Aynısının tıpkısı birkaç daha farklı özellikleriyle bende de var. =) =) Ailesiyle tuhaf ilişkisi, gençliğinde bekar evinde kalmasi, sorunlu eski flort durumu,istediğinde romantik olması vs aynı. Aynı sezon ürünleri sanirim. :)
Stresli bir işi var zaten,gün içindede yoruluyor epeyce. Maddi manevi bazi sorunlarımızda var. Takışıyoruz da arada. Ama adam normalde de, hiç sebepsiz 7*24 tripli, gergin ve dalgın gezebiliyor. :) Bazen tüm gün sürüyor bazen saatlik dakikalik. Seninde dedigin gibi ama iyiyken de iyi tadından yenmez. Bazen benide dengesizlestiriyor bu durum. Arada sinirde olsam, sabirla bu durumla baş etmeyi öğrendim ben. Çünkü adamın doğası böyle maalesef.
Yumuşatmaya çalışmak, tavır takınmak, değiştirmeye çalışmak ya da dırdır etmek, bu bizim modellerde işe yaramıyor pek. =) aksine daha da sinir bir durum oluyor. Ben moduna girdiği zaman, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor, sevecenlikle şefkatle yaklaşıp ve kendi haline bırakıyorum. Bu süreçte kendim mutsuz olmamak adina, beklentilerimi de düşük tutuyorum.