eşiniz evde dağınık mı, düzenli midir?

benimde koçisim dağınıktır, bazen derim sadece 1 cocuk yapıcam bak diye, neden diyince evde zaten 2 çocuk var derim güleriz

düzen eşimin yanından geçmez evde yarım saat geçirmesi deprem etkisi yaratıyor ben yoksam alıştım ben ona söylene söylene topluyorum yada alıyorum onu hadi al onları kirliliğe at hadi bardağı makineye koy gibi komutlarla ona yaptırıyorum geçi,nip gidiyoruz ama bana yardım et temizlik yapalım dediğim zaman asla geri çevirmez benden güzel iş yapar koltukları silmek ve camları silmek ona aittir ben kırk yılda bir silerim hakkınıda yememek lazım tatlımın

Ohhh..
Sen Yolunu Bulmuşsun Canım ..
Allah Var Benimki de Benim Olduğum Zaman Evde Olursa..
Herşeyi Yapar..

benim eşim o kadar dağınıktır ki bunu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır heralde.evin her yerinden ama her yerinden onun eşyaları çıkar.oturma odasında 2 kişi olmamıza rağmen 10 kişi o odada yaşıyormuş gibi dağılır.canım kocacım benim o dağınıkta olsa ben onu çok seviyorum ya.iyki onunla evlenmişim.

çok sinirliyim bu konuyu arıyodum yazmak için eşimle az önce telefonda kavga ettim eskiden çok düzenliydi sonra zamanla ben arkasını toplamaya başlayınca iyice dağıttı aldığını yerine koymaz kanepeye uzanır ıvır zıvırı etrafına toplar. deli oldum artık ya. evde iki kişiyiz evin işine yetişemiyorum az önce aradım fırçaladım ne yatağı topladım ne mutfağı hepsini ona bıraktım gelince bütün işi yaptırcam bide bana diyoki haklısın hayatım ama beni sen çok şımarttın

Ben ailemin yanına gidip geldiğimde bulaşıklıkta sadece 1 çatal 1 tabak 1 bardak oluyor yıkayıp yıkayıp aynı şeyleri kullanıyor birikmesin diye :) ilk yıllar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim zamanla yola geliyorlar...

eşim benden daha duzenlıdır.. oyuzden haftalık temızlıgımı cumadan yaparımki cmt-pz evde bana laf edecek bişeee bulamasın

yazılarınız olkuyunca çok güldüm demekki her ailede bir çorap mevzusu oluyor nedir bu erkeklerin çorapla alıp veremedikleri

benim eski eş çok dağınıktı ben 1 hafta evden gidim aman allahım o evi toplamak için nerdeyse 1 günümü harcıyordum .bir keresinde buzdolabın içine gazete sermişti bu ne dedimde ise dolap kirlenmiş kirler gözükmeisn diye sermiş yok böle biş ya

traş malzemeleri bir yerde hele banyodan sonra yerler su lifler bi yerde şampuanlar yerlerde
ilten geldikten sonra üstünü değiştirmeyi bir türlü öğretememiştim o kıyafetiyle otururdu yatanakadar ıyyyyyy yaz yaz bitmez kızlar

benim eşim pek dağınık değildir..sadece işe giderken çıkardığı pijamalarını çok nadiren katlar yerine koyar
birde işten geldiğinde çıkardığı çorabı felan sepete atmaz en çok buna sinir oluyorum
evi dağıtma gibi bi özelliği yok annemlere giderim 1 hafta yıkadıklarını içtiklerini hemen makineye dizer hatta dolmamış olsa bile ben gelmeden çalıştırır dizer yerine
biliyo benim pimpirikli olduğumu ne yapsın adam

yani hem düzenli hem değil mesela duş sonrası banyoyu toplar saç kurutma havlu hiç bişeyini ben toplamam hep yapar ama kıyafetlerini toplamaz mesela 1 gün giydiği tişörtü 2.günün sonunda belki de aynı gün dolabın içinde bulurumaradığı şeyi çoğu zaman bulamaz sedooooş sesini duydum mu anlarım hemen yardım istediğni

bazen çıldırasım geliyor cünkü çok dağınık
hiç birşeyi alıp yerinden kaldırmaz, kılını kıpırdatmaz...

ben de hep 'temizlik imandan gelir, biraz düzenli olsan ne olur yani' derim

bunun üzerine belki bir iki kıyafet katlar sonra kaçar

ama evet zamanla biraz düzelme var gibi...

