Eşiniz evli bir kızı ararsa,eşiyle birlikte dava açsa eşinize ne yapardınız?

aysenurrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
14
0
36
Gaziantep
merhaba.8 yıllık evli 6 yaşında oğlu olan sağlık sektöründe çalışan bir bayanım. Eşim iyi bir şirkette bilgi- işlem bölümünde yazılım mühendisi olarak çalışıyor.oğlumla eşimin yanına bazen uğrarız.Şirkette hoşlanmadığım bir bayan var.eşim sanırım bu bayanla telefonda konuşuyor.Şüphelerim vardı.Kadın daha sonra eşimi şikayet etmiş eşiyle.şu anda boşanıyorum bu kişiden.Eczanemi kapatıyorum oğlumla birlikte annemlere Gaziantepe geri dönüyorum.zor günler geçiriyorum.

Son düzenleme:
doğru karar vermissin derim aman allahım bi hikaye inanılır gibi değil yani

ben ne yapardim dusunmek yada fikir yurutmek istemiyorum ama sen kesinlikle dogru olani yapmissin tebrikler cnm hakkinda hayirlisi diyorum
bide cok kiskananlar icin kendi bakiyordur herkeside kendi gibi saniyordur derler ole cikmis sanirim
ama kesinlikle emin misin kiz yada esi abartmis olabilirmiler sonra acaba deme bunlari arastir ve emin ol gerekirse kizla konus cunku cocugunuz var ama eminsen cnm uzatmanin bi anlami yok
rabbim yar ve yardimcin olsun

Arkadaşlar anlamış ama ben de sizin gibi anlayamadım Birisi hayrına bir açıklayıverse şu dava meselesini.

ben üstleniyorum bu görevi hanımefendi eşine çok güveniyormuş sevdiğini falan eşi çok belli ediyormuş(kıskançlığıyla bunaltıyormuş ama sırf o çok güven verdiği için ses etmemiş) ama başka bayanla ilişkisi varmış ve o kadında evli imiş....kocası bunları yakalamış dava açmış hanımefendide açmış

Teşekkür ederim :) İlişkisi olduğunu yazmamış arkadaş sadece aradı demiş. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim.

konuyu araştırdım masumane oldugunu iddia etti eşim ama ben kesinlikle inanmıyorum.Kızla ve eşi düzgünce görüştüm.Bu durumdan rahatsız olmuşlar aralarındada arayacak kadar samimiyet yokmuş.Kız fazla güvenilir gelmedi.İşyerinde flört ettiklerini düşünüyorum sonra eşi çıkınca tlfna işler ters gitti ................Allah çocugumun boynunun büküklüğünü ve benim masum duygularımın hesabını soracak.....

Bu anlattığım olayda evli olan kız ısrarla eşimden şikayetçi hala beni aradı o gün diyor rahatsız etti diyor, kızı konuşurken ukala buldum gerçekten rahatsız gibi davranmaya çalışıyordu sanki.öyle yada böyle eşim evli bir kadını aramıştı eşide aynı şekilde onaylıyordu kadının....... davası devam ediyor.Ben olayı öğrendiğimde eşimi kolundan tutup KAPIDAN DIŞARIYA ATTIM. BOŞANMA DAVAMI AÇTIM Maddi manevi her hakkımı alacağım kolundan tutup fırlattığımda bana erkek gibi güç gelmişti onu zavallı bir sinek gibi görüyordum o çok sevdiğim o çok masum duruşlu riyakar eşim. artık acıdan çok kararlıydım halada öyleyim o beni çok seven insan başka bir kadını herhangi bi şeyi bahane ederek arıyor sonunda mahkemelik oluyordu . hemen davamı açtım ve mahkeme kararı ile uzaklaştırdım şuanda bir an önce bu pislikten kurtulmak istiyorum...öyle yada böyle eşim evli bir kadını aramıştı.ve benim eczaneye en uzak ankesörden aramış aradığı yerlerde tespit edildi cepten arasa dökümandan görünecekya......yani birgün yapmış bunu defalarca değil ama benim gözümde biride bir binide bir.Başka bir kadına neden meyleder bu erkekler kendileri her konuda kısıtlama paranoya yaparken sizle yuva kurmak için bin takla atarken dışardaki bu sadakatsizlik durumu nedir kızlar buna benzer bir olay yaşayan kızlar ne düşünüyorsunuz?

Ankesörlü telefondan neden aramış anlamadım..

Belkide tehdit için aramıştır..Belkide rahatsız edilen eşinizdi..Size duyurmamak istiyordu?

Madem defalarca aramış o zaman yakalanınca mı şikayet edesi tuttu o kadının ?
Bence kadında birşey var.. Bu kadar basit değil ayrılmak..
Aldatıldığınıza emin misiniz ?
Aralarında gerçekten flört denilen şey yaşanmış mı ? Yoksa tahmin mi bunlar ?

Tahminse eğer yazık değil mi ?

Ne bileyim çok eksik anlatmışsınız.

Bence eşini dinleseydin
Ben olsamda kızardım ama dinlerdim affet demiyorum ama dinle
Sana bir arkadasımın basına gelen birseyi anlatacagım Yanımda calısan evli bir kız arkadasım vardı
Bizim kaliteciylede hepimiz iyi anlasırdık ben işe yeni girmiştim
Bizim kaliteci arkadas evli arkadasa msj cekmiş nasılsın diye esi kızmıs arkadasıma ortada arkadasımızın düsüncesizligi vardi başka hiç bir kötü niyet yoktu

Bütün yorumları okudum.

Fakat boşanmak için acele etmişsiniz.Anlamadan dinlemeden.

Bi dur bakalım aslı astarı neymiş.

İnsanlar çiğ süt emmiş, niyetleri belli olmaz.

Eşinle konuşsaydın.Kim bilir kadın eşini rahatsız ediyordu o da ankesörlüden arayıp rahat bırakmasını söylüyordur.

Bilmiyorum gerçeği tam anlayamadım.

belki kari koca esine tuzak kurdular dava acip 3-5 birsey koparmak icin yani anlamadan dinlemeden neden direk bosanmaya gittiniz ki ortada birde cocuk var ya esiniz sucsuzsa yazik degilmi o cocuga babasiz buyuyecek...keske bu kadar fevri davranmasaydin...birde yanlis anlamadiysam sadece 1 kez aramis 1 kerelik konusmayla ne konusmusta davalik olmus ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…