Mrb arkadaşlar ben şuanda nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak nişanlımla kadınlarla ilgili durumları konuştugumuzda kadınların özel günlerinden hamilelik durumlarında onlardan çok tiksindiğini söylüyo iğrenç diyo ve bu durum beni çok tedirgin ediyo bu normalmi yoksa normal olmayan bi durum mu var lütfen evli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinecem yada ilerde değişirmi ayrıca nişanlım benide çocuklarıda çok seviyo bunda sorun yok ama o konulardan neden iğreniyo yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdidena.s.a.s.
ya şimdi şöyle düşünüyorum bende nişanlanmadan önce erkeklerden nefret eder yani afedersiniz de öpüşmke bile iğrenç gelirdi ama şimdi onu çok seviyorum herşeyiyle belki diyorum o dünyanın içine girdiğimizde bazı şeyleri kabullenecektir diyorum yada lütfen öyle olsun yoksa dayanamam buna:1no2::1no2:Affına sığınarak yuh demek istiyorum, hatta okurken demiş bulundum. Regliden daha doğal, hamilelikten daha güzel ne var bilemiyorum. Neden tiksindiğine gelince nişanlının çocukluğuna inmek lazım sanırım. Bu şekilde düşünmesi kesinlikle normal değil. Evlenince sorun olur mu, ee sende kadın olduğun, her ay regli olcağın ve hamile kalacağın düşünülürse tabii ki de sorun olur. Ayrıca hiçbirşeyide kabullenmek zorunda değilsin
iyi tarafından bakalım...
hamileyken regl olmayacaksınız di mi...e birinden kurtuldunuz...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?