eşiniz evde dağınık mı, düzenli midir?

valla imreniyorum şöyle derli toplu olanlara.eşimde acayip dağınık 1 gün ewde olmasam heryer heryerde o yüzden o ewdeykene bırakıpta bi yere gidemiyorummm.

valla imreniyorum şöyle derli toplu olanlara.eşimde acayip dağınık 1 gün ewde olmasam heryer heryerde o yüzden o ewdeykene bırakıpta bi yere gidemiyorummm.

Evliliğimizin ilk yıllarında ben de kısa süreli anneme gitmiştim. Eve geldiğimde lavabonun bulaşıkla dolu olduğunu gördüm. Bu beni çok üzmüştü. Onu karşıma alıp hisettiğim duyguları anlattım. Demek sen beni evin hizmetçisi olarak görüyorsun dedim. O bulaşığa elimi sürmeyeceğim. İster yıka ister hepsini çöpe at dedim. o günden sora asla böyle bir olayla karşılaşmadım. Bulaşığa ne oldu dersen tabiki yıkadı.
Şimdi öğretmen kimliğimle diyorum ki (ana fikir yani) Herşey öğretilir. Yeterki cümleleri doğru seçelim. Duygularımızı tam ve doğru anlatalım.klava:

ne güzel valla ben istediğimi söliyim yine aynı yıkamasam kalacak umrunda deil olan bana oluıyo o kadarda laf sölerim yine aynı değişen bişi olmuyo alışmış dağınıklığa vazgecemiyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evlenmeden önce babamdan çekerdim acaip dağınıktı şimdide eşimden çekiyorum ya hadi kıyafet olayını falan geçtim ya elinde çöp mutfağa kadar gidiyo ama çöpü çöp kutusuna atmıyor adam tezgahın üzerie löp diye bırakıyor yemek vakti sofra hazırladığım zaman 10 kere mutfağa girip çıkarda bi tabağıda masaya sen götür yok ya nerde aynı iş yerinde çalışıyoruz iş yerinde her işini bakıyom kendi yapıyo delirecem valla klava:

benimki de düzenlidir hatta ben dagıtırım o toplar anneme gider kalırım 1 hafta sonra bi gelirim ev bıraktıgm gibi hiç dagitmaz eşyalarını ortalıkta bırakamz

Ahhh ahhh kimse bu konuda benim kocamı geçemez.

İşten gelir. İş elbiselerini ve iş çantasını hole, çoraplarını,telefonlarını,sigarasını çakmağını vs. oturma odasına atar.(kesinlikle yerleri değişmez ama düzenli insan işte)

Traş olur lavabo zaten temizlenmez. Sakal, köpük vs.iğrenç bir görüntü. Traş köpüğü makinanın üstüne konur. Kapağı aynanın önünde. Jiletin kutusu mak.üstünde jiletin kendisi tavabonun üstünde. Kullandığı tası yerde.(daha koyacak yer kalmıyorda ondan)

Ardından duşa girer. Banyonun her tarafı su içinde kalır. Muhtemelen bonyo halılarını kaldırmamıştır hepsi ıslanır.
Çıkınca abartmıyorum; baş havlusu oturma odasında. Bornozu yatak odasında. Banyo terlikleri yatağın altında (yerleri yine değişmez. Dedimya düzenlidir)

Yediği çikolatanın kağıdını yere atar yaa. Bukadar olmaz dedirtir.

Geçen akşam yatak odasından tam 7 tane bardak topladım.

Daha anlatmakla bitmez.

Başak burcu benim kocacım çok tertipli düzenli titizdir.onun bu huyunu çok seviyorum çünkü bende öyleyim...geçen hafta pazar günü sabahtan çıktım evden akşam eve döndüğümde yatağını toparlamış kahvaltısını yapmış hiç dağınıklık yok aferin benim kocama beeee.benn kocamı çok seviyorummmm...

benim eşim çok düzenlidir. hatta benden dahada düzenli:) banada ev işlerinde yardımcı olur sık olmasada. yaptığı işide güzel yapar, arkasından tekrar düzeltmek gerekmez. evde olduğu zamanlar boş durmayı sevmez, mutlaka bir iş bulur kendine. benide teşvik eder, hadi şunu yapalım,bunu yapalım diye:)bense bazen hoşlanmıyorum bu durumdan. o işteyken ben yaparım, evde olduğu zaman benimle ilgilensin istiyorum sadece..

benim eşim için dağınık diyemem zaten sabah çıkıp akşam geliyor ama kızlarım beni öldürüyor sürekli eşyalarınızı toplayın demekten bıktım ben hangi odaya gitsem önce dağınık toplayıp sonra otura biliyorum sizce ne yapmam lazım

valla ben arada vazoların içinden gravatları, yerden çorapları topladığıma göre pek derli toplu sayılmaz

klava:hemde nasil daginik pesinde cocuk gibi konusuyorumya onereye ben oraya arkasini topluyorumtatlicadiarzuhizmetci gibi oldum bide uc yasinda oglum varonunda pesinde kos .bide bu arada35 haftalik hamileyim.allaha sukur kizim geliyoda allahin izniyle o bana yardim eder insallah yoksa halim yaman:1shok:senağlama

valla benim eşim çok düzenlidir.benden düzenlidir diyebilirim.bu konuda çok şanslıyım.ben bulaşıkları yıkadıktan sonra bulaşıkllığı toplar canı sıkılır,canı sıkılır çekmeceleri düzenler.en hoşuma giden şey de alışverişten gelince torbalardakileri bir bir yerlerine yerleştirmesi.bu huyunu cok seviyorumm

Bende benimkine dağınık derdim...tatlicadiarzu
Kocamı gördüğüm yerde boynuna atlıcam.Beterin beteri varmış vallahi..
Benim kocamın öyle aşırı aykırı dağınıklıkları yoktur..Dağınık kavramını öğrendim kocalarınız sayenizde:icecream:

sevgili eşimin dağınıklığını toplamak için ekstra bir insana daha ihtiyaç var laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeklava:
anladınız siz onu şakkıdışakkıdı

hayatım benim eşimde başak ama hiç titiz degil o konuda aksine çok dagınık pijamanın altı biyerde üstü biyerde olur pantolon gömlek desen ona keza aynı oda sırtından çıkardıgı gibi bırakır düzeltmez bende sinir olurum olsam ne anlıyan duyan yokki beni neyse sevgiyle kalın

esim basak burcu...inanilmaz temiz ve düzenli...iyi demeyin kizlar,fazlasi inanin iyi degil.dus yaptiktan sonra banyoda tek damla su bulamazsiniz,sanki sihirli bir deynek degmis gibi ama isin kötü tarafi bende rahatima cok düskünüm:)sapir supur dusumu yaparim sonrada elbetteki temizlerim ama yoookk,neden sen su sicratiyosun??e askim dus yapiyorum:))
sonra mesela tüm kazaklari t-shirtleri renk sirasina göredir,koyudan aciga dogru..simetri hastaligi oldugu icin dolabindan bisey aldigimda hemen farkeder:)bende alttan bisey cekerim,hepsi bozulur:)nasil narince bunlari yapiyor anlamiyorum...
titizlige gelince;sükür her gün temizligimi yaparim ancak olaki bigün yapmasamda ses cikarmaz,esimin sinir oldugu tek sey daginiklik...hersey belli bir düzende olmali...bazen keske o kadin bende erkek olsaydim diyorum ama bu durum cogu zamanda beni utandiriyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…