Esiniz icin süsleniyor musunuz?

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
ben esim isten gelcegi zaman ustume ceki duzen veririm onun daha cok onun icin suslenirim ya siz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

acik söyliim günlük hayatimda cok sadeyimdir
ama esimde zaten sadeligimi cok seviyor saolsun
süsslendigim zaman ise canim cekiyosa önce kendim ve sonra esim icin süslenmis oluyorum
ha cilveli geceler icin baskaozaman esim önde geliyo benim icin
bambaska bi kadin oluyorum onun icin

besela benim esim biraz bakimli olmami ister ama makyaji sevmez bense bir surme cekerim afif yaparim ustumu biraz duzen veririm sacimi guzel toplarim yani naginik halimi sevmez birkere dahaniktim nedense sacim felan bana bakti ya san aboyle hic yakismiyor dedi ozaman cok tohaf oldum bir kac kere daha boyle oldu bunun dahaniksin dedi elimden geldigi kadar suslenmeye calisirim onun icin

ben hamile kaldığımdan beri çok dağıttım kendimi. çok değiştim çoook -tatlicadiarzu-

aslinda yanlis dahatmamak icin elinizden geleni yapin bence biz boyle oluyoruz sonra eslerimiz disariya gidiyor

Valla ben bi gün yapıyosam, kesin ikinci günü yapmıyorum.Çocukla uğraş, yemekle uğraş vs derken içimde heves kalmıyor.
Ama ben bekarken de öyleydim,evde evin hizmetçişi gibi dolanırdım.Rahmetli annem çok kızardı.Evlendim hala aynıyım.
Ve sonuçta şu karara vardım:BENİM İÇİM GEÇMİŞ...

Evet hazırlanırım eşim geleceği zaman. En azından bıraktığı gibi bulmaz geldiğinde.
O gün kendimi iyi hissediyorsam daha bir özenirim. Duruma göre değişir yani.

kendime çeki düzen veririm.
bir defa yemek kokan kıyafetlerimi mutlaka değiştiririm,saçımı başımı düzeltirim,güzel bir krem sürerim,hafif birde kalem kafi.
daha fazlasını rutin yapmak zor zaten..

kesinlikle üstüme başıma çeki düzen veririm
çalışmadığım zamanlar sabah pijamayla bırakır beni ama akşam geldiğinde saçım başım makyajım kıyafetim özenli bir şekilde hazırlanır beklerdim kocişimi
şimdi çalışıyorum sabahları bazen beraber çıkıyoruz bazen benden önce çıkıyor ben hazırlanmış oluyorum akşamda işten çıkmadan önce tekrar şöle saçıma başıma bi bakıyorum makyajımı tazeliyorum öyle çıkıyorum karşısına
o beni her halimle seviyor buna eminim ama neden bende bakımlı olmamayayım ki erkekler her zaman bakımlı kadınlara ilgi gösterir
süsü püsü makyajı önce kendimiz sonra eşimiz için yapmalıyız önce sen gelmesin sonra eşin bu benim fikrim
ben makyaj yapıp süslendiğimde her şeyden önce kendim için yapıyorum eşim sonra geliyor

süslenmek değilde işteo dluğum için kaç saat dağlıyorum eşim gelene kadar toparlanıyorum saçım yaspıyorum. vevücut loyonlarım vazgeçilmezim:ecrin_bebek:

valla eşimle sabah birlikte çıkıyoruz evden, akşam birlikte giriyoruz...
Aynı yerde çalışıyoruz..
Benim zaten işyerinde saçım başım yapılı, makyajım var...Beni 10 saat boyunca o halimle görüyor..
eve gidince bir daha makyaj filan yapamıyorum...Hemen rahat birşeyler giyiorum üstüme ama asla pijamayla ya da solmuş,sarkmış bir şeyle dolaşmam eşimin yanında, ya eşofmandır giydiğim, ya da streç eşofman altları var onlardan üstüne de bir kazak ya da body...

biz bütün gün takım elbise kumaş pantolon topuklu ayakkabı tarzı giydiğimiz için işyerinde akşam hemen pijamalarımızı geçiriyoruz üzerimize yemeğimi yedikten sonra uzanıyoruz tvnin karşısına sarılıp beraber tv izliyoruz sohbet ediyoruz

Evli değilim nişanlıyım şimdiden onun için süslenip püsleniyordum ama onda ters etki yaptığı için artık kendim için süsleniyorum.Bakımlıysam mutlu oluyorum en azından :1rolleyes: büyük ihtimalle ilerde de böyle olur

benim eşim denizci olduğu için her akşam eve gelmez.ayda 7-8 nbti ve seyirleri,görevleri vardır.onun akşam eve geldiği gün bile,yani normal mesai günleri bile bizim ev bayram gibidir.ayrı bir özen gösteririm akşam ları .kendime bakarım,haifi sürme,krem,parfümümü sürerim,saçlarımı fönlerim arada.banyodan çıkmışım olurum yemek kokmam yani. kıyafetimie dikkat ederim.

eşim için çok çok nadir oda içimden gelırse oyle susulenırım genelde sadeyimdir..
dogalım ve bu doğalımı eşimde çok sevıyor..
parfüm bile sıktırmaz bana , mis kokum değişio die :asigim:

bebıs yokken cok bakımlıydım.esım eve geldıgınde makyajlı ve guzel gıyınmıs bulurdu benı e o zaman zayıftıkta.bebıs oldugundan berı cok bakımsızım bakmakta gelmıyor ıcımden acıkcası.bu kıloya bu yorgunluga,uykumuzda yok zaten.esım bana destek olmazken bırde onun ıcın suslenmek ıstemıyorum.

bende süsleniyom valla..bayanlar süslenin tabi..yoksa adam kaçar elimizden ona göre dikkat edin kendinize .......

tabiki süslenirim .onun ewe gelmesine yakın saçıma çeki düsen weririm,makyajımı yaparım,üstümede güsel bişeyler giyerim,öyle karşılarım.sabahlarıda öndan öne kalkarsam saçımı falan tararım kremlenirim,parfümlenirim öyle uyandırırım beyefendiyi,her saman as da olsa bakımlı görmeli beni!

Ben de esım ıcın guzel gorunmeye calısırım suslenırım.Cıkarken makyaj yapmamı ıstemezdı ancak rımel falan surerdım.Dusuk bel pantolon gıyme derdı hep bısıler bulurdu.Evlendık o gelmeden once cekı duzen verıyorum kendıme sacımı duzeltırım gıyımımı duzeltırım.Ilk zamanlar hafıf makyaj yapardım cok ıyı hatırlıyorum rımelle goz kalemı kullanmıstım ne bu boyle cadı gıbı olmussun dedı bana cok uzulmustum makyaj sadece dısarı cıkarken yaparım dıger zamanlarda makyajsızımdır ama tertıplıyımdır.

ben de çalışıyorum ama ne mutlu ki ondan yarım saat önce evde oluyorum. o gelene kadar hemen süsleniyorum, makyajımı tazeliyourm, saçlarımı yapıyorum. hatta soğuk kış günlerinde tir tir titresemde dekolteli kıyafetlerimden asla vazgeçmiyorum. yüksek topuklularımı da giyince hazır oluyorum. maraton gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…