Eşiniz fiziki görümünüz konusunda ne düşünüyor ve bunu size nasıl ifade ediyor?

aşkım ya azcık göbeğim mi çıkmış sanki diyorum :sinifsinif:
oda yok yav ne göbeği aşkım diyor fisfisfis
genelde iyi kilom fiziğimde iyidir :hulya:
ama göbek kası yapıcam kafaya koydumm baklava baklava olsun azcık kaydirigubbakcemile2

hiçbişey söylemez ne güzel ne çirkin benneyaptımki
çokmu kiloluyum dediğimde olsun ben manda kasa seviyorum der klava:
ne zaman kilolarımdan bahsetsem dalga geçer Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bişey alırken yakıştımı derim süper oldu der ne giysem yakıştırır
ama ben ona inanmıyoruuum :1closedeyes:

Bunun için ayrı konu açsan daha fazla fikir veren olur
Burda kaynar mesajınkaydirigubbakcemile2

Tosun bana en çok söylediği laftır.
Geçen çok güzel kıyafetler gördüm mağazalarda onlar sana olmaz küçük gelir dedi.
Bi yerde arkada kalsam beni kaçıracaklar desem kimse kaçırmaz seni merak etme der.
Sevgiliyken ve evlendikten sonra sürekli yedirdi beni şişko yaptı şimdide sürekli üzüyor.

Sakın çıldırayım ,deme ; emeline ulaşmış olur. kaydirigubbakcemile3

Çok tatlı demek onun lugatında güzel ve çekici demekmiş ama öncelik güzelliğe aitmiş.
Bunu da söyledi artık gönül rahatlığı duyabilirim...
Çıldırmıcam artık.
kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben esimi tanidigimdan beri, kisiligimin yani sira hep fizigim hakkinda benimle konusmaya bayilir :1shok: hic anlamadim.. simarmadim.. cunki romantizmin disinda kiskancligindan cektim.. nereye gitsek, vay bu kasina gozune bakti.. orani burani inceledi diye kafasinda kurardi..
ben aksina hic fizige takilmam.. bakimli olmak benim icin onemli. Bazen cok romantik konusur, gozlerim.. saclarim hakkinda.. ama daha fazla her gun, her sabah cekiciligimi dile getirir, utandirir beni kilo aldim bi ara guvenim sarsildi kendine, ama o gobegime bile takma isimler takti, sevdi.. sivilcelerim ciksa, gel halledeyim der.. sonra oper.. uzun saclarimdan bi milim kisaltsam kiyameti koparir.. sonra da dizilerdeki guzel kizlari gorunce bu ne kadar cirkin demiyormu.. ya bu nasil beni begendi diyorum, ama adam sen baskasin diyor.. cozemedim gitti.. ama bu konuda sikayetim olmadi hic.. aksine biraz daha az kiskansin

Eşin Türk mü canım?
CADIARZU

Evet, tam bi Turk erkegi.. :1rolleyes:

Ozellikle kiskancligi ve sahiplenme duygusu...

Valla özellikleri güzelmiş. Kıskanç olması dışında.
Kıskançlığa hiç gelemiyorum en sevmediğim huy hayatta.
Ama maalesef hayatımdaki babam dahil tüm erkekler ben konusunda çooooooook kıskanççç...
Sıkıldım bıktım.
:1no2:

Evet kiskanclik cok kotu.. Kendini kontrol etmeye calisiyor, ama komik oluyor bazen.. yazin bana, ceketini giy disari cok soguk demesi gibi fisfisfis

Bi kadinda zerafeti sever ve begendiklerini acik acik soyler.. guvenirim, cunki hep benden bahsetmeyi.. bakimim olsun, kilom vs. konusmayi sever.. tabi cok soru sorup bunaltmayacaksin.. nisanliyken dersimi aldim oturdum bi kere kaydirigubbakcemile3

Ne gibi mesela? Ben de çok soru soruyorum ama çoğu zaman insanlarla hayatla ilgili...
Soru sormadan da olmuyor ki.

-tatlicadiarzu-

Ne gibi mesela? Ben de çok soru soruyorum ama çoğu zaman insanlarla hayatla ilgili...
Soru sormadan da olmuyor ki.

