Bu anlattığım olayda evli olan kız ısrarla eşimden şikayetçi hala beni aradı o gün diyor rahatsız etti diyor, kızı konuşurken ukala buldum gerçekten rahatsız gibi davranmaya çalışıyordu sanki.öyle yada böyle eşim evli bir kadını aramıştı eşide aynı şekilde onaylıyordu kadının....... davası devam ediyor.Ben olayı öğrendiğimde eşimi kolundan tutup KAPIDAN DIŞARIYA ATTIM. BOŞANMA DAVAMI AÇTIM Maddi manevi her hakkımı alacağım kolundan tutup fırlattığımda bana erkek gibi güç gelmişti onu zavallı bir sinek gibi görüyordum o çok sevdiğim o çok masum duruşlu riyakar eşim. artık acıdan çok kararlıydım halada öyleyim o beni çok seven insan başka bir kadını herhangi bi şeyi bahane ederek arıyor sonunda mahkemelik oluyordu . hemen davamı açtım ve mahkeme kararı ile uzaklaştırdım şuanda bir an önce bu pislikten kurtulmak istiyorum...öyle yada böyle eşim evli bir kadını aramıştı.ve benim eczaneye en uzak ankesörden aramış aradığı yerlerde tespit edildi cepten arasa dökümandan görünecekya......yani birgün yapmış bunu defalarca değil ama benim gözümde biride bir binide bir.Başka bir kadına neden meyleder bu erkekler kendileri her konuda kısıtlama paranoya yaparken sizle yuva kurmak için bin takla atarken dışardaki bu sadakatsizlik durumu nedir kızlar buna benzer bir olay yaşayan kızlar ne düşünüyorsunuz?
zor bir durum bundan çok daha beterlerini yaşayıp boşanmayan kadınlarda var senin gibi 1 kere aramayı bile kabul edemeyecek kadınlarda
herkes kendi tercihini yaşar ama eşinin kızı beğendim demesi araması hoş değil eşinin niyeti belli
keşke her kadın senin kadar gururlu olabilse
eşimi dinledim aradığını kabul ediyor olayı masumlaştırmaya çalışıyor işyerindeki bir etkinliğe davet için aradığını söyledi.tek gün aramış.1 gün içinde üstüste.ankesörden.çünki ben dökümanda görmeyim diye,Çok konuştum çok aglaya aglaya neden böyle bir şey yaptığının tek bir cümle cvp nı istedim kızı en sonunda beğendiğini söyledi bunu bir kere söylettim ,sonraları iş arkadaşımdı şuydu buydu yalanlar uydurdu.Eşime: Oğlumdan benden ne istedin benim burnumdan getirdin ben böyle bir şey yapsam ne olurdu diye sorduğumda sessiz kalıyor sonrada tekrar çarpıtmaya başlıyordu olayı yok çok iyi niyetliymişte arkadaş imişte peki ozaman karşı taraf neden şikayetçi oldu?KIZ diyorki beni arayacak kadar bir samimiyetimiz yok diyor mahkemede.Allahım benimm önüme çıkardığını düşünüyorum.ben bu olayı eşim karakoldan şikayetleri ile ilgili çağrıldığında öğrendim.gizledi geldiğinde süklüm püklüm anlattı kıyamet koptu zaten sonrasında........OĞLUMU VE BENİ KANDIRDI
eşimi dinledim aradığını kabul ediyor olayı masumlaştırmaya çalışıyor işyerindeki bir etkinliğe davet için aradığını söyledi.tek gün aramış.1 gün içinde üstüste.ankesörden.çünki ben dökümanda görmeyim diye,Çok konuştum çok aglaya aglaya neden böyle bir şey yaptığının tek bir cümle cvp nı istedim kızı en sonunda beğendiğini söyledi bunu bir kere söylettim ,sonraları iş arkadaşımdı şuydu buydu yalanlar uydurdu.Eşime: Oğlumdan benden ne istedin benim burnumdan getirdin ben böyle bir şey yapsam ne olurdu diye sorduğumda sessiz kalıyor sonrada tekrar çarpıtmaya başlıyordu olayı yok çok iyi niyetliymişte arkadaş imişte peki ozaman karşı taraf neden şikayetçi oldu?KIZ diyorki beni arayacak kadar bir samimiyetimiz yok diyor mahkemede.Allahım benimm önüme çıkardığını düşünüyorum.ben bu olayı eşim karakoldan şikayetleri ile ilgili çağrıldığında öğrendim.gizledi geldiğinde süklüm püklüm anlattı kıyamet koptu zaten sonrasında........OĞLUMU VE BENİ KANDIRDI
bence eşinizin armaası bi kerelık bi olay değil..ankesörlü tlfdan arıyor zaten zaman zaman aradıysa da ispat edilemez...ki bence eşiniz bu bayanı rahatsız ediyordu bayan da belki aynı işyerinde çalıstıklarından dolayı güzellikle halletmeye çalıştı ama canına tak etti ve şikayetçi olundu...
çünkü bi sefer aradı diye hele ki iş arkadaşı etkinlik için aradı diye kimse kimseden şikayetçi olmaz..çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?