Eşiniz fiziki görümünüz konusunda ne düşünüyor ve bunu size nasıl ifade ediyor?

benim eşim kiloyu sorun etmez ama sağlık açısından zayıf kalmamı istediğini söyler ya da abartma der kiloyu..ben şuan iyiyim de yakında şişeceğimm bebiş geliyor:)
ama şu gerçek ki beni her halimle beğendiğini hissediyorum ama çok nadirdir güzel olmuşsun filan dedği çünkü iğrenç bi şey ki sülalesinin bi erkeğinde de güzele güzel iyiye de iyi demezlerrrr içlerine atarlar kaydirigubbakcemile2 en sevmediğim şey söle gitsin iyi de güzel de dimi yaniii... eşimde onlardan ama biraz da iyi hali çünkü yeri gelince söyler...

en sevmediğim şey söle gitsin iyi de güzel de dimi yaniii... eşimde onlardan ama biraz da iyi hali çünkü yeri gelince söyler...

Bende sevmiyorum öylelerini çirkinleşsen kilo alsan kötü yapsan hemen söyler
Ama iyiyi güzeli söylemez biri söylerse de hemen rahatsız olur

Bende sevmiyorum öylelerini çirkinleşsen kilo alsan kötü yapsan hemen söyler
Ama iyiyi güzeli söylemez biri söylerse de hemen rahatsız olur

ben zaten o tarz söylemeyen kişilerin kesinlikle kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum hıı bizimkinin amcaları filan iyi dersek bi daha aynı olmaz salar kendini diye demezlermiş ama o da bi taktirdir yani ben şahsen tutamam güzel iyi hoş söylerimmm kayınvalıdemlerde de var o huy çeyizim seriildi millet hayran kaldı sölüyo bunlardan tık yok şu da güzelmiş demediler fesatlık ne yapayım onlar içinde tutsunlar çok da tındıııı zemuszemus

çok kıskanıyo benisositososito saçlarım spasarı belımdeydı sıyaha boyattı:1ninca: ama şimdi yıne sarı yaptım..fızıgımıde begenr asla kırıcı bısey duymadım...ama en cok ayaklarımla dalga gecersenağlama

Beğenip de iltifat etmeme işini kadınlar yapıyor ne yazık ki...Fesatlık yapıyorlar ,güzele güzel diyemiyorlar,kendilerince açık arıyorlar.Ben öylelerine gülerim doğrusu.kaydirigubbakcemile3

Aşkım bitanem sağlığın için zayıflaman gerek kendim için istiyorsam namerdim diceksin sositososito
Ben her akşam eşimin elinden çerezleri kurtarmaya çalışırken öyle yapıyordum
İşe yaradı. Şimdi haftada bir çerez yiyor

esımın benı begendıgını sanmıyorum. zaten bana hıcbırzaman guzelsın de demez. bırsey gıydıgımde ılla bırseyı begenmes olmadı sen en ıyısı sunu gıy der :S

esımın benı begendıgını sanmıyorum. zaten bana hıcbırzaman guzelsın de demez. bırsey gıydıgımde ılla bırseyı begenmes olmadı sen en ıyısı sunu gıy der :S

begeniodur o hem begenmeseniye alsın sen kuzum erkklerin yapısında var kadınını istedigi sekle sokma istegi malesef egoları yuksek varlıklar

Bizimki de aynı...
Giydiklerime yakışmış diye kimi zaman yorum yapar ama bu aralar kilo al diye baskı yapıp duruyor...
Neymiş, tahta kurusu ile beraber olmak istemiyormuş...
Şu da var ki, hiçbir zaman güzelsin demiyor eskiden çok derdi... ılk zamanlar şimdi o halini istiyorum ama nafile...
:bbo:

cakkale böyle erkeklere sinir oluyorum...
Madem daha güzel onlar onlara teklif etseydi neden sen ya...
Madem beğenmiosun eşini niye evlendin dimi?

Seni gördüğüm için şu yorumu yapma hakkını buluyorum kendimde.kaydirigubbakcemile3Tek kelime ile ''kıskanıyor'' seni.kaydirigubbakcemile3

Sağol canım... Ama insan böyle yaparak kıskanır mı ya?
Böyle yapacaksa hiç kıskanmasın inan daha mutlu olurum ben.

:umursamaz:

Herkesin yapısı farklı işte canım.Sadece erkekler yapmıyor bunu.Kadın kadına da yapıyor.Aslında çok beğeniyor,ama kendi öyle olmadığı için dil uzatabiliyor.Bazıları beğenisini dile getiriyor.Bazı gerçekler var inkar edilemez,ama erkek ya da kadın ruh haline,yapısına göre yorum yapıyor işte.kaydirigubbakcemile3

güzel bir bayanım eşimde beni çok beğeniyor biliyorum ama bunu dile getirmiyor
hazırlanırım süslenirim püslenirim yahu bir kere çok güzel olmuşsun de ama demezzz
ben sorarım nasıl olmuşum ozaman verir cevabını ;çok güzelsin aşkım

gıcık işte

Tatlı demek ne demek sence?
Ben güzel vasfına sokamadım... Çekici mi demek şirin mi demek?
Bana sadece çok tatlı olduğumu söyler hep...
Sadece bu.
kafamçokkarıştı
Ha bir de kokoş ve bakımlı.

Tatlı demek ne demek sence?
Ben güzel vasfına sokamadım... Çekici mi demek şirin mi demek?
Bana sadece çok tatlı olduğumu söyler hep...
Sadece bu.
kafamçokkarıştı
Ha bir de kokoş ve bakımlı.

Birine çok tatlısın ,dersek fiziksel görüntüsü değil de iç güzelliği,hoşluğu ile ilgili bir yorum yapmış oluruz.Kimi erkek söylemiyor ,kimi söylüyor.Söylemeyen de art niyetinden değil de,kıskançlığından söylemiyor.Başkalarından kıskandığı için ama. kaydirigubbakcemile3 Dillendirirse senin güzelliğini kaybedeceğinden korkuyor.yerimseniben

Yok çok tatlı olmuşsun çok tatlı görünüyosun vs...
Ne biliyim ya.
Adam gibi güzel oldun çirkin oldun de be adam ben de rahat ediyim...
delikafadulden
İlla çıldırtcak beni ya...
:1ninca:

Yok çok tatlı olmuşsun çok tatlı görünüyosun vs...
Ne biliyim ya.
Adam gibi güzel oldun çirkin oldun de be adam ben de rahat ediyim...
delikafadulden
İlla çıldırtcak beni ya...
:1ninca:

Sakın çıldırayım ,deme ; emeline ulaşmış olur. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…