- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.102
- 798
- 36
aynen bende öleyim..:)karışmaz ama ben söylerim bunu aldım şunu aldım diye
çünkü onun da söylemesini istiyorum :)
eşim de der bunu şunu aldim diye. saklı gizlimiz yok. olmasin zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende öleyim..:)karışmaz ama ben söylerim bunu aldım şunu aldım diye
çünkü onun da söylemesini istiyorum :)
Eşim karışmaz, çok sorunlu bir evliliğim var ama bu konuda sorunumuz yok.
Yalnız burdaki yorumlarda dikkatimi çekti, maaşı çekip eve mi koyuyorsunuz. Hırsız filan girse? Bizim bankada durur para nakit paraya İhtiyaç oldukça az az çekeriz
Yo kotu niyetli değil bu sebeptende bosanmayi düşünmedim evet beni çok zorluyo bu durum çok agladigim oldu bide ille ben sunu istiyorum veya lüks yerlere gidelim marka kıyafet giyerim tarzı bi insanda değilim ama oda babasından boyle görmüş bide 18 19 yaslarinda babası olmustu ve evin yükü ona kalmis üni gidememiş kazandığı halde ve bi anda ona kalmis ve kv yalan söyleyerek ihtiyaç disinda bi bahaneyle para ister ondan kaynaklida böyle yaptigini bildigi için daha çok sorgular olmuş diye düşünüyorum ama gerçekten çok zor çalıştım ben iki sene nisanlanmadan önce o zamanda bile savurgan biri değildim zaten babam isten çıkmıştı sırf mahcup olmasın istemek zorunda birakmayim eline vermeyim diye cebine koyardim uyurken ben bu kadar dusunceli biri oldugum halde boyle oluncada çok agrima gidiyoÇok üzüldüm.
Boşanmayı düşünmez misiniz?
Eşiniz çok kötü niyetli bir adam bana göre...