Eşiniz hangi durumlarda kıskanır?

sengözlerimebaksanab
Aslında demek istediğimi güzel yansıtmışsınız.. .. bazen şaka yollu takılırız birbirimize, kıskanıyomuş gibi laflar ederiz.. "onu giyme bacaklarını kırarım" falan der, ben de yakasından bi saç bulurum (benim saçımdır) "bu sarı saç ta kimin , beni aldatıyomusun sen " falan derim, gülüşürüz...
İşte tam bu kısımda..Başlığı yanlış tayin etmişimdelikafadulden
Yani dahi soft ve açıklayıcı yazmalıydım..Kıskandırmaya çalışmak derken minik ve ilişkiyi dinamize edecek renklerdi kastım..Gidip de boş ve malayani anlamsız hareketler yapmak degıl..Durup dururken gül gibi ilişkiyi bozmak değil bunu kim ister ki..Yanlış anlaşılmış ya da ben derin ifade etmemişim zamanındagamyoncuiremsu
Süper ifade etmişsinizŞeniz
konunun başlığı içeriği gidişatı ve benim asıl sormak istediğim bu değildi..ssengözlerimebaksanab Bu işe bir el atmak gerek
şakkıdı Yorum için tşk.

Şimdiye kadar hiç bu tür sohbetler yada küçük oyunlar yapmadık birbirimize.
Ne bileyim bana yersiz geliyor genelde. Kıskanç olmadığım için onun da beni
kıskanması, beni rahatsız eder.

ekstra bir şey yapmam gerekmez...
kafasına eserse kıskanır...

eşim kıskandıgı zaman çok hırcınlasır kucuk çocuklar nasısa aynen ölee.. ( yada ben gibi)
tersler benı genelde ozaman anlarım zaten.. yada hiç konuşmaz..
neyse hiç ugrasmadım , kendı buluo zaten eften püften seyleri kocaman bi kıskanclık krizine donusturebılme yetegıne sahippp... akrep burcu ondanmıdır acep nedir bilmiorum.
aslında benı hiç kıskanmasın istiyorum bu da bi hayal sanırım..
bi kaç arkadas yazmıs .. bende demır demırkan hayranıyım çok karızmatik gelıyor bana :jeyyar: bizim evdede demır demırkanın ne sesi ne goruntusu olmaz ..
olmak istensede bi şekılde cdler kırılmıstır..
tvde gorursemkı ben ,kumanda savasının ardında tabıkı eşim kazanır ve tv ye baska kanala cevrılır yada tamamen kapatılır
kıskanmasın sonra durduk yere kısıtlamalar gelıyor yafff

kıskandırmak için hiç fırsat vermedi bana,ama kıskanmaması için çok şey yapıyorum inan

benim esim fazla kiskanc degil ama acikta olsa kiskanmasini isterim ama kiskandirmaya calismadim aslinda yapsam hatta ben beyazi cok seviyorum hep derim nasil olduysa gecendun dedi beyazi artik eskisi gibi sevmiyorum dedi senin yuzunden dedi nasil olduysa

yazılarınızı okudum genelde hep eşleriniz sizi kıskanıyor negüzel benimde tam tersi benim eşim beni hiççç kıskanmaz bense onu tv'de ki kızlardan bile kıskanıyorum çook kıskanıyorum elimde değil bana yardımcı olun lütfen bildiğiniz bi kitap filan var mı kıskançlığı yenmekle ilgili akrabalarımdan kız kuzenlerimden bile kıskanıyorum iyi bişey değil ama elimde değilkendi kendimi mutsuzluğa sürüklüyorum hep sorun yaratıyorum kendimce kafamda bişeyler kurup olmuş gibi düşünüyorum çook seviyorum aşırı seviyorum eşimi başkasıyla düşünemiyorum aldatma gibi bişey olsa kafayı üşütüp delirip ölür giderim herhalde yediremem kendime...
birde o beni hiç kıskanmaz daha hep şık bakımlı koyu makyajlı süslü püslü olmamı ister başkalarının eşleri hanımlarını kıskanır dizaltı giydirir az makyaj yap der biyere giderken benim ki tam tersi makyajını koyulaştır halka küpe tak filan der,çook bozuluyorum aslında üzülüyorum evde işe gidince ağlıyorum ya beni hiç kıskanmıyo sevmiyo mu acaba diye düşünüyorum sonuçta bence benim düşüncem SEVEN İNSAN KISKANIR...

şimdi arkadaşlar biz yeni evliyken benim eşim böyle şeylere
gerek kalmadan herşeyden kıskanırdı ama ama biz biraz eskiyince şimdi hiç
kıskanmaz yada bu tip hareketler yapmaz oldu şimdide o biraz
motive olsun diye ben espriler yapıyorum adam bu sefer havaya girmezmi
bide arkadaşlara kasılarak yaa bu beni kıskanmaya başladı ne oluyo filan demelere başladı
biraz yüz vermeye gelmiyor yani hemen erkek egoları su yüzüne çıkıveriyor

ay benden bi tane daha var burda:roflol:
canım valla kardeş olsak bu kadar olur,,ne bu benzerlik,yazdıklarının altına imzamı atsam yalan olmaz kaydirigubbakcemile3
bak sana bununla ilgili bi söz yazıcam bi düşün:
Birinin seni istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez...
Eşinin seni kıskanmaması da (ki gereksiz kıskançlıklar aslında bizimkisi de ) onun seni sevmediği anlamına gelmez...
Bak bi tane daha (pekiştirici söz olsun buda );
- nasıl ki beyin sayısı kadar düşünce çeşidi varsa, kalp sayısı kadar da sevgi çeşidi var demektir.

