eşiniz evde dağınık mı, düzenli midir?

Yok nerde acaip dağınık birde üstüne üstlük kendini titiz ilan eder....çözemiyorum ben bu adamı yıllardan beri 3 bilinmeyenli denklem gibi

Çok titizdir , temizdir ama dağınıtır...
Çıkarır pijamasını bırakır çok nadir toplar...
Bir giydiğini gün içinde eve girip çıkarsa kesinlikle değiştirir..Onları da olduğu yerde bırakır

Evet düzenlidir.
Ben de düzene çok önem verdiğimden bir sorun yaşamıyoruz bu konuda çok şükür.

hasta derecesinde degil ama temiz duzenlidir :) hersey yerli yerinde hani sormaz o nerde bu nerde nerde oldugu bellidiri herseyin .. allahima sukurler ki bide onunle ugrasmiyorum bu strestli hayatta:)

Acayip dağınıktır sagolsun çoraplarınını heryerden topluyorum mutfak salon heryerde kıyafetleride öyle nerde çıkarırsa orada bırakır..asla dönüp bakmaz lavaboda traş artıklarını bırakır herşey var yani banyo yapar havluyu yere atar..böyle sürüp gidiyo işte..

benimki de düzenlidir, ben aşırı dagınıgım ama, o benim arkamı toplar hep
bi gün canına tak etmez umarım :/

dagınıklıgın kıtabını yazar benım askımmbıde bebısden sonra ınsanın bası donuyo ama yapıcak bıse yok huy ıste :93:

ayy yok benim bitanem dağınık değildir aksine hep toplamaya çalışır... Gözümden kaçan bişey oldu mu kendi yapar bana da çok yardım eder..

Alakasız olucak ama nik isminizin altındaki sözleri nası yazıyorsunuz ör. o şimdi asker ,tınnnnn lamıorum!,gb.

Benim ki Maaşallah benden bile derli düzenlidir. Ben dağınıklık yaptığımda bana bakış atar ki laf söylese ondan iyidir durumu olur.

bu konuda en muzdarip olan benimdir. dağınıktır üstüne üstlükeşyalrını toparlamama müsade etmez,elini attığında koyduğu yerde bulacakmış eşyalarını. koyduğu yerde konsolun üstü,halının üstü, kanepenin üstü. offfff offfffff

Ben 5 yillik evliyim,esim cok daginik ve pasaklidir..bende tam aksiyim,hic uyumlu degilizdir..eskiden arkasinda onunde pisligini temizlerdim.simdi kavga ediyorum,soyleniyorum,onemli onemsiz ve varsa hooooppp copeeeee
Sonra dusunsun bakalim nerdeeeeee:)))) valla kizlar simdi kayin validemdeyim sadece odami temizlerim esimede kirletmesine musade etmem(artik yatagin ustune oturmadan once izin alir) ama kendi evime gectigimde hicccc acimammmmm kadin tutarim.kocalri degistiremioruz,ozaman neden eskiyelim...tutun kadinkari,kocacimizin paralari pisliklerini temizlesin:))))

Orta karardır eşim, ama o çoraplar nedense hep salonda çıkartılır, ama ben de asla onları toplamam, bir şey de söylemem, kendi atar kirliye. Genelde yemek masasında uzun uzun oturmayı sever (hep salonda yeriz malesef), o masa bir türlü kalkmak bilmez bazen. Ama o arada bir misafir falan gelse, eli acaip hızlıdır, bir bakarsın ortada ne var ne yok bir çırpıda toplar, masanın örtüsünü falan örter. Ben o kadar hızlı beceremem o işleri.

Ben aslında aşırı derli toplu evden sıkılırım. Hani olanca giysi salonda olsun, yerlerde gazeteler sürünsün falan istemem tabi, ama bir iki yastık yamuk durmuş, sehpada bir bardak kalmış, hiç sıkamam kendimi, paşa gönlüm ne zaman kaldırmak, düzeltmek isterse o zaman yaparım.

dimi evimde bi yaşanmışlık vardır kalem gibi evleri sevmiyorum ben sonuçta yaşıyoruz bu evde gelin evi gibi sürdüremem beş on yıl bir arkim var sanırısınki hiiç o evde değilller nasıl gelin geldiyse ev hala öyle çok kasıo kendini aklı gidio ortada bişi kalcak diye.....
titizlik dilki oo titizlik hiçbirşeyi karıştırmamak temizi pisi bilmek bence kalkıp yer kovasını mutfak lavabosundan su alırsan ben ona temiz demem mutfak bezinle yerden bişeyi silersen ben temiz titiz demem mutfaklavabosunda el veya diş fırçalayana temiz demem aslaa bulaşık leğeninde hamur karana dememm daha neler neler sayarım ama yastığım yamulmuş yatağımı henüz örtmemişim v.s lerlede bana ayy bilmem ne derselerde desinler hıhhhh

Son düzenleme:
Simdilik erkek arkadasım olan kisi ögrencilik hayatımda gördügüm kadarıyla düzenliydi yani. Kendi dagınıklıgını topluyordu, hijyen kurallarına önem veriyordu. Ya su lavaboyu kirli bırakan erkeklerden, titizim diye gecinip, mutfak bezini yerde kullanan, mutfak lavabosunda el agız yıkayan, yeri sildigi seyi mobilyaların üzerinde gezdiren, yemegi vs. parmaklayan, yemegi yaptıgı kasıkla tadına bakıp, sonra yine tencereye sokan üstüne üstlük temizim, titizim diye gecinen insanlardan hic hazetmiyorum!!

Arkadas Konuyu 2007'de Açmış..
Acaba Kocası Hala Düzenli mi ?

Benimki de Dağınık..
Çoraplar Sepetin İçinde Değil, Sepetin Yanında Banyoda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…