Eşiniz hangi durumlarda kıskanır?

gerek yok zaten kıskanç
bana yakışan elbiseyi giydirmez güzel olcam diye uyuscum :)
bende giyerim inadına hıh : )

))) bu elbise olayı evrensel herhalde canım ya.Bizde de böyle cancanlı albenili şeyler giyildi mi kıskançlık SU yüzüne çıkar...
mesela:AŞKIM bençok beğendim bu elbiseyle harika olmuşsunn ama ben bir tek bana en güzel olmanı istiyorum.

Son düzenleme:
sagolsun esım cok kıskanctır ama evlendıkten sonra bıraz daa kontrollu kıskanclıgı.. tanıstıgımızdan evlenene kadar neler cektırdı bana nelerrr.. ama ben severım kıskanc erkeği.. hatta kıskanmayana katlanamam...

ooofff hemde nasil kiskandirrim, tatlicadiarzu dizi seyrederken mesela, suna bak yaa adamda ne karizma varmis, yikiliyor vallah!!!! deyip birde yan gôzümle ona bakiyorum, oda tinlamiyor bile beni deli ediyor :mymeka: Dedim hatta sen beni neden kiskanmiyorsun diye? oda kiskanmaz olurmuyum diyor ama senin bu laflarin beni kiskandirmak için yaptigini biliyorum diyor. :teselli:

Aysun aynı durum bizdede var. Eşim Özcan Deniz i tv de görünce hemen kapatır.Bizim bir Özcan vukuatımız var...
Ama napalım ya Allah için güzel adam kardeşim...şakkıdı

benim de nişanlım aynı yaa
bence de kıskandırmamak lazım
ben de başlarda yaptım ama
şimdi pişmanım
çünkü haddinden fazla kıskanç olmaya başladııı

Buyur bir darbede Libyana'dan geldi. "Annemde 42 yaşında" demiş. senağlama Şaka bir yana ben fazla kıskanmam eşim kıskanırdı ama artık birbirimizi iyice tanıdık ve bu konuyu aştık. Gerçi eşim arada bir yapıyor ama sonra kendide üzülüyor.

Canım, ben nişanlıyken bile kıskanmazdım. Yani bende kıskançlık duyguları pek gelişmemiş oluyor. Hatta evliliğimizini ilk yıllarında arkadaşımla anlaşmışlar bana oyun oynamışlardı. Arkadaşım bana "Bir bayanla arabada gördüm" demişti bende "Ne güzel demekki normalmiş eşim, ya bir erkekle görseydin ne olacaktı" demiştim.
Ama eşim arada yapar kıskançlıklar sonrada üzülür.
Ben fazlayısla bu konuda eşime güveniyorum, inşallah güvenim boşa çıkmaz.

Ablacımaşk aşk olsun ne darbesi) Annem erken yaşta doğurmuş beni,ben de kızımı) O kadar mükemmel bir iletişimimiz var ki...Abladan öte arkadaştan öte..Kimse anne kız olduğumuza cidden inanmıyor..Hatta benim bebeğini annemin sanyorlar böylee komik bir durum ortaya çıkıyor...ARTI ddaha gençsiniz bencee..ne ki;=

Özcan Deniz mi? bizde de aynı durum söz konusu... ama hata bende ben bir gün boşboğazlık edip "biliyormusun ben küçükken bu adama aşıktım" demiştim
o gün bu gündür lafı edilmez tv. de çıkarsa kapatılır radyoda aynen..
Ama vallahi kıskandırmak için demedim öyle ağzımdan çıkıverdi işte...
ayrıca kıskandırmak için birşey yapmam niye yapayım ki?

hehe bu süpermiş cok güldüm akşam akşam

Eşim olmuş, hayat arkadaşım olmuş bir erkeği kıskandırma oyunları bana saçma, komik ve çirkin geliyor açıkçası.
Birbirimizi sevmişiz, güvenmişiz, bir ömrü beraber geçirmek istemişiz ki evlenmişiz..
Ne diye abuk sabuk oyunlarla eşimin canını sıkmaya, huzurumuzu kaçırmaya çalışayım..
Psikopat mıyım canım ben.. tatlicadiarzu
Kaldı ki evlenmemiş olsam da aynı şeyi düşünürdüm..
Böyle numaralar, oyunlar bana ters..
Herkes ya olduğu gibi görünecek, ya göründüğü olacak...

Avukat hanım,güzel yazmışsınız,teşekkür ederim:) Yanlız ben bunu savunduğum için yahut tasvip ettiğim içim açmadım ki konuyu.Sadece merak ettim ve düşüncelerinizi öğrenmek istedim.Saçma,komik ve çirkin dediğiniz kıskandırma oyunları,bir noktada izafi mefhum.Siz de ne güzel fikir beyanında bulunmuş,sohbetimize katılmısınız sağolun.Ama oyun,numara diye nitelendirmeniz biraz yanlış anlamlar çıkarıldığının göstergesi.Ya da şöyle diyeyim;benim demek istediğim o değildi.İdeal evliliklerin temelinde, dozunda kıskançlık ve eşin sadakatine güven duygusu bulunur. Bu ikisi bir arada yer almalıdır.Evlilikte güvensizliğe yer yoktur.Kıskançlık ve güvensizlik aşırıya vardımı çekilmez olur..Aslında dozunda olan kıskançlık normaldir ve sevginin, bağlılığın bir göstergesi olarak kabul edilir.Evlilik danışmanı David R. Mace :Normal kıskançlık,pekçok evliliği kurtarmış bir evlilik sübabıdır.Anormal kıskançlık ise yıkıcı bir saplantıdır ve tedavi edilmesi gerekir diyor.
Kıskançlığın olmadığı evliliklerde,aile bağları zayıftır.Kadın ve erkek, 'kıskanılarak' bir sahiplerinin bulunduğunu hisseder ve hatırlarlar. 3 yıllık evli bir hanım, kocam ara sıra beni kıskanmasaydı, çok üzülürdüm." demişti. "Halbuki kıskanması, onun beni hala çekici bulduğunu ve sevdiğini kabul etmesi anlamına gelir. Laf olsun diye onunla evli olmadığımızı gösterir. Bundan iyi iltifat olur mu?' diye de eklemişti. ..