Benim eşim de pek düzneli sayılmaz kıyafetleri çıkartır durduğu yerde kalır,çoraplar oturma odasında,gece süt içer bardak kimi zaman masanın üstünde ama oğlum doğduktan sonra ev işlerine yetişemediğim için bi ara patladım o günden beri daha düzneli olmaya başladı en zından kıyafetlerini kaldırır.odadan mutfağa geçerken oğlumun bezi,tabak,bardak vs varsa götürür,çamaşır varsa asar ara sıra,sofrayı toplamaya eğer ben ona kızgınsam yardım eder Eskiye nazaran daha iyi yardımcı oluyor diyebilirm

Cokkkkkkk daginik((
Ben Ustundekini cikarip kirliye atmasam gunlerce onu giyebilicek biri:)
Esylari sacma sapan zaten.
Amaaa napiyim ki??
Cocuklara bana karsi saygili olsun tek eksigi temizlik olsun:) ben idare ederim onu.
Ask her seyi hallediyo :)

oooff o kadar titiz ki kafayı yiycem , bende çok titiz değilimdir ama öle pis pasaklı da değilimdir, eşi dağınık olanlar güzel birşey olduğunu düşünecektir belki ama dağınıklığın fazlası iyi değilse bu kadar titizlikte iyideğil, mesela temizlik yaparım peşmde dolanır bi eksiğim varmı zaten yaptığımı da beğenmez üstünden geçer sürekli talimat verir şurayı sil burayı toparla şurayı düzenle ve bunlar bitmek bilmez sinirden çatlarsınız kavga edersiniz karışma işime diye bir süre durulur sonra devam eder, zaten çalışıyoeum pazardan pazara temizlik yapıyorum ama yetmez işten gelicem hiç oturmadan yemek çay temizlik ona göre ben robotum sanırım.

ama şu güzeliiği de var akşam evi toparlamadan uyuduysam o vardiyalı daha geç kalkıyor evden çıkmadan evi toparlar herşeyi yerli yerine koyar öyle gider, aniden misafir gelicek olsa işteysem evi siler süpürür, yani gözüm arkada kalmaz ev konusunda ama benide çileden çıkartır sonrasında , yani iyimi kötümü bilemedim

benimkide çok dagınık hele bide yorgunsa kapıdan girer korıdor boyunca hem yatak odasına gider hem soyunur tabı çıkardıgı kıyafetleride arkadında bırakarak bazen sen kaybolsan seni arkanda bıraktıklarından takip edip bulabiliriz diyorum:)
banyo konusunda hiç arkasında kıl tüy yada baska birsey bırakmaz bazen bırak ben temızlerım lavaboyu diyorum yok olmaz miden bulanır ben yaparım diyor
mutfakta ise tam bir felaket yemek yaptıktan sonra mutfakta bardak koymaya bile yer kalmıyor ama harıka yemek yapar:)

son derece dağınık,
su içmek için bardağı aldığı rafın kapağını,
kaşık aldıktan sonra da çekmeceyi açık bırakacak(evet evet,unutmuyor,bildiğin açık bırakıp gidiyor bile bile ) kadar dağınık.
gelin görün ki bende en az onun kadar dağınık olduğum için problem yok
karı koca dağınığız o yüzden birbirimize batmıyor: )
her akşamki klasik replik;
ben:nünü yaaa bizim eve süpürge çekmemiz lazım acayip,tozda almak gerek paçoz(kuşumuz) her yere işemiş
eşim:hafta sonu yaparız balım,
ben:tamam.
.
.
.
hafto sonu gelmiştir:
ben:amaaan o kadarda pis değil,boşver haftaya yaparız
eşim:tabi yaa.zaten gelen giden mi var.biz bizeyiz ne güzel.
ben:zaten temizlesek haftaya yine böyle olur.
eşim: aynen.
.
.
.
sonuç mu:
o haftayalar hiç bitmez,bizim evimiz hep dağınıktır: )))
hatta eşimle dalga geçiyoruz;biz bu dağınıklık ve pislikte yaşamaya alıştık ama bebeğimiz olura bünyesi kaldırmaz yavaştan toplayalım kendimizi diye
evimizin içi çamlıbel geçidi gibi mübarek,bir yerden başka bir yere giderken,atlama,zıplama yeri gelir sıçrama
üstün bir beden jimnastiğine ihtiyaç var
yorganlar,kıyafetler çoraplar,ütü odasına girmiyorum bile
annem gelmişti bize,sınav zamanım olduğu için ei üstünkörü topladım ama çok toplayamadım,
ona rağmen kadın:''siz bu evde nasıl yaşıyorsunuz'' dedi,
aslını görse ne derdi acabaa
biraz deşifre ettim kendimi kusura bakmayın,
lütfen başka topiklerde anlatmayın küserim
daha fazla rezil olmayayım kk hatunlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…