eşim beni kıskanmaz , ben de onu kıskanmam, kıskandırmaya da çalışmam pek.. bazen şaka yollu takılırız birbirimize, kıskanıyomuş gibi laflar ederiz.. "onu giyme bacaklarını kırarım" falan der, ben de yakasından bi saç bulurum (benim saçımdır) "bu sarı saç ta kimin , beni aldatıyomusun sen " falan derim, gülüşürüz...
kıskançlık bana göre bir hastalıktır.. kapılınca sonu gelmez...
yazılarınızı okudum genelde hep eşleriniz sizi kıskanıyor negüzel benimde tam tersi benim eşim beni hiççç kıskanmaz bense onu tv'de ki kızlardan bile kıskanıyorum çook kıskanıyorum elimde değil bana yardımcı olun lütfen bildiğiniz bi kitap filan var mı kıskançlığı yenmekle ilgili akrabalarımdan kız kuzenlerimden bile kıskanıyorum iyi bişey değil ama elimde değilkendi kendimi mutsuzluğa sürüklüyorum hep sorun yaratıyorum kendimce kafamda bişeyler kurup olmuş gibi düşünüyorum çook seviyorum aşırı seviyorum eşimi başkasıyla düşünemiyorum aldatma gibi bişey olsa kafayı üşütüp delirip ölür giderim herhalde yediremem kendime...
birde o beni hiç kıskanmaz daha hep şık bakımlı koyu makyajlı süslü püslü olmamı ister başkalarının eşleri hanımlarını kıskanır dizaltı giydirir az makyaj yap der biyere giderken benim ki tam tersi makyajını koyulaştır halka küpe tak filan der,çook bozuluyorum aslında üzülüyorum evde işe gidince ağlıyorum ya beni hiç kıskanmıyo sevmiyo mu acaba diye düşünüyorum sonuçta bence benim düşüncem SEVEN İNSAN KISKANIR...
Biz 11 senelik evliyiz ama bende esimde kiskaniriz hala.Mesela bir yere cocuklarimla gidecek olsam,esim ogluma derki;"oglum bak ben yokken evin erkegi sensin.Annene biri bakacak falan olursa kiz bagir adamlar" Bu arada oglum 8 yasinda.:roflol:
Iki senelik evliyken ben Tarkan hastasiydim.Birgün esim eve geldi ,dedim bak oglumuz da Tarkan'i cok seviyor,sarkilarinda dans ediyor.Ay bunu dememle esim Tarkan'in kaset kapagini yirtip parca parca etmisti.Sonra doymadi birde kaseti ayaklariyla kirmisti.:1shok::roflol:
Ama dedigim gibi bende kiskanirim.Mesela esim bazen ben yoruldum falan dedigimde,derki "ben en iyisi gidip yeni birini alayimda ,o da ev islerine falan baksin.Sende rahat rahat gezersin."Tabi ben altta kalirmiyim,bende diyorumki" tamam o zaman bende yeni birini alayimda ,o gidip para getirsin,bizde seninle beraber gezeriz. sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?