ben çok sık kalmak zorundayım. mecbur alıştım. evim pek güvenilir değil maalesef ondan dolayı korkum oluyor. oturma odamın ışığını ve perdesini açık bırakıyorum. zaten 3 yaşındaki oğlumda benim yanımda oluyor sizin ki gibi. yatakodamın kapısını da kilitliyorum. birkaç kere ses duyup aşırı korkmuşluğum var ama. hatta birinde eşimi işten çağırdım.
Kilitleme ne olur
Yangınlarda vs hayatlarını kaybedenlerin kapıları kilitli oluyor
O daha korkunç
Benim eşim de 3 haftada 1 hafta gececi çalışır ben yatak odasında yatmiyorum oturma odasına yatak yapıyorum tv açık şekilde uyuyabiliyorum elektrikler gitse mesela korkudan ölüyorum karanlık fobim var ama onun dışında bi problem yasamiyorum mecbur alışıyosun bi şekilde ya bi cocugum olsa daha kolay olur mesela benim için ben de apartman dairede en üst kattayım arada tabi ki bi korku oluyo ama dua ediyorum bol bol inşallah sende alışırsın bir an önceHayirli Geceler,
Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
Olmasi gereken bu :) sanirim hep aile yaninda kaldiklari icin yanliz yasamaya alismamislar zamanla alisirlar..19 yaşımda başladım yalnız yaşamaya. Oturduğum ev iki katlı bir binanın zemin katıydı. Cama tekme atsan açılıyordu. Ben mi çok cesurum diğer hatunlar mı çok nazlı bilmiyorum.
Şimdi de birinci katta oturuyorum. Eşim seyahate gidince de mışıl mışıl uyuyorum.
Olmasi gereken bu :) sanirim hep aile yaninda kaldiklari icin yanliz yasamaya alismamislar zamanla alisirlar..
Bence ogretilen o oldugu icin davranis bu yonde. Sonucta ayaklari uzerinde duran kadinlar pek sevilmediginden bir grup erkek tarafindan annelerde cocuklarini bu tarz yetistirmeye devam ediyor. Simdi cok toparlayamadim kimseyede laf etmek istemedim tamamen konu disiydi yorumum ama kesinlikle katiliyorum size. Kadinlarin surekli korunmaya ihtiyaci yoktur hele de bir erkek tarafindan..Kadınların sürekli korunmaya muhtaç hissetmesi üzüyor beni valla.
Hayirli Geceler,
Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
Olmasi gereken bu :) sanirim hep aile yaninda kaldiklari icin yanliz yasamaya alismamislar zamanla alisirlar..
Yanliz yasamaya alismamislar dedim iste siz alismissiniz zamaninda ne guzelBen de hep aile ile kaldım ama beni 18 yaşında evde bırakıp tatile gittiler mesela
Ben gelmem dedim iyi gelme dediler
Ne akraba ne komşu bırakıp gittiler
Anneannem 80 yaşında biç evde yalnız kalamam demedi kendi evinde yalnız yaşadı zaten de annemlerde kalırken babam rahatsızlanmış annem onunla gitmiş hiç ay o evde yalnız kalamaz dememiş kimse
Bizde kafa ev güvenlidir diye çalışır
Gece şehir dışına giderim otobüs taksi uçak vs vs bunun yanında ev çok güvenli
Aynı sitede oturduğum görümcem eşi az geç gelse ışığı yakıp da yatıyormuş mesela
Evler karşılıklı bir kere bile aklıma gelmedi korkmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?