Esiniz geceleri disari cikar mi?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Hanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun.
Evliyim bir kuzum var.
Eşim haftada 1 bizi bırakıp geceleri dışarı çıkıyor. Arkadaşları veya kardeşi ile olabiliyor. Genelde kardeşi ile çıkıyor. Ben bekarken asla böyle bisey yaşamadım bana çok garip geliyor. H.sonu da kvye gidiyoruz. 2haftada bir olabiliyor. Orda da bizi yalnız bırakıyor. Kardeşi ve babası ile kahveye veya dışarı çıkıyorlar. Ben kv ile oturmak zorundayım sanki! Pazar günleri alışverişe mi ayıralım yoksa orda mı oturalim. Gerçekten çok yoruldum beni dinlemiyor hiç. Ben de ailemle görüşmeye gittiğimizde onu yalnız bırakmıyorum veya geceleri anneme gideyim de biraz takılalım demiyorum. Bana bunu yapıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz?

olayda çözüm bulacak bir şey görmedim.bırakın adam haftada bir çıksın kafasını stresini boşaltsın.kv ile oturmak istemiyorsan gitme.he ille çözüm arıyorsan, adam işe gitsin, işten eve gelsin sosyal hayatı sıfır olsun diyorsun al eşini karşına konuş.
Konuşmaz olur muyum? Ama çözüm bulamıyoruz. Buraya danışmak istedim o yüzden.

Aynısını yapardım ben olsaydım ve zamanında da yaptım
Empati yoksunu insanlara , yaşatmak lazım.
Katılıyorum. Eşim annesine gittiğimizde beni bırakıp dışarı çıkardı hep. Güya ailesini özlediği için gidiyorduk. Aynısını yaptım bende ona. Birdaha yapamadı oda. Dışarı çıkma konusunda hak vermiyorum ama konu sahibine. Benimde öyle alışkanlığım yoktur ama eşim zaman zaman çıkar gece arkadaşlarıyla. Nerede kiminle olduğunu bildikten sonra sorun etmem ben. Beni ihmal etmiyor sonuçta.

Katılıyorum. Eşim annesine gittiğimizde beni bırakıp dışarı çıkardı hep. Güya ailesini özlediği için gidiyorduk. Aynısını yaptım bende ona. Birdaha yapamadı oda. Dışarı çıkma konusunda hak vermiyorum ama size. Benimde öyle alışkanlığım yoktur mesela ama eşim zaman zaman çıkar gece arkadaşlarıyla. Nerede kiminle olduğunu bildikten sonra sorun etmem ben. Beni ihmal etmiyor sonuçta.
Arkadaşlarıyla elbet çıkarda, konu sahibini annesine bırakıp çıkması çok çirkin bir davranış.
İyi yapmışsınız. Ben de o yüzden dedim bazen laf değilde eylem daha tesirli oluyor diye.

Haftada bir birakma tam nasil oluyor, yani birlikte yemek yiyip ayriliyorsa cok da problem degil,
ama haftanin bir gunu tamamen yoksa duzenli, cocuk da varsa bunalabilirsiniz elbette.

benim esim haftanin 3 gunu spora gider aksam 8den sonra, ben de diger 3 gunu giderim :)
ama tum aksamimiz boyle gecmez tabi.

Siz kv deyken neden cikmiyorsunuz, siz de akraba gezmesi yapin, veya alisverise gidin, hatta esinize de deyin, giderken sizi biraksin donuste alsin falan.

e cok gezmiyor mus birde yani gezdiklwri kardesi babasi arkadsi cok sorun etme bizim ki izin ginlerim. 3 4 saat disarda olur ne deyim aynisini yapin diyor bagzi arkadslar. 3 cocugu birakip kimle takilayim. yani bu soz bence abesk cunku herkesin ortami kulturu cevresi farkli bu bir cozum degil

Babası ve kardeşiyle dışarıda vakit geçirmek istiyorsa tek gitsin eşiniz sizde ailenize tek gidebilirsiniz ama sizle gidip dışarı çıkması anlamsız.
Benim eşimde haftada bazen 15 günde bir arkadaşlarıyla çıkar, halı saha maçına gider, dernek işleri vardır onlara gider. Gider de gider yani :) Ama bizi de ihmal etmez. Evlenmeden önce de sosyal bir insandı ben hiç sorun etmiyorum.

Haftada bir birakma tam nasil oluyor, yani birlikte yemek yiyip ayriliyorsa cok da problem degil,
ama haftanin bir gunu tamamen yoksa duzenli, cocuk da varsa bunalabilirsiniz elbette.

benim esim haftanin 3 gunu spora gider aksam 8den sonra, ben de diger 3 gunu giderim :)
ama tum aksamimiz boyle gecmez tabi.

Siz kv deyken neden cikmiyorsunuz, siz de akraba gezmesi yapin, veya alisverise gidin, hatta esinize de deyin, giderken sizi biraksin donuste alsin falan.
Akşam 6 civarı eve gelir yemek hazırlarım yeriz çocukla oynarken bir yandan kahvesini içer 8civari çıkar, 10bucuk 11 arası eve gelir. Haftada 1 olup rutine binmesi beni rahatsiz ediyor. Yoksa arada olabilir tabiki.

Akşam 6 civarı eve gelir yemek hazırlarım yeriz çocukla oynarken bir yandan kahvesini içer 8civari çıkar, 10bucuk 11 arası eve gelir. Haftada 1 olup rutine binmesi beni rahatsiz ediyor. Yoksa arada olabilir tabiki.
Yapmayın yahu bu kadar özel alanı olsun adamın, ne var ki bunda

Benimki de çıkar ayda bir playstation oynar yada yemek yerler arkadaşlarıyla. O çıkınca bende ya arkadaşlarımla buluşuyorum kız kıza yada anneme gidiyorum. Henüz çocuğum yok ama olsaydı da öyle yapardım. sende evde kalma kv yi de tabiki ziyaret et ama sürekli tek başına orada olmak zorunda değilsin.

Back
X