Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

aynen söylediklerini söyledim tabi hiç hoş karşılamadı valla kendisi bilir bende döner arkamı uyurum hamilelik süreci bittikden sonrada benimde muamelem ona göre olur:dilcikar:

bu nası bişeydir yahu,bugün de şok üstüne şok yani..kötükedihüso
pardon da sormadınız mı peki evlenince,ben hamile kaldığımda koca 9 ay odaları mı ayıracağız,ayrı masalarda mı yemek yiyeceğiz,kardeş mi takılacağız diye?!
9 saat değilki bu arkadaşım.Regl de her ay olacağın bişey.Heralde bu adam senle defter üstünde evli olacak sonra senden paso kaçacak :roflol: sinir oldum sabah sabah yahu,ne erkekler varmış pes..biraz sert çıktım galiba afedersin ama sinirlendim yani sırnaşık şey derdi kilo olsa bile,sırf hamilelikte mi oluyomuş bu?hadi bi rahatsızlık geçirdin,guatr bile sebep oluyo,hormonal sorunlar vs..hamile olmadığın halde kilo alıyosun ve çok zor veriyosun diyelim ozaman ne olacak :uhm:

Garip bi durum ama tiksinmesine neden olan şeyi bulmak lazım bilmediği görmediği bi konuda neden böyle düşünsünki
belkide öylesine söylenmiş bi sözdüm fazla kurcalamamak lazımdır

eeee tüm evliliğin boyunca kilo almıyım korkusu mu yaşıcan yani, seni bilmem ama eşin garanti her erkek gibi evlenince kilo alcak, o zaman kendisindende tiksinsin. Valla nişanlını anlamak çok güç:tomato:

seni şimdiden aldatılmaya hazırlıyor..

regliydin hamileydin filan..

alıştırma yapıyor, dikkat edin, çok zeki bir adam var karşınızda.

eeee tüm evliliğin boyunca kilo almıyım korkusu mu yaşıcan yani, seni bilmem ama eşin garanti her erkek gibi evlenince kilo alcak, o zaman kendisindende tiksinsin. Valla nişanlını anlamak çok güç:tomato:
kendisi zaten göbekli tam bir türk polisi yani bu arada kimse alınmasın espri birazcık,ama benden hep böyle kalmamı istiyo nasıl olacaksa offfffff yaaa bekarken kafam ne kadar rahattı salkım saçak dolaşırdım evde şimdi bir sürü sorumluluk ve düşünce

haydaaaaaaaa buyrun burdan yakın :1shok:
cok komik nişanlın bunları nasıl söylemiş anlayamadım tiksinmek haa kadına özgü seylerdir bunlar kadının dogasında var bunlardan nasıl tiksine bilir yani tiksinmek ne demek biliyormusun cok üzücü bişey ya hayret bişi gercekten yazacak bişey bulamıyorum
benim eşim regil oldugum günler küçük prensesim hastamıymıs diye sever bebeğim henüz yok ama simdiden hamilelik hayallerini kuruyo benden cok düşünüyo karnın sisiyomus ayy ne tatlı olursun bebeğim senin içinde olacak vallaha karnımı hayal eder eder öper insallah allahım onuda nasip eder
ama ben senin nişanlına söylücek bi kelime bulamıyorum canım ee reğil oldugun günler napıcak senden tiksinen adam senle aynı odada durmaz ogünler hele hamile oldugunda 9 ay boyunca görmez heralde seni iyi valla sohbete gell beyyy eğlenceye gell ne cekecen beni regil günümde hamileliktee vay nasını seyirciler yaaa

o salkım saçak günler bi daha hiiç geri gelemiycek canım :)

yani gelemsin bence..

iğrenmek sözcüğü ağır kaçmış canım
bunu bu şekilde dile getirmesi hiç hoş değil.o zaman hiçbir kadınla evlenmesin
çünkü bu durumlar her kadının başındaa.s

ozaman kendisine bi robot manken alalım birbirlerine cok yakısırlar
bence bu adam evlenecek kadar olgunlasmamıs aklı fikri ette güzellikte tamam siz sevgisine cok güveniyosunuz ama bence okadar güvenmeyin
seven adam gercekten buları düşünmez bunun aklı fikri et kusura bakmayın ama
sizi kollarına saracak öpücek cocugumun anası olacak gibi seyler düşünse bunları söylemez bence valla aklı bikarıs havada nişanlınızın kolay gelsin size

ya bana olan sevgisi konusunda şüphem yok çünkü onun ilkiyim o beni çok sevdiği için ben ona aşık oldum yani çoooooookkkkkkk ısrarları sonucu,benim telime kıyamaz ailesinden bile üstte tutar herkesi karşısına aldı ama bu konulara gelince adama bişeyler oluyor dün bana ne sordu biliyomusunuz Allahım şu 1 buçuk ay bi geçse dedi sonrasında ilk gecede çokmu şey geliyo ki ya dedi söyleyemiyorum siz anlayın bende evet yatak yorgan kalmıyomuş o yüzden biz kardeş kardeş yaşarız olur biter dedim hemen tabi ya öyle demek istemedim aşkım falan filan valla her konuda kendi bilir....gitsin ozaman hamile kalmayacak regl olmayan birini alsın ayyyyyyy msjlarınızı okuyunca bi cesaret geldi valla hepinize sonsuz teşekkür ve sevgiler iyiki varsınıza.s.a.s.a.s.

canım onun ilkiyim dedinya belkide çocuk bilmiyordur birşey daha sağdan soldan iğrenç birşey olarak anlatmışlardır ona alışır zamanla gayet normal birşey olduğunu anlar mutluluklar dilerim
evet hiç ilişkisi olmamış şimdiye kadariyi dileklerin için çok teşekkür ederima.s.a.s.a.s.

tiksinmek mi :1shok:
e ne olacak yani sen her regl olduğunda yada hamile kaldığında sana ıyyyy iğrençsin git yanımdan mı
diyecek bu nasıl bişey ben anlamadım
tiksinmek kelimesi baya bi ağır kalmış hatta iğreniyorum demiş işin baya bi zor,
eşlerin arasında böyle iğrenmek tiksinmek garip geldi bana çünkü bunlar doğanın kanunu gayet normal şeyler iğrenilcek tiksinilcek bi şey yok

ayol bir yaşıma daha girdim

sanırm nişanlınız cevresinin duyduğu lafların etkisinde kalmış olabilir şakkıdı

kız sende çarşaf yorgan kalmıyormuş diye iyce adamın yüreğini hoplatmışsın:roflol:
garibim iyce korkmuştur:roflol:

tek korkumda bu yani sevgisinin sadece şehvi duygulardan kaynaklanması Allah korusun ama hiç benden bu tür istekleri olmadı ve ayrıca daha öncede böyle bişeyi olmamış Allahım inşallah öyle değildir:Saruboceq: bide bunu düşünürsem kafayı yerim:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…