Eşiniz evli bir kızı ararsa,eşiyle birlikte dava açsa eşinize ne yapardınız?

kimse sadece 1 kere arandığı için dava açmaz tatlım yaa. olayda başka birşey var bence. eşin suçsuz demiyorum ama tek taraflı bir rahatsızlığın ötesinde bişey bu

eşimi dinledim aradığını kabul ediyor olayı masumlaştırmaya çalışıyor işyerindeki bir etkinliğe davet için aradığını söyledi.tek gün aramış.1 gün içinde üstüste.ankesörden.çünki ben dökümanda görmeyim diye,Çok konuştum çok aglaya aglaya neden böyle bir şey yaptığının tek bir cümle cvp nı istedim kızı en sonunda beğendiğini söyledi bunu bir kere söylettim ,sonraları iş arkadaşımdı şuydu buydu yalanlar uydurdu.Eşime: Oğlumdan benden ne istedin benim burnumdan getirdin ben böyle bir şey yapsam ne olurdu diye sorduğumda sessiz kalıyor sonrada tekrar çarpıtmaya başlıyordu olayı yok çok iyi niyetliymişte arkadaş imişte peki ozaman karşı taraf neden şikayetçi oldu?KIZ diyorki beni arayacak kadar bir samimiyetimiz yok diyor mahkemede.Allahım benimm önüme çıkardığını düşünüyorum.ben bu olayı eşim karakoldan şikayetleri ile ilgili çağrıldığında öğrendim.gizledi geldiğinde süklüm püklüm anlattı kıyamet koptu zaten sonrasında........OĞLUMU VE BENİ KANDIRDI

Üzücü bir olay tabii.esinize ders olmustur ancak ne care ki camlar kirilmis.Hayirlisi diyelim aranizdaki bagi siz biliyorsunuz bizler degil.

valla ne diyim sizi tebrik ediyorum. en doğru olanı yapmışsınız. burda bazı arkadaşlar yazıyor eşimin msg larını yakaladım, telefon dökümlerini buldum, face şifresini çözdüm filan acaba sizce aldatıyormudur diye yazanlara örnek olsun bu asil davranışısınız. ben de olsam aynını yapardım. sinek pisliği mide bulandırır

dava açılmamış olsaydı,sadece aradığını öğrenseydin de boşanma davası açarmıydın

canım madem etkinlik daveti kendi cebinden niye aramamşı.. ya da senin iş yerine yakın olan yer değil de niye en uzak yer. ve bence gerçekten davet felan olsa ve eşin mesafeli yaklaşsa eminim kız biz o kadar yakın değildik beni aramamalı demezdi. eşin hata yapmış gibi duruyor tatlım.. bazı arkadaşlar yazmıl ya belki bi oyun ya da tuzak diye. ozaman eşin karşı dava açabilir ya da sana en baştan anlatabilirdi herşeyi. inşallah senin ve çocuğun için hayırlısı olur

Siz eşinize kızarken diğer kadını da suçlamaya çalışıyorsunuz. Ama ben diğer kadının suçlu olduğuna inanmıyorum.
Eğer eşiniz ankesörlü telefondan arıyorsa siz dökümanda görmeyin diye değildir.
Bir kaç kez iş arkadaşıyla görüşme yapsa siz bunu farketmezsiniz bile. Dediği gibi etkinlik için aradıysa hele bir de.
Eşine yakalanması çok komik.
Eğer düşündüğünüz gibi aralarında birşey olsaydı, eşiniz telefon ettiğinde kocası açtıysa yanlış numara der kapatırdı. Kadın açsaydı yanında eşi varsa aynısını o da diyebilirdi. Ankesörlü telefondan arandığına göre ispat edilecek hiçbirşey yok.
Bu nedenlerle kadın ve adamın suçu yok gibi geldi. Üzgünüm ama sanırım eşiniz taciz etmek istedi ve kadın da buna izin vermedi.
Kadını da kutluyorum eğer böyleyse olay..
Böyle bir dava açabildiği için.

