evet yüz ifadesini görmenizi isterdim:1shok:kız sende çarşaf yorgan kalmıyormuş diye iyce adamın yüreğini hoplatmışsın:roflol:
garibim iyce korkmuştur:roflol:
malesef kilodan nefret ediyo yani fazla kilodan ve fazla zayıflıktan, Allahtan kilo alamama gibi bi sorunum varO zaman bir sebepten şişmanlasan seni sevmeyecek eşin.
sanırım haklısın bir psikloğa gitmesi lazım yda şöyle olabilir kadınlar hakkında çok fazla bilgisi yok tecrübede diyebiliriz düz mantıkla bakıyo sanırım çünkü burda bi arkadaşımızın dediği gibi bende çocukluğumdan beri adet görmeyi kirlenme pislenme büyüklerimden o şekilde duydum ve bundan gerçekten bende iğreniyodum hatta ilk reglmde ne kadar ağladığımı anlatamam ama liseye başladığımda bunun ne kadar doğal olduğunu anladım hatta şuanda şükrediyorum onunda bu tür konuları zamanla anlıcağını ve benim gibi düşünceğini umuyorum çünkü oda çok küçük ve fazla gelişmemiş bi muhitte yetişmiş ve bakış açısı malum umarım değişir diyorum olmazsa dediğin gibi bir psikolağa götürürüm zorlakaydirigubbakcemiledaha neler duyacağız:1shok: ne demek tiksinmek ağzından çıkanı kulağı duyuyormu:mymeka:ben ondan bi parça taşıyacam oda tiksinecek ha değişirmi diye sormuşsun değişmez kesinlikle ya bence bi psikoloğa gitmesi lazım
ama her erkek kendine dikkat eden yani kilo konusunda diyorum kendine bakan kadın istemezmi???Yani ben bunu kabul edemem ki... Nişanlın fazla kiloyu sevmiyor olabilir tabi kimse sevmez ama ben eşim şişmanladı diye ondan tiksinmem ki... Tiksinsem aşık değilim ona demektir. Zaten muayyen gününde beraber olmnayacaksınız, alt tarafı göbeğin şişti diye senden mi tiksinecek? Nasıl aşk bu peki?
ama her erkek kendine dikkat eden yani kilo konusunda diyorum kendine bakan kadın istemezmi???
çok haklısın ben ona şimdiye kadar hiç eleştiride bulunmadım göbeğiyle ilgili yada sigara kokusuyla ilgili o yüzden o kendini kusursuz sandı ama görür bundan sonraÇok üzgünüm çoookYa o başka bir konu. Hastalıktan kilo alsan, eşin de kilo alsa onu sevmeyecek misin? Aşkın bitecek mi, iğrenecek misin?
Onun dışında herkes kendine bakmalı dikkat etmeli ama kilo aldı diye de tiksinilmez bir insandan.
ama her erkek kendine dikkat eden yani kilo konusunda diyorum kendine bakan kadın istemezmi???
Mrb arkadaşlar ben şuanda nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak nişanlımla kadınlarla ilgili durumları konuştugumuzda kadınların özel günlerinden hamilelik durumlarında onlardan çok tiksindiğini söylüyo iğrenç diyo ve bu durum beni çok tedirgin ediyo bu normalmi yoksa normal olmayan bi durum mu var lütfen evli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinecem yada ilerde değişirmi ayrıca nişanlım benide çocuklarıda çok seviyo bunda sorun yok ama o konulardan neden iğreniyo yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdidena.s.a.s.
ayy öyle demek istemedim balık etli ve tombul bayanlarımız alınmasın lütfen yani kişinin zevkine göre değişir hepsi bazı erkekler tombul bayan ister mesela bu durumdada bakımlı olmasını ister o anlamdasositosositosositosositokendıne bakan kadın ılla zayıf mı olmalı katılmıyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?