eşiniz evde dağınık mı, düzenli midir?

pasaklı ya çoraplarını salonun ortasına atmıyor mu delli delli oluyorum tatlicadiarzu:
mymeka:bir de avukat bu adam hakime söyliycem valla artıkkafamçokkarıştı

biz ikimizde başak burcu olduğumuz için dağınıklığıkta hiç hoşlanmayız.eşim çok düzenlidir alışverşten gelince herşeyi yerine yerleştirir kızımın oyuncaklarını toplar.o konuda rahatım.

Canım ben de kocamla çıkarken , arada evine giderdim o ne tertip ne düzen benim yurt odamdan daha temiz ve topluydu ...
Şimdi evliyiz ve arkasını toplayan benim :sm_confused:

dağınık dağınık dağınık....paşazade alışmış arkasının
toplanmasına bekarken hala öyle devam ediyor valla..
alıştım ben....

aşırı düzenliii
gelir gelmez üstünü başını değiştirir katlar, asar dolaba koyar kirlisi varsa hemen kirliğie atar elini yüzünü yıkar öyle oturur
bense tam tersi ya onun gibi olamiyorum eve gelir gelmez üstümdekileri çikarim öylece sandalyeye yada pufa atıyorum sonra nezaman istersem ozaman katliyorum dolaba koyuyorum vs.
eşim çok kiziyor ama burası benim giyinme odam odama karışma diyorum daha bişey demiyor

yazdiklarinizi gorunce esimin gayet duzenli olduguna karar verdim
bazen ben esimden daha daginik olabiliyorum...a.s

eşim de dağınıktır. bende çok dağınığım:))

biraz dağıtıyoruz. bir kaç gün sonra topluyoruz:)) biz bunu hep yapıyoruzzz boshayallersmile

benim eşim düzenlidir bu konuda hakkını yiyemem yediği meyve tabağnı mutfağa bırakır çoraplarını kirli sepetine atar.

çok dağınık diyemem ama şu çorap mevzusu bizdede var.sanırım bu erkeklerin ortak huyukaydirigubbakcemile3
8 yıldır kirlisini sepete atmayı öğretemedim.en sinir olduğumda çorabını tv sehpasının köşesine koymasısempatiksalakcinniartık dalga geçiyorum böyle olmuyor vitrinin içine koysana diyorum o da gülüyor ama yine aynıııı

offf malesef benimkide çokkkkkk ama çokk dağınık hele o çorapları yokmuu koltukların arkasından topluyorummafoldumben

Inanilmaz düzenli ve temiz bi adam..Hatta bende daha temizdir diyebilirim..

Tatil dönüsü nasil biraktiysam o sekilde bulurum evimi,bi camasirlarini yikayamaz.

benim esimde titizdir temizlik hastasi diyebilirim.
ben cok cok daginikimdir arkamdan o toplar.
duzenli tertipli organizedir biraktigini biraktigi yerde bulamassa kiyameti koparir:)
giysi dolabinda en ince detayina kadar herseyi duzenlidir.
benimle dalga gecer genelde benim dolabim savas alani gibi oldugu icin:)

Ilk zamanlar sureklı peşi sıra topluyordum attıklarını. Çoraplar oturma odasında yerde.Pantolon yatak odasında yerde.Evın envari yerlerınde küllük ve yarısı ıcılmıs kola bardagı...Eskıye gore bıraz daha toplu.Yatak odasına puf koydum.Çorabını pıjamasını en azından oraya bırakıyor.Buna sukur.Artık sadece mutfakta sıgara ıcıyor.

biz evde toplantı yapıyoruz arada. şimdilik arada ileride düzenli hale getireceğiz. çocuğumuz büyüyünce. orada evimizin eksiklikleri. gitmek istediğimiz arkadaşlarımızı yada gelmesini istediklerimizi zamanlamasını. ev halimizi. temizlik durumumuzu falan konuşup kararlar alıyoruz. ve uygulamaya koyuyoruz. genelde uyuluyor kararlara.

normalde ben dağınığımdır. ama bu kararlardan sonra dağıtırken 4 yaşındaki kızım dan azar yiyince. bende alıştım. özellikle son bir aydır. evimiz düzenli duruyor. sanırım alışkanlık haline geliyor. yaşantımız.

Benim eşim dağınık değil, ama düzenli de değil, ikisinin arası gibi birşey.

Yani vakti zamanına göre dağıtır da, titiz-düzenli hanımlar gibi mis gibi toplar, yerleştirir de.

Ama çok çok temizdir, bu bana dağınık-düzenli olmasından çok daha önemli geliyor bana.

benim kuzenimin eşide temizlik hastası üstelik kuzenim bu yüzden sürekli tartışıyorlar.
kuzenim evi temizledikten sonra eşi arkasından birdaha temziliyormuş
eşi hergün işten gelince ilk işi evi süpürüp silmek oluyormuş
kuzenim banyoda elini yıkadıktan sonra kocası arkasından girip ıslanan aynayı lavaboyu siliyormuş
kuzenim sofrayı hazırlayınca kocası sofraya oturmadan ocağı falan siliyormuş
ve kuzenim üç yıldır evli temizliği ben yapmıyorum diyor sadece ütü yapıyormuş böyle erkeklerde var

valla işte gayet düzenli ve disiplinli, bekarkende öyleymiş. ama şimdi evde altından vuruyor üstünden çıkıyor desem yeridir. herhalde nasıl olsa toplayan var diye düşünüyor(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…