bencede boşanma konusunda acele etmeyin..hem kadın bana güven vermedi diyorsunuz hemde anlamadan dinlemeden kestirip atıyorsunuz...bir defa arayıp ne demişki kadına dava açılmış hemen...
mesela benim eşimde işi gereği bi çok bayanla telde konuşuyor hemen gidip davamı açayım bnde...
eşinizide dinleyin onada söz hakkı tanıyın bence..

zor bir durum bundan çok daha beterlerini yaşayıp boşanmayan kadınlarda var senin gibi 1 kere aramayı bile kabul edemeyecek kadınlarda
herkes kendi tercihini yaşar ama eşinin kızı beğendim demesi araması hoş değil eşinin niyeti belli
keşke her kadın senin kadar gururlu olabilse

eşi kızı beğendiğim içinmi aradım demiş anlamadım ..öyleyse sonuna kadar haklısın canım

pardon canım bu mesajını görmedim..boşanmak için acele etme demiştim ama ..ii yapmışsın dava açmakla..burdanda şu mesaj çıkıyo herkese örnek olsun..
HER KUŞUN ETİ YENMEZ öğrenemedi hala bu erkek müsfetteleri..

ARKADAŞIM DURUMUNA ÜZÜLDÜM VE ÇOK CESARETLİSİN BEN İSE BİR HİÇİM BENİM KONUMU OKU LUTFEN ...bana yardım edermısın davayı nasıl açtın para falan gerektımı birde cep telefonu msjlarının içeriği öğreniliyomu bir bilgin varmı benımkıde yalanlıyo ben işin aslını bilmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim............

bence eşinizin armaası bi kerelık bi olay değil..ankesörlü tlfdan arıyor zaten zaman zaman aradıysa da ispat edilemez...ki bence eşiniz bu bayanı rahatsız ediyordu bayan da belki aynı işyerinde çalıstıklarından dolayı güzellikle halletmeye çalıştı ama canına tak etti ve şikayetçi olundu...
çünkü bi sefer aradı diye hele ki iş arkadaşı etkinlik için aradı diye kimse kimseden şikayetçi olmaz..çok geçmiş olsun

Eşi kızı beğendiğini söylemiş zaten ...
En doğru kararı vermişsiniz bu durumda !

Sizi gercekten kutluyorum! Kadinlar böyle durumlarda bosanmali ki erkeklerde biraz ayaklarini denk alsinlar. Gerci alirlar mi meydan onlara mi kalir bilemiyorum ama.

Sonucta agzindan bir kere kizi begendim lafi cikmis, gerisi uydurmaca...Tabiki aldatmis yani.

Ne günlere kaldik ya, eslerine en cok güvenen insanlardan bile bunlari duymak ne kadar üzücü. Cümleler artik, benim esim yapmaz saniyordum ama ile basliyor.

Sizi gercekten kutluyorum cünkü cok az kadin sizin kadar cesaretli davranip bosanmaya gidiyor.

Olayın başka boyutları var bence,arkadaşın dediği gibi kimse kimseyi 1 defa aradı diye dava açmaz.

Böyle 1 defa aradı dıye dava açmaya kalksa bile,gülerler adama...

Barız taciz,tehdit vs seylerin olması ve bunların ıspatlanması lazım.

Durumunuzdan çokta bişey anlayamadım üzgünüm.

İyi mi yaptınız,kötü mü bilemedim.

Son düzenleme:
bir gariplik var ama anlayamadım.
eşin kızı devamlı arasa bunaltsa kızda dava açsa anlayacağımda 1 kerede hemen dava açmalarını garipsedim.
eşin olayı kıvırabilirdi sonuçta ankesörden arıyor yanlış deyip kapatabilirdi.
bir yerlerde bir bilgi eksikliği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…