en sevmediğim şey söle gitsin iyi de güzel de dimi yaniii... eşimde onlardan ama biraz da iyi hali çünkü yeri gelince söyler...
Bende sevmiyorum öylelerini çirkinleşsen kilo alsan kötü yapsan hemen söyler
Ama iyiyi güzeli söylemez biri söylerse de hemen rahatsız olur
benim esimde ben zayifladiktan sonra kudurdu kilo al kilo al diyor niye yaa dedim kiloluyken kimse sana bakmiyodu diyo simdi herkes sana bakiyor diyo...delirrriioooo kiskancliktan o beni kiskandikca ben cosuyorum iyice kendime bakiyorum))) kendisi sisko ama yaaa off az zayiflasa diyorum onada az zayifla diye ...biliyorum sen beni begenmiyosun sevmiyosun diyo.))) aman olsun o beni begensin sevsinde ben onu haydi haydi begeniyorum seviyorum ))
esımın benı begendıgını sanmıyorum. zaten bana hıcbırzaman guzelsın de demez. bırsey gıydıgımde ılla bırseyı begenmes olmadı sen en ıyısı sunu gıy der :S
Bizimki de aynı...
Giydiklerime yakışmış diye kimi zaman yorum yapar ama bu aralar kilo al diye baskı yapıp duruyor...
Neymiş, tahta kurusu ile beraber olmak istemiyormuş...
Şu da var ki, hiçbir zaman güzelsin demiyor eskiden çok derdi... İlk zamanlar şimdi o halini istiyorum ama nafile...
:bbo:
Seni gördüğüm için şu yorumu yapma hakkını buluyorum kendimde.kaydirigubbakcemile3Tek kelime ile ''kıskanıyor'' seni.kaydirigubbakcemile3
Sağol canım... Ama insan böyle yaparak kıskanır mı ya?
Böyle yapacaksa hiç kıskanmasın inan daha mutlu olurum ben.
:umursamaz:
Herkesin yapısı farklı işte canım.Sadece erkekler yapmıyor bunu.Kadın kadına da yapıyor.Aslında çok beğeniyor,ama kendi öyle olmadığı için dil uzatabiliyor.Bazıları beğenisini dile getiriyor.Bazı gerçekler var inkar edilemez,ama erkek ya da kadın ruh haline,yapısına göre yorum yapıyor işte.kaydirigubbakcemile3
Tatlı demek ne demek sence?
Ben güzel vasfına sokamadım... Çekici mi demek şirin mi demek?
Bana sadece çok tatlı olduğumu söyler hep...
Sadece bu.
kafamçokkarıştı
Ha bir de kokoş ve bakımlı.
Birine çok tatlısın ,dersek fiziksel görüntüsü değil de iç güzelliği,hoşluğu ile ilgili bir yorum yapmış oluruz.Kimi erkek söylemiyor ,kimi söylüyor.Söylemeyen de art niyetinden değil de,kıskançlığından söylemiyor.Başkalarından kıskandığı için ama. kaydirigubbakcemile3 Dillendirirse senin güzelliğini kaybedeceğinden korkuyor.yerimseniben
Yok çok tatlı olmuşsun çok tatlı görünüyosun vs...
Ne biliyim ya.
Adam gibi güzel oldun çirkin oldun de be adam ben de rahat ediyim...
delikafadulden
İlla çıldırtcak beni ya...
:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?