Eşiniz hangi durumlarda kıskanır?

Eşim doğru dürüst kıskanmayı bile bilmiyor. Bir şey farkedince hemen başka konu hakkında beni kızdırmak için bir tartışma çıkarıyor.Ve bu yüzden durup dururken evimizin huzuru kaçıyor.
Zaten eskisi kadar kıskançlığı kalmadı:icecream:

zaten kıskanç hiçbişey yapmama grek yok ama ben bi zamanlar doğuş hastasıydım (tabi doğuşta bende evlenmeden önce)bide david beckham ........
eşim onlar çıkınca tv de masustan değitirmiyo bnm tepkimi ölçmek için tabi bende hiç ilgilenmıyomuş gibi yapıyrm halbuki eşim olmasa tv ye gircem....:s

bende hiç kıskandırmayı düşünmedim ve kıskandırmaya da çalışmam
belli etti zaten kıskandığını o zaman ne gerek var kısakndırmaya
gecenlerde gezmeye gider gibi giyindim evdeyim yani
eşim işten geldi hemen nere gittin diye tavır takındı
yani şık giyimli bir eşi hangi adam kıskanmazjeyyar

ekstra bırseye gerek yok..
zaten kıskanc bır ese sahıbım..:asigim:
hemen de bellı eder tavrı degısır yuzu asılır:teselli:

Eşimi bilerek kıskandırmaya hiç çalışmadım. ama ilk evlendiğimiz sıralarda bir sene kendisinden haber alamadığım bana kızdığı için bütün ulaşabileceğim numaraları değiştiren yaşadığımız şehri terk eden 5 yıl çıkdığım deli divane birbirimize aşık olduğumuz aileler yüzünden biraraya gelemediğimiz eski sevgilim pişman olup beni aradığında daha yeni balayından dönmüştük işyerindeyim yoğun çalışıyorum mesaj geldi bakamadım mesaja üst üste bir kaç mesaj en sonunda baktım ilk mesaja aşkım günün nasıl geçiyor seni çok özledim hayatım diyor eşim sandım avea olduğu için yeni şirket hattı sandım diğerlerine bakamadan işler yoğunlaşınca işe devam tel sessizde tel defalarca kez çalmış neyse öğlen baktım mesajlara özürdileyen hatalı olduğunu söyleyen bir sürü mesaj şok oldum ne yapacağımı bilemedim akşam oldu hepsini eşime gösterdim evlendim diye mesaj çek dedi bu okadar zorduki yıkılacaktı biliyordum ve ertesi gün mesaj çektim inanmadı beni kırdığım ve bir sene boyunca izini kaybettirdiğinden dolayı ona yalan söylediğimi zannetti ama gerçek dedim ve beni bir daha arama dedim ve son araması oldu. Ama mesajları okuyunca beni başkasının deli divane sevdiğini hissedince bana dahada çok bağlandığını hissettim belli etmesede o mesajların şimdiki mutluluğumuzda çok büyük payı olduğunu düşünüyorum. Eşimle tanıştığımızda hayatımı olduğu gibi anlattım daha önce ölecek kadar çok birini sevdiğimi aileler yüzünden biraraya gelemediğimizi ailelerden uzak biryerde yaşama fikri bana uymadığı onun ankarayı terkettiği herşeyi anlattığım için böyle mesajların arkası gelir diye saklama gereği duymadım çok da iyi oldu bence. beni kıracağı zaman daha çok düşünür

SÜPER YAAAAAAAA ÇOK GLDÜM ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN EMİ :roflol::roflol::roflol:

Bu yaştan sonra bizde kıskandırmak kalmadı. 18 yıllık evlilik yaş olmuş 42 kim kimi kıskanacak ahhh ahhhh yaşlılık işte :1no2:

Olmadı burbuk biz daha kıdemliyiz 21 yıllık evlilik yaş olmuş 44

Arada bende yapıyorum ama hoşuma gidiyor

Tv den yakışıklı biri olunca söylüyorum

O anda kızmaya başlıyor tabi şakadan bizim lafimızdır köpek deriz birbirimize :roflol:

