez dağınık adam düzelmiyo napcan böle kabul ettik

çok dağınıktır eşim.. ilk evlendiğimiz yıllarda manavgattaydık konyaya gelirdim. her gün bir çatalla yemiş her gün bir bardakla çay içilmiş bulaşıktan nefret eder. elbiseler salonda yayılıyor. çorap kanepenin ardından çıkıyor... 1 hafta evi toplamaya uğraşırdım...

hı tam benim konum benim eşim inanılmaz dagınıktır yani öle böle değil kızlar kıyafetleri çıkardık yerde kalır ütülediğim kıyafetleri dener o olmaz çıkarır atar dolabın içine orada tekrar kırışır ama bizimki çoraplarına çok itina gösterir çıkardığı çoraplarını kanepenin yan tarafına özenle serer ben çok rahatsızlanmıştım zavallım bulaşıkları yıkayayım dedi tencereye su koydu ve bulaşıkları çalkaladı resmen rafa düzdü yemek yer yağlı elleriyle karabiber kavanozunu açar pul biber ben her yemekten sonra baharat takımınıda silerim ohh be rahatladım valla kızlar sağolun daha neler neler ama yinede seviyorum ben bu adamı yaw tek derdimiz bu çünkü

valla ben de babamdan bahsetmeden edemicem.artık annemle görünce gülmekten ölüyoruz.babam çoraplarını yatak odasındaki tuvalet masasının üstüne koyar.geçenlerde kapının arkasına eşofman altını asmış.paçanın biri içerde biri dışarda.ya daha neler neler ...:)babam olunca gülmekten ölüyorum yaptıklarına ama insanın eşi olunca sinir bozucu olur.

Çok dağınık çoookkk...Ne yapacam ben seninle diyorum gülüyo...öldürecek beni canım sevgilim...arkasından toplamaktan canım çıktı...insan 30'undan sonra derli toplu olmayı öğrenirmi ki...üstelik benim gibi düzen takıntılı bir terazinin kocası....ayyy başıma gelenleeerrr....

Benden daha düzenlidir. İşi nedeniyle sürekli seyahate gider. Valizini görmeniz gerekir. Herşey kağıt gibi. Dolapta benim bölüm onun bölümünün yanıında dağınık kalıyor. Aslında ben de öyle pasaklı değilimdir aslında.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…