Eşiniz gergin olduğunda nasıl yumuşatırsınız

öp sarıl gerginliğini al gıdıkla. olmadı geç karşısına şebeklik yap güldürmeye çalış başarınca kulağına fısılda sevmiyorum bu huyunu de. anlayacaktır. benimki de öyleydi şimdi gergin olsun biraz hayatım sevişelim mi şakalaşalım mı diye kendi teklif ediyor. bizde işe yarıyor dene belki sizde de yarar ;)

Valla benim eşim gergin olunca ne yaparsan yap yumuşamaz daha çok gerilir büyütür hatta olayları. Çaresini henüz bulabilmiş değilim...

Aynısının tıpkısı birkaç daha farklı özellikleriyle bende de var. =) =) Ailesiyle tuhaf ilişkisi, gençliğinde bekar evinde kalmasi, sorunlu eski flort durumu,istediğinde romantik olması vs aynı. Aynı sezon ürünleri sanirim. :)
Stresli bir işi var zaten,gün içindede yoruluyor epeyce. Maddi manevi bazi sorunlarımızda var. Takışıyoruz da arada. Ama adam normalde de, hiç sebepsiz 7*24 tripli, gergin ve dalgın gezebiliyor. :) Bazen tüm gün sürüyor bazen saatlik dakikalik. Seninde dedigin gibi ama iyiyken de iyi tadından yenmez. Bazen benide dengesizlestiriyor bu durum. Arada sinirde olsam, sabirla bu durumla baş etmeyi öğrendim ben. Çünkü adamın doğası böyle maalesef.
Yumuşatmaya çalışmak, tavır takınmak, değiştirmeye çalışmak ya da dırdır etmek, bu bizim modellerde işe yaramıyor pek. =) aksine daha da sinir bir durum oluyor. Ben moduna girdiği zaman, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor, sevecenlikle şefkatle yaklaşıp ve kendi haline bırakıyorum. Bu süreçte kendim mutsuz olmamak adina, beklentilerimi de düşük tutuyorum.
Ayy süper anlatmıssınız ya tam beni anlatmıssınız benim durum tam üstüne bastın ;) :)
Ben kendisi normale döndüğü zaman kendi sinirim geçmisse sevecenlikle yaklaşırım ama kendim hala eşime karşı sinirliysem yapacak bişey kalmıyo ikimiz de soğuk soğuk oturuyoruz :(

O gergin olduğunda ben daha fazla geriliyorum. Zaten normalde de her hareketi gözüme batar böyle gerilim hattı gibi dolaniyoz evde hasbelkader kader carpissak yüksek gerilimden fena patlama olur yer gök inler.
Aynı biz ;)
Eğer ben sakinsem normale hemen dönüyoruz trafo filan patlamıyo ama ben de sinirliysem ikimiz de baskınız ben alttan alırım genelde ama bazen ben de patlarım

öp sarıl gerginliğini al gıdıkla. olmadı geç karşısına şebeklik yap güldürmeye çalış başarınca kulağına fısılda sevmiyorum bu huyunu de. anlayacaktır. benimki de öyleydi şimdi gergin olsun biraz hayatım sevişelim mi şakalaşalım mı diye kendi teklif ediyor. bizde işe yarıyor dene belki sizde de yarar :KK66:
Valla çok sinirliyse sakinleşene kadar gözü hiçbişey görmüyor canım :)

Kızlar bazı erkekler var ya hani sevdiği kadının gözünün içine bakar da bakar hiçsinirlenmez hep tamam hayatım filan der kadına süprizler şakalar filan sinirlenmez tartışmaz öyle erkekler var mı :)

Dışarda sinirlenip evde gergin gezen bana yansıtan bi eşim yok çok şükür. Başka bişeye sinirlendiğinde ise bana anlatır birlikte kızarız haklıysa haklısın derim saçma bişeyse gereksiz büyütüyosun derim o zaten yumuşar.
Sizin eşinizin genel hali gerginse hoş sözlerle deşarj olmasını sağlayın.

Dışarda sinirlenip evde gergin gezen bana yansıtan bi eşim yok çok şükür. Başka bişeye sinirlendiğinde ise bana anlatır birlikte kızarız haklıysa haklısın derim saçma bişeyse gereksiz büyütüyosun derim o zaten yumuşar.
Sizin eşinizin genel hali gerginse hoş sözlerle deşarj olmasını sağlayın.
Benimki de bana genelde yansıtmaz yani işte sinirlendiyse ama sinirlenince tam sinirleniyor malesef

Bana kızıp kızıp sonra bişey olmamış gibi cinsellik istiyor yanıma yanaşıyor kocaya bu yapılır mı diyor:)
Ben de diyorm ki önce romantiklik isterim biraz yumuşa sonra cinsellik

Ben sakinleşemiyorum sinirliyken alttan alamıyorum bu yüzden eşimi yumuşatamıyorum kızlar napmak lazım
sakinlesene kadar ortamdan ayrilin.
diğer odaya gidin.
kendinize bir meşgale bulup rahatlamaya çalışın.:hamarat::kahve::temizlik::KK69: gibi.
o sinirle zaten elinizde ne varsa hemencik yaparsınız farkına bile varmazsiniz.:KK11:
biraz sakinlesince konuşursunuz ikinizde.
ama konuşmadan kalp kirmadan dökmeden gidin.
o zaman toplamasi daha kolay olur:)

Back
X