selam arkadaslar burasi yanlis bir yer belki biliyorum ama kisaca yazayim belki yardimci olursunuz..benim iki oglumun sünnet dügününü yapacagim yakinda insallah..diyorumki bir konusma yapayim hosgeldiniz diye misafirlere ve o konusmanin icinede annemi babami kayinvaldem kayinpederimide katmak istiyorum mesela bu günde onlarinda burda olupta yanimda olduklarini hissetmem falan filan diye...yazin ya az bucuk birseyler lütfen veya baska bir yerde bu konu varsa yollayin linki tsklerr öpüldünüz
Sakın çıldırayım ,deme ; emeline ulaşmış olur. kaydirigubbakcemile3
Ben esimi tanidigimdan beri, kisiligimin yani sira hep fizigim hakkinda benimle konusmaya bayilir :1shok: hic anlamadim.. simarmadim.. cunki romantizmin disinda kiskancligindan cektim.. nereye gitsek, vay bu kasina gozune bakti.. orani burani inceledi diye kafasinda kurardi..
ben aksina hic fizige takilmam.. bakimli olmak benim icin onemli. Bazen cok romantik konusur, gozlerim.. saclarim hakkinda.. ama daha fazla her gun, her sabah cekiciligimi dile getirir, utandirir benikilo aldim bi ara guvenim sarsildi kendine, ama o gobegime bile takma isimler takti, sevdi.. sivilcelerim ciksa, gel halledeyim der.. sonra oper.. uzun saclarimdan bi milim kisaltsam kiyameti koparir.. sonra da dizilerdeki guzel kizlari gorunce bu ne kadar cirkin demiyormu.. ya bu nasil beni begendi diyorum, ama adam sen baskasin diyor.. cozemedim gitti.. ama bu konuda sikayetim olmadi hic.. aksine biraz daha az kiskansin
Eşin Türk mü canım?
CADIARZU
Evet, tam bi Turk erkegi.. :1rolleyes:
Ozellikle kiskancligi ve sahiplenme duygusu...
Valla özellikleri güzelmiş. Kıskanç olması dışında.
Kıskançlığa hiç gelemiyorum en sevmediğim huy hayatta.
Ama maalesef hayatımdaki babam dahil tüm erkekler ben konusunda çooooooook kıskanççç...
Sıkıldım bıktım.
:1no2:
Evet kiskanclik cok kotu.. Kendini kontrol etmeye calisiyor, ama komik oluyor bazen.. yazin bana, ceketini giy disari cok soguk demesi gibi fisfisfis
Bi kadinda zerafeti sever ve begendiklerini acik acik soyler.. guvenirim, cunki hep benden bahsetmeyi.. bakimim olsun, kilom vs. konusmayi sever.. tabi cok soru sorup bunaltmayacaksin.. nisanliyken dersimi aldim oturdum bi kere kaydirigubbakcemile3
Ne gibi mesela? Ben de çok soru soruyorum ama çoğu zaman insanlarla hayatla ilgili...
Soru sormadan da olmuyor ki.
-tatlicadiarzu-
biz ikimizde tombiğiz:) ama tamamen kendi kilolarımıza takık durumdayız ve bu konuda cok güzel dertleşiriz beyimlenkaydirigubbakcemile5
sahrud72 yeni konu actim sünnet dügünü icin kimsecikler yazmamis)) senin türkcen güzel ve güzel yaziyosun sen yaz hadi benim icin bir acilis konusmasi ) kisa olsun öyle destan degil lütfen dügün bölümüne actim konuyu bir bakiver
ben evli degilim ama sevgilim surekli bana fistik diyo su ana kadar sundan hoslanmiorum vs gibi laflar etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?