aynen söylediklerini söyledim tabi hiç hoş karşılamadı valla kendisi bilir bende döner arkamı uyurum hamilelik süreci bittikden sonrada benimde muamelem ona göre olur:dilcikar:ozman sen de ona söyle demelisin
sen gece horlarken,erkeklere özgü o iğrenç ter kokunla evin içinde atletle dolaşırken,
çok afedersiniz ama geceleri farkında olmadan gaz çıkarırken,büyük bir zevkle boşaldığın zaman
menilerinden,hasta olduğunda tüm hastalığından hepsinden tiksinirim..
bunun sebebini kilolu kadınlardan nefret ettiğini doğal olarak hamileliktede baya bi kilo alınacağını düşünerek ve bu dönemde ciltleri falan yağlı görünmesinden kaynaklandığını söylüyo ama bana olan sevgisine çok inanıyorum hatta benden bile çok seviyo ama bu konulara yaklaşımı benim çok sinirimi bozuyuo bi kaç rakadaşımla konuştum onlar değişir diyo o yüzden bide sizlere danışmak istedim her msjınız tek tek okuyorum iyiki varsınıza.s.a.s.
kendisi zaten göbekli tam bir türk polisi yani bu arada kimse alınmasın espri birazcık,ama benden hep böyle kalmamı istiyo nasıl olacaksa offfffff yaaa bekarken kafam ne kadar rahattı salkım saçak dolaşırdım evde şimdi bir sürü sorumluluk ve düşünceeeee tüm evliliğin boyunca kilo almıyım korkusu mu yaşıcan yani, seni bilmem ama eşin garanti her erkek gibi evlenince kilo alcak, o zaman kendisindende tiksinsin. Valla nişanlını anlamak çok güç:tomato:
bunun sebebini kilolu kadınlardan nefret ettiğini doğal olarak hamileliktede baya bi kilo alınacağını düşünerek ve bu dönemde ciltleri falan yağlı görünmesinden kaynaklandığını söylüyo ama bana olan sevgisine çok inanıyorum hatta benden bile çok seviyo ama bu konulara yaklaşımı benim çok sinirimi bozuyuo bi kaç rakadaşımla konuştum onlar değişir diyo o yüzden bide sizlere danışmak istedim her msjınız tek tek okuyorum iyiki varsınıza.s.a.s.
yok ağzından çıkmadı bikaç kez söyledi bunuaamn ağzından çıkmıştır öyle bence...
evet hiç ilişkisi olmamış şimdiye kadarcanım onun ilkiyim dedinya belkide çocuk bilmiyordur birşey daha sağdan soldan iğrenç birşey olarak anlatmışlardır ona alışır zamanla gayet normal birşey olduğunu anlar mutluluklar dilerim
tek korkumda bu yani sevgisinin sadece şehvi duygulardan kaynaklanması Allah korusun ama hiç benden bu tür istekleri olmadı ve ayrıca daha öncede böyle bişeyi olmamış Allahım inşallah öyle değildir:Saruboceq: bide bunu düşünürsem kafayı yerim:bbo:ozaman kendisine bi robot manken alalım birbirlerine cok yakısırlar
bence bu adam evlenecek kadar olgunlasmamıs aklı fikri ette güzellikte tamam siz sevgisine cok güveniyosunuz ama bence okadar güvenmeyin
seven adam gercekten buları düşünmez bunun aklı fikri et kusura bakmayın ama
sizi kollarına saracak öpücek cocugumun anası olacak gibi seyler düşünse bunları söylemez bence valla aklı bikarıs havada nişanlınızın kolay gelsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?