-tatlicadiarzu-

Nisanliyken yakinlastigimiz donemler (fiziksel olarak) cok tereddut ediyordum kendimden. Hani ilk yakinlastigim erkek oldugum icin, aceba yeterince guzelmiyim, bakimlimiyim diye kafa yorardim.. Sonunda hergun sorar oldum, bugun iste biraz bakimsizsim ama yinede begendinmi diye, ya da, degistimmi, hala ilk gunki gibi bakiyormusun bana diye...
Adam bikti tabii tekrarlamaktan, ve "ya seni deliler gibi kiskaniyorum, guzelliginle bas edemiyorum, oyle cekiyosun ki beni, ben evlenene kadar nasil sabredecem" vs vs :kedi: bi surude utanacagim sey soyledi, ve laftan anlamiyosan artik mecburen gosterecem dedi :kedi: bende inandim artik.

sorun onda degil kendime olan guvensizligimdi. O yuzden cok soru sormak yerine ilk once guven meselesini asmak lazim bence...

Canim istedigini sor, muhabbet edip birbirimizden yeni yeni seyler ogreniyoruz degilmi, benim icin no prob.

ben çekici biri değilim güzelde demem kendime kısa boyluyum ama neyseki zayıfım.. En çok gözlerimi beğenirim ve makyajka ortaya çıkarırım. Eşim yakışıklı sayılır ama bana da hep iltifat eder seslenirken ya aşkım ya bidenem der.Yeşil zeytinim, kediciğim der felan beğenir yanii. Bende çok işveli değilim açıkçası kendime bakarım ama aşır değil hatta bazen salabiliyorum da kendimi ama çalışıyordum ve kendime bakıyordum birkaç gündür işten çıktım evdeyim saldım biraz sanırım ama toparlamam lazım. Ne kadar her halinle seviyorum dese de kendine bakmak ilgilenmke şart. Erkekler ev temizliğine ne yemek yaptığına takılmıyorlar eşlerini ne söyleselerde bakımlı istiyorlar yoksa evdeki hizmetçilerden ne farkımız kalır dimi..

biz ikimizde tombiğiz:) ama tamamen kendi kilolarımıza takık durumdayız ve bu konuda cok güzel dertleşiriz beyimlenkaydirigubbakcemile5

biz ikimizde tombiğiz:) ama tamamen kendi kilolarımıza takık durumdayız ve bu konuda cok güzel dertleşiriz beyimlenkaydirigubbakcemile5

ne kadar hos bisey ya :) insan esiyle ilk once arkadas olmali herseyden once.. dertlesebilmeli.. oyle oldugunda daha rahat oluyor insan ayni evde Şeniz

oooooooooofffffffffff kızlar eşimle tanıştığımda 45 kilo bile değildimmafoldumben
tabi kaynanam eşime bu ne kadar zayıf böyle söylenip durmuş lmaz:
eşim o kadar zorlamaya başladıki beni yemek konusunda çevremdekilerde kilo al diye tutturuyordu:umursamaz:
sizmisiniz beni beğenmeyenkötükedihüso öyle üstüme gelmişlerdiki bende bi almaya başladım oldum mu 55delikafadulden
şimdi eşim ah eşek kafam diye yakınıyoşakkıdı
oohhhh olsun sana ananı dinlersin he:mymeka:
ona inat beklemedeyim
zaten çocuk istiyorduk bu yüzden spor yapamıyodum :1no2:
artık erteledik şimdi rahat rahat diyete ve spora başlayabilirim:sm_cool:

bu şişko hamile halime bile bayılıyomuş....

tombişim benim.....

yerim o göbüşü der koca göbek der

ama zayıflamaya kalkıncada hayır sakın çikolata ye ekmek ye kilo al zayıflama der ama koca göbeklim diye sever....

popomda çok güzelmiş küçüklürse kötü olurmuş....

ben zaten onu gıcık etmek için diyete başladım diyorum...

Alemsin hem açılış konuşması hem kısa kaydirigubbakcemile2
Sen insanı baymayan açılış konuşması gördün mü hiç
Konuşandan başka herkesin uyuduğu şeydir açılış konuşmaları kaydirigubbakcemile3
Dur iki konu daha kaldı onları okuyup bakıyorum
Ayrıca Türkçemi farketmene beğenmene sevindim teşekkür ederim

ben evli degilim ama sevgilim surekli bana fistik diyo su ana kadar sundan hoslanmiorum vs gibi laflar etmedi

Heryerini begeniyormus o zaman ne guzel kaydirigubbakcemile3

Iliskimizin baslarinda beni cok begendigini tekrar edip dururdu, cokta kiskancti.. Bende cok kirilgan ve hassastim. Sonra daha az tekrar edince de diyordum yoksa begenmiyormu diye.. :çok üzgünüm:

Sacma iste, soylese bi turlu soylemese bi turlu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…