Eşiniz fiziki görümünüz konusunda ne düşünüyor ve bunu size nasıl ifade ediyor?

57 kiloydum beni beyeniyordu
91 kiloya çıktım yine beğendi (hamileyken)
ama kiloyu sevmiyor farkedebiliyorum ama beni bu güne kadar hiç kırmadı

sorunca benim karımın herhali güzeldir diyo...belki de klasik bi cevap geliştirdi artık..bu nasıl olmuş,böle güzel mi?bunalıyodur insan bi süre sonra..istediği cevabı ver kurtul taktiği...:)))))))))))))))))

zayıfım ama biraz göbeğim var bana senden önce göbeğin kapıdan giriyor der
göbeğimide çok sevdiğini söylerrrr

ikimizde gayet memnunuz kaydirigubbakcemile3

herzamanda söler ve hissettirir bunu
"sana baktıkça içim açılıo papatyam" der hep :kedi:

bende gayet memnunum ve hep şükrederim Allaha :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ne düzüşündüğünü bilemiycim asal bana iltifat etmedi:mymeka:
ettiysede benim zorumla:sm_confused:
artık bende aynaya her baktığımda fıstık gibisin diyip egomu tamin ediyom:smiley-cool:
ama ben gerçekten fıstık kimnim kocam hariç herkes söler :icecream:

dışarıdan bende hepiltifat alırım bekarkende alırdım ama bi eşim ve ailesi tarfından iyi bi şey duymam eşimin hakkını yemeyeyim gene o ailesine göre iyi...

eşim sürekli çok güzelsin der....fıstık sevgilim der...mükemmelsin der fırsat buldukça dile getirir buda kendimi daha iyi hissetmemi sağlar en önemliside bunları söylerken gözleri parlar...bende onu çok beğenirim oda kendine çok bakar ama onun kadar dile getirmem ben ....

6 aylık bebeğim var hala taş gıbısın karıcım dıo iyi baktım kendıme sukurkı :)

fil yavrusu diye sever eşim beni, oysa 160cm ve 47 kg olduğum halde sırnaşık şey
arada bir de pamuğum der, yumuşacık bir tene sahip olduğumu söyler :asigim:

fil yavrusu diye sever eşim beni, oysa 160cm ve 47 kg olduğum halde kaydirigubbakcemile3
arada bir de pamuğum der, yumuşacık bir tene sahip olduğumu söyler :asigim:

süper yorumlar yapmışsınız kızlar samimiyetiniz için teşekkür ederim.Demek ki erkeklerin çoğunda var bu söyleyememe hastalığı...kaydirigubbakcemile3 Ben evlendikten sonra bayağı kilo aldım eşimde hiç sevmez..bunu da sürekli dile getirir.Bende istemiyorum ama çözümde bulamıyorum...
Beğenilmemek ve bunu hisetmek kötü bişey..Gerçi şimdilerde(birazda zorlamayla)beğendiğini sık ifade ediyor ama..Çoğu zaman inandırıcı bulmuyorum...Hayırlısı....opuyorumnanaktan

tatlim esin seni begeniyordur,begenmese birlikte olazdi..sadece bunu dile getiremiyordur.farkli sekilde ifade edebiliyordur kendince..kiloyu sevmiyorsa sende kilo vermeye calisszemuszemusgayretini gordukce hosuna gidecektirra.s

Zaten bakışından anlıyorum ben yeni bişey denerken kabinden çıktığımdaki bakışları falan...
Öyle dile getirmez sürekli ..
Bazen bana kilo al diyenlere saçmalıyo onlar fiziğin kilon tam yerli yerinde onlar bi çocuk doğursunda böyle olsun göreyim diyo :)

şuan zayıfım bir şikayet yok
ama kilo alsam kesin kilo aldınn der.

benım esımde der canım kesın cunkı normaldede kıloyu sevmıo ah ah hamıleyken ne kdar korkmuştum kılo çok alırım dıe ama sukurkı almadım cok ve anca toparladım kendımıde

Dün akşam saç düzleştiricimin saça zarar verip vermediğini sordu
Gece vakti uyumaya hazırlanırken
Şaşırdım sordum düz saç beni çok seksi gösteriyormuş
Öyle dedi
Düzleştirdiğim zamanlar hep beğendiğini söylerdi
Ama seksi gösterdiğini ilk kez söyledi

Benim saclarim zaten dumduz, ve uzun. Bunu her zaman begenirdi, kestirdigim zaman kiyamet koparirdi, ama masa ile duzlestirdigim zamanlar o da ayni seyi soyluyor..
Daha cekici buluyor.. bunu hep dile getirir. Oysa ben saclarimi kivirmayi severim aslinda, duz ya, kivircik daha hos gelir bana kaydirigubbakcemile3

Bazi erkekler demek dumduz saclari seksi buluyorlar.. CADIARZU

ikimizde birbirimizin zayıflığından müzdaripiz
bir de eşim sarı saç hiç sevmiyor
dekolte ,abartılı ve dikkat çekici giyimden hoşlanmıyor...
eşofmanla bile markete gitmek onun için iticiakannehir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…