Eşiniz gergin olduğunda nasıl yumuşatırsınız

sakinlesene kadar ortamdan ayrilin.
diğer odaya gidin.
kendinize bir meşgale bulup rahatlamaya çalışın.:hamarat::kahve::temizlik::KK69: gibi.
o sinirle zaten elinizde ne varsa hemencik yaparsınız farkına bile varmazsiniz.:KK11:
biraz sakinlesince konuşursunuz ikinizde.
ama konuşmadan kalp kirmadan dökmeden gidin.
o zaman toplamasi daha kolay olur:)
Çok haklısın canım zaten ortamdan ayrılınca ikimiz de sakinleşip devam ediyoruz genelde o ayrılmaz ben ayrılırım odadan,,sakinleşnce gelirim ama bazen yapamam ona cevap veririm sinirlenirim o da sinirlenir

Çok haklısın canım zaten ortamdan ayrılınca ikimiz de sakinleşip devam ediyoruz genelde o ayrılmaz ben ayrılırım odadan,,sakinleşnce gelirim ama bazen yapamam ona cevap veririm sinirlenirim o da sinirlenir
bir yerde durmayı bilmek lazım.kırmamak , kirilmamak için.insan sinir aniyla bazen çok kırıcı telafisi zor şeyler söyleyebiliyor.
en iyisi sakin kafayla konuşmak.
hem hakliyken haksiz duruma düşmek diye birşey var.onu yapmamak lazım.
mutluluklar dilerim.:))

Sanki benim eşini tarif etmişsiniz. Oda biraz öyledir..eve gelince ilk bir saat gergin olur sonra yemek tv biraz sohbet derken kendiliğinden rahatlar zaten. Ben pek bişey yapmam.Bazen çok aşırı gergin olur işleri yüzünden. Çok stresli işleri var çünkü. Oyoe zamanlarda masaj yaparım pamuk gibi olur ;-)

Back
X