Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

Canım nişanlın seni nasıl görmek isterse öyle görür.Kendi elinde...Çok seven birisi öyle düşünmez.Sitede ne konular vardı.Sevgilimin ya da eşimin yanında kustum o benim üstümü başımı temizledi,nasıl utandım diye...Bakın nasıl insanlar var.-ki kusmayla regl bence kıyaslanamaz bile..O zaman nişanlınız ne yapar bilmiyorum alır başını kaçar gider arkasına bakmadan tiksiniyorum diye.....

daha neler duyacağız:1shok: ne demek tiksinmek ağzından çıkanı kulağı duyuyormu:mymeka:ben ondan bi parça taşıyacam oda tiksinecek ha değişirmi diye sormuşsun değişmez kesinlikle ya bence bi psikoloğa gitmesi lazım

Bence çok saçma birşey bu...
Seni seven insan senden nasıl tiskinebilir ki hele de hamile iken...
Çocuğu seveceksin ama hamilelik döneminde eşinden tiskineceksin...
Bana benimki bunu dese fena olurdu...

ilk kez böyle bişey duydum

benim eşimde hiç böyle bişey yok

olması saçma olurdu zaten

ben ilk 4-5ay sürekli kustum eşim o zaman bile hep yanımdaydı ,
kusarken bile elimi yüzümü yıkıyordu
ben çıkmasını istiyordum ben senden tiksinmemki
altını bile temizlerim diyordu

gerçekten seven insanda bu olur olmalı
oysaki o bu konularda rahat değildir ,mideside çok kuvvetli değildir ama benden tiksinmedi 1kez bile aşkım benim

Son düzenleme:
Yani ben bunu kabul edemem ki... Nişanlın fazla kiloyu sevmiyor olabilir tabi kimse sevmez ama ben eşim şişmanladı diye ondan tiksinmem ki... Tiksinsem aşık değilim ona demektir. Zaten muayyen gününde beraber olmnayacaksınız, alt tarafı göbeğin şişti diye senden mi tiksinecek? Nasıl aşk bu peki?

sanırım haklısın bir psikloğa gitmesi lazım yda şöyle olabilir kadınlar hakkında çok fazla bilgisi yok tecrübede diyebiliriz düz mantıkla bakıyo sanırım çünkü burda bi arkadaşımızın dediği gibi bende çocukluğumdan beri adet görmeyi kirlenme pislenme büyüklerimden o şekilde duydum ve bundan gerçekten bende iğreniyodum hatta ilk reglmde ne kadar ağladığımı anlatamam ama liseye başladığımda bunun ne kadar doğal olduğunu anladım hatta şuanda şükrediyorum onunda bu tür konuları zamanla anlıcağını ve benim gibi düşünceğini umuyorum çünkü oda çok küçük ve fazla gelişmemiş bi muhitte yetişmiş ve bakış açısı malum umarım değişir diyorum olmazsa dediğin gibi bir psikolağa götürürüm zorlakaydirigubbakcemile

Senin yüz ifadenide merak ettim bak bide kiloda almayacakmışsın onu okumamıştım:1shok: bu nişanlın kimseyle evlenemez öyle bi kadın yok çünkü hem regl olmayacak hamile kalmayacak kilo almayacak kötükedihüso varmı ya böyle bişey sen nişanlınla evlenmek için bi daha düşün üstelik kendiside göbekli hiç böyle bişey duymadım yanibenneyaptımki allah akıl fikir versin yok yok bu normal değil sen bi daha düşün

ama her erkek kendine dikkat eden yani kilo konusunda diyorum kendine bakan kadın istemezmi???

ama her erkek kendine dikkat eden yani kilo konusunda diyorum kendine bakan kadın istemezmi???

Ya o başka bir konu. Hastalıktan kilo alsan, eşin de kilo alsa onu sevmeyecek misin? Aşkın bitecek mi, iğrenecek misin?
Onun dışında herkes kendine bakmalı dikkat etmeli ama kilo aldı diye de tiksinilmez bir insandan.

bende yuh dıyorum baska bır sey demıyorum yanı ınsan esınden taptıgı ınsandan ıgrenır mı hıc bır yasıma daha gırdım yanı.... Benım esım mutlu bıle oluyor ben bıraz tombul olunca kılo aldımda evlendıkten snr 5 ayda :) Hatta basımın etını yıyor hamıle kal dıye :) Daha tatlı olursun dıyor bu da baska bır alem :) ama hosuma gıdıyor hemde fazlasıyla,aramızda ıgrenmek yok yanı hıc bır konuda bazen aynı wc yı bıle paylasıyorsun o senın kocan yanı sana her konuda yardımcı olmalı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya o başka bir konu. Hastalıktan kilo alsan, eşin de kilo alsa onu sevmeyecek misin? Aşkın bitecek mi, iğrenecek misin?
Onun dışında herkes kendine bakmalı dikkat etmeli ama kilo aldı diye de tiksinilmez bir insandan.
çok haklısın ben ona şimdiye kadar hiç eleştiride bulunmadım göbeğiyle ilgili yada sigara kokusuyla ilgili o yüzden o kendini kusursuz sandı ama görür bundan sonraÇok üzgünüm çoook

tabiki her erkek ve her kadın bakımlı hoş bir eş ister

ama bu sebeplerden dolayı onu sevmekten vazgeçmez ,istesede vazgeçemez

aşk bu basit bişey değil,

hepimizin kötü göründüğü zamanlar vardır onunda var,
sabah kalktığımızda,hasta olduğumuzda,canımız tembellik yapmaz istediğinde,üzgün olduğumuz zamanlarda güzel görünmeye biliriz bundan daha doğal ne varki

sanki kendisi 24 saat bakımlı ve süpermi görünüyor,

bence çok saçma ya şaka gibi

o nişanlınıza söyleyin iğrenç olan o. Allahın verdiği o kutsal hamileliğe iğrenç diyen adamın aklından şüphelenirim ben. birde özel günlerin.

Tiksinmek ağır kaçmış:1no2:
Tamam erkekler eşleri hamileyken zarar vermemek adına uzak durabilirler,yada incitirim endişesiyle korkabilirler ama tiksinmek dediği zamanişin şekli değişiyor.
İlişkilere öyle tiksinme,ıggg mıggg girdimi tadı kaçar güzelim,ne yani ömür boyu onu tiksindirmemek içinmi uğraşacaksın.
Kadınlardan uzak duracak beyfendi ozaman bu tiksindirici şeyleri Adriana Lima bile yaşıyorkaydirigubbakcemile3
Yapacak bişey yokzemuszemus

kadın kocasını yanında bile istemez ilk 3 ay falan
erkek kadını her halde ister arzular bildiğim kadarıyla...
senin nişanlının anlatımı accuk ters bu bir
ikincisi onda bi gariplik var bence...

kendıne bakan kadın ılla zayıf mı olmalı katılmıyorum yerimseniben
ayy öyle demek istemedim balık etli ve tombul bayanlarımız alınmasın lütfen yani kişinin zevkine göre değişir hepsi bazı erkekler tombul bayan ister mesela bu durumdada bakımlı olmasını ister o anlamdasositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…