Tatlım makyaj yapmana karışmıyo çünkü seni olduğun gibi seviyo ve değiştirmeye çalışmıyo.Bak bu da sevdiğinden ,işte eşin kıskanarak sevmiyo...
Ama sonuç: Sen onun seni kıskanmasını, makyaj yaptırmamasını yeğlerdin dimia.s
Herkesin yapısı farklı tatlım ,yapacak bişi yok,kiminin mutlu olacağı şeye kimi üzülebiliyo,hayat bu...

Herdurumda birbirimizi kıskanırız biz.Sanki bulunmaz hint kumaşlarıyız.
Ama ben asla kasıtlı onu kıskandırmam. Delimiyimm!! Canıma susamadım henüz.
Kasıtlı yaparsam Tepkisi cok agır olur biliyorum. Kasıtlı bi şekilde onu üzmekde istemem.kıskannclık bana göre üzüntüyede neden oluyor.

ben kıskandırmaya çalışmam.
eskiden yapardım belki böle şeyler ama şimdi çocukca geliyor.
zaten sevgilim beni kıskanıyor hem de bazen abartarak...

Biz 11 senelik evliyiz ama bende esimde kiskaniriz hala.Mesela bir yere cocuklarimla gidecek olsam,esim ogluma derki;"oglum bak ben yokken evin erkegi sensin.Annene biri bakacak falan olursa kiz bagir adamlar" Bu arada oglum 8 yasinda.:roflol:
Iki senelik evliyken ben Tarkan hastasiydim.Birgün esim eve geldi ,dedim bak oglumuz da Tarkan'i cok seviyor,sarkilarinda dans ediyor.Ay bunu dememle esim Tarkan'in kaset kapagini yirtip parca parca etmisti.Sonra doymadi birde kaseti ayaklariyla kirmisti.:1shok::roflol:
Ama dedigim gibi bende kiskanirim.Mesela esim bazen ben yoruldum falan dedigimde,derki "ben en iyisi gidip yeni birini alayimda ,o da ev islerine falan baksin.Sende rahat rahat gezersin."Tabi ben altta kalirmiyim,bende diyorumki" tamam o zaman bende yeni birini alayimda ,o gidip para getirsin,bizde seninle beraber gezeriz. sositososito

:roflol: :roflol: :roflol:
Ne kadar dogal ve ıcten...Şeniz
Ista budur.Yanii ilişkilerde kıskançlık dozu ayarlandı mı götürüsünden çok getirisi olduğu kanaatindeyim..Sahiplenme duygusu,sakınmak..Ne güzel şeyler,abartmamak birbirimizin hakkını yadsımamak ve edepli olmak gayesi ile..
Psikolojide bu vardır..Kadının doğasındadır kıskanmak kıskanılmak..
Yorumları tek tek okudum yine...AÇıkcası pek tatmin olmadım..Genelde kalıba bağlı kalınmış..
Ben hayatta kıskanmam,ya da eşimle aramı neden bozayım kıskandırmaya çalışmam denmiş..Bunla alakası yok ilk mesajım da da belirttim arkadaşlar..Gül gibi ilişkinizin içine limon sıkın maraz çıkarın denmiyor ki,asla temenni etmeyiz bunu..
İlişkiyi dinamize etmek ona renk katmaktır maksat..
Peygambermizin bile sözü var kıskanmayan adamı tasvip etmiyor..Daha detaylı bilgi için araştırabilirsiniz..
Sevgiler..

Aslına bakarsanız birşey söyliyim mi; ben eşimden daha kıskancım ama ondan çok daha az belli ediyorum kaydirigubbakcemile3
eşimin kıskanmasını gerektirecek bi durum olmuyo aslında ama dışardaysam sürekli arar , hadi eve dön filan diye söylenip durur...Bahanesi de " aklı bende kalıyomuş, laf atan olurmuş..."
Onsuz bi yere gitmeme yanaşmaz ...
Dışarda da elimi sıkı sıkı tutar sanki kimse kaçırmasın der gibi...kaydirigubbakcemile3
Kıskanmayla karışık sahiplenme bizimkisi...:1hug:

yeni evlendiğimizde ben çok kıskanıyordum.kıskanmak güven sorunu eşimi tanıdıkça bu ortadan kalktı.tam bir hastalıktır kıskançlığın fazlası kendini üzmekten işe yaramıyor ama gel zaman git zaman evlilik oturdu ben de pek kalmadı kıskançlık.ona gelince o çok kıskanır ama belli etmez yada etmediğini sanır.giyimime çok karısır abartıyı hiç sevmez ben se tam bir abartı hastasıyım çarpıcı giyinmeyi yakıp takıştırmayı çok seviyorum.beni içten içe frenler bu çok sıkıcı giy yap tak takıştır demesini isterdim.ama yanımda gezerken benim güzel karım varrrr ruh halinde oldugunu iyi seziyorum. bu duyguyu hissedebilmek güzel:))))

hayatta kıskandırmam
o hemen otomatiğe bağlar zaten
canım aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…