Aysun444 buna yılların getirdiği tecrübe ve güven dersek daha iyi olur sanırım

Bizler artık o dönemleri aştık diyorum tabi benim düşüncem bu Şeniz

kıskandırmamaya çalışıyorum çünkü abarttığı zamanlar olabiliyorÇok üzgünüm çoook
çok geniş bir kıskanma lügatına sahiptir kendisi
:mymeka:
kendisi bayılır kıskanılmaya bana arada sorar "kıskanıyormusun canım beni" hayır derim her defasında tabi:asigim:

hiç işim olmaz buna gerekte yok adamın kıskançlığı geçsin diye 7 sene savaştım esaret yıllarımdakafamçokkarıştı tekrar aynı şeyleri yaşayıpta canımı sıkamam..klava:..aman kıskansa ne olur kısakanmasa ne olurbeni sevdiğini biliyorum ya yeter...:asigim:

benim eşim hiçbir şeyi kıskanmaz, inalımaz derecede geniştir, benim yetişme tarzım hiç böyle değil malesef, bu bende duygusal bir açlık bile yaratıyor, azıcık kıskansa ya diyorum ama hiç de bir şey yapmıyorum, çünkü yapımda yok =(

evlenmeden önce daha sevgiliyken başka biri evlenme teklifi etmişti kıskandırıyım diye söylemiştim çok kızdı
pek kıskandırma olaylarına girmiyorum
bizimkide gizli kıskançlardan

kıskansada hiiç belli etmez.ama eğer erkek dolu bir ortamdaysak yanımdan asla ayrılmaz kolu belimdedir hemen. yapışık ikiz gibi. arada bi göz ucuylada şuranı düzelt, buranı kapa.
o aynı eboshın eşi gibi yapar. bende üüf ne hatunlar değil mi ayarlayalım sana birini derim. rusu ukraynalısı falan süper olur dimi derr. ee sen ne yapacan der. e buluruz canım bizde bi italyanının bi fransızını şöle boylu poslu yakışıklı kaslı falan derim..

bide arada bir ooh cennete gidince huriler beni bekliyor der. ay derim siizn hurileriniz varsa bizimde nurilerimzi var. yok sana nuri murii der hemen.

Çok kıskanç zatenn. . . mesela benden büyük erkeklere hep abi dememi ister. .
Hiç te yapamıorum öle bişey

Son düzenleme:
Bu yaştan sonra bizde kıskandırmak kalmadı. 18 yıllık evlilik yaş olmuş 42 kim kimi kıskanacak ahhh ahhhh yaşlılık işte :1no2:

TATLI ablacımmm:))benim annem de 42 yaşında ve hala babamla birbirlerini o kadar kıskanırlar ki..Babam ama belli etmez çok annemse habire takip eder gizliden gizliye) bayan müşterileri falan aradığında,annem devreye girer hemen...Utanmadan bu yaştaaaa el eleee dolaşıyorlar muuccuuuujj mucccuujjj öpüyorlarrr) Tazeler...Kumrular)Şaka bi yana böyle olmaları ilişkilerini dinç tutmaaları bizim de hoşumuza gidiyor tabi..ALLAH herkesin yuvasına saadet versin....:asigim::1hug:Şeniz

evli değilim ama sevglimi kıskandırmak için bazen ufak şeyler yaparım mesela o gün olan bişeyi anlatırım ona ama bunlar küçük tatlı oyunlar öle büyük kıskançlıklarımız yok ikimizinde.kıskanılmak güzel ama bi dozu var kaçırmamak lazım diye düşünüyorum

Gayur olmak, yani namusunu korumak için ve
meşru hudutlar içinde kıskançlık göstermek dinimizin emridir...

Kızlar herşeyde olduğu gibi bunun da azı karar çoğu zarar

Son düzenleme:
eşim gerektiği zaman zaten belli eder kıskançlığını..ben kıskandırmak gibi bir durumu onaylamıyorum arkadaşım..bir bayan ne yapar ki eşinin kıskanması için??? bu bence evlilere göre bir soru gibi gelmedi bana...
sevgiler...

Kıskandırmak için özel bir çabam olmaz,
Kendisi kıskanç olduğundan
Uğraşmama gerek kalmıyor hiçç:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…