- 9 Ocak 2012
- 15.609
- 30.287
- 798
Konuyu takipteyim canım bnmde 2 yasında oğlum var hala alışamadm okadar korkuyorum ki gece yalnız kalmaktan uyumuyorm sabaha kadar yatıp beklıyorm öyle bi türlü aşamıyorm bu korkumu ya: (Hayirli Geceler,
Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
Bi gün korkuyorum dedim...anneme söyliyeyim gelsin ya da seni oraya bırakayım dedi...tüm korkularım bir anda geçti
Ha benim bide kedim var o da bana yoldaş tabi ama ben genel olarak pek bişeyden korkan bir insan değilim biraz karakterede bağlı bu durum.
Tv açık olsun kk da takıl uykun gelince de hop yat bitti gitti zamanla alışırsin
Valla 6 ay oldu evleneli kardeşim kalıyor eşim yokken yoksa mümkün değil kalamam tekHayirli Geceler,
Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
Aynen bayılıryorum bende sessiz kendi kendime istediğimi yapıyorum hoş kocam yatmasa hayır dememAynen bende korkmam,hele gece oturayım takılayım hiç umurumda bile olmaz..
Sevyorum gece yalnız olmayı sessiz sessiz oturmayı.
Aynen bayılıryorum bende sessiz kendi kendime istediğimi yapıyorum hoş kocam yatmasa hayır demem
Hiç sorun olmuyor esimi ozlemem haricinde. Öyle korku falan gibi bir durum da yasamiyorum. Ama bu evlenmeden önce de böyleydi. Yalniz kaldigimda herhangi bir sorun hissetmezdim. Müzik falan dinleyin. Kafanizi rahatlatmaya calisin. Ayrıca siz annesinin. Bunun size ekstra güç ve cesaret vermesi gerekiyor.Hayirli Geceler,
Aynen bişey olunca direk anacuğu geliyo aklına :)ah bu kv ler nelere kadir hoş bu kocalarda hiç annene bırakayım demez sanki kendi anaları doğurmuş :)
Korku filmi bende çok severim ama eskisi gibi izlemiyorum eşimde tırsıyor bende birlikte izlemek istiyorum bu yüzden genelde bilimkurgu izleriz o türede bayılıyorumAynen bişey olunca direk anacuğu geliyo aklına :)
Yok kız aslında hiç korkmam..yeni evliyiz ya naz niyaz yapayım azcık dedim...baktım anam diyo hemen U dönüşü
Yalnız başıma karanlıkta korku filmi izlemeye bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?