)Bizlerde sizin gibi birbirimizi çok seviyor ve birbirimize güveniyoruz,bir ömür beraberiz inşaallah.Ama sizde kıskançlık oldu mu,fazla oluyor herhalde ya da sizde öyle bir önyargı var ki antipatik buluyorsunuz bu davranışı.Her neyse.Tekrar teşekkür ederim ve tüm içtenliğimle ailenizde mutluluklar dilerim.Lütfen beni yanlış anlamayın,fikrinize saygı duyuyorum..Yorumlarınız hoşuma gidiyor ve çoğu kez bana mantıklı geliyor)

sevgiler..

Son düzenleme:

Sevgili Libyana, ben sizin veya başka bir arkadaşın yorumuna cevaben yazmadım ki..
Farkındaysanız kimseden alıntı falan da yapmadım..
Ben bu konuda kendi düşüncemi belirttim ve nasıl düşünüyorsam aynen onu yazdım..
Bana göre oyundur, numaradır.. Bir başkasına göre ilişkiye renk katmak için gerekliliktir.
Ayrıca ben eşimi kesinlikle kıskanmam, o da beni kıskanmaz gibi bir cümle de yazmadım kesinlikle.
Bahsettiğimiz şey özellikle kıskandırmaya çalışmak, dikkatinizi çekerim..
İlişkide çiftlerin birbirini kıskanmasını gayet doğal, normal ve gerekli görüyorum.
Biz de her normal çift gibi birbirimizi normal ölçülerde kıskanıyoruz elbet ve çok şükür ki aşırı kıskançlık falan gibi sorunlarımız da yok..
Ama olağan gelişen kıskanmaların haricinde ekstra bişeyler yaparak eşini kıskandırmaya çalışmayı da hiç mantıklı ve doğru bulmuyorum...
Bu arada güzel temennileriniz için teşekkür ederim.. a.s.

Rica ederim..Mesleğiniz de başarılı olduğunuza inanıyorum ve devamını diliyorum..Sevgiler

kıskandırmaya çalışmam gerek yok
adam doguştan kıskanç

eşimi kıskandırmaya hiç çalışmadım :))))gereksiz bişi bence ve yanlışşakkıdı
ama o kıskanır yinede beni
fazla dar giyinmemi istemez makyaj yapmamı istemez fazla dikkat cekermiş
zaten bende bunları yapmayan biriryimmirmirmirmir
sorun olmuyo kaydirigubbakcemile2

Amann zamanında çok çektim,hala da çekiyorum.Daha sevgili olduğumuz zamanlarda, sokağa çıktığımda,arkamdan gizlice takip edermiş, laf atan olunca da gidip kavga edermiş.Lisedeyken hergün elinde bir demet gülle gelirdi. Artık bütün okul öğrenmişti.Giydiğime, makyajıma,arkadaşlarıma, hatta akrabalarla görüşmeme bile karışırdı.
Bi keresinde hiç unutmam, yeni evliyiz. Şirketin teknede yazın kokteyli var.Beraber gittik, erkek arkadaşlar geldi, eşimle tanıştı, bana da naber .... ne güzel olmuşsun dedi.Vay sen misin bunu diyen, bütün geceyi bana zehir etmişti.Denizin ortasındayız, gidemiyorumda , kimse anlamasın diye kendimi kasmıştım, herkes anladı tabii.En sonunda dayanamayıp tuvalete girip ağlamıştım.
Yani bizimkini kıskandırmaya gerek yok.Adam hala deli gibi kıskanır beni.Ama kimseye çaktırmaz, sadece beni delirtir. Hele sıkıysa bir arkadaşıyla falan biraz samimi konuşuyum, kafamın etini yer hala..
Bi de kıskandırmaya çalışsam, herhalde kesin beni öldürür.
Mazallahhh..

kıskandırmaya gerek yokki erkeklerin içinde yapısında var kıskançlık ben kıskandırmaya çalışmam zaten çok saçma bişi erkekler tuhaftır kan çıkar kaaaaaan:mymeka:

eşim beni kıskanmaz , ben de onu kıskanmam, kıskandırmaya da çalışmam pek.. bazen şaka yollu takılırız birbirimize, kıskanıyomuş gibi laflar ederiz.. "onu giyme bacaklarını kırarım" falan der, ben de yakasından bi saç bulurum (benim saçımdır) "bu sarı saç ta kimin , beni aldatıyomusun sen " falan derim, gülüşürüz...
kıskançlık bana göre bir hastalıktır.. kapılınca sonu gelmez...

Eşimi kıskandırmaya çalışmam ama arada kıskansın istiyorum .Bazen soruyorum beni neden kıskanmıyorsun diye.Ben sana güveniyorum diyor.Ben de güveniyorum ama kıskanırım gene de.Ne evlenmeden önce ne de şimdi hiç ciddi manada kıskançlığını görmedim ...neden acabafisfisfis
Saatlerce nette takıldığım olur hiç merak etmiyor musun diyorum.Sen ne yapıp ne yapmıycanı çok iyi bilirsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…