Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı cevabı verdim. Mutsuz hissederim bu benliğimle alakalı bir durum dedim. Her şeyi iste benden ama bu tarz kişisel istekler fedakarlık vs değil dedimBen her zaman söylerim giyinmek çok kişisel bir olay , kişiliğimizin bir yansıması ve zevk meselesidir. Kişilik ve zevkler tartışılmaz niye çünkü benim zevkim benim kişiliğim eşim bile olsa herkesin durması gereken birbirine saygılı olması gereken bir konu. Bana iyi davranması benim kendimden fedakarlık yapıcam anlamına gelmezki sonuçta zaten diğer insanlardan farklı olduğu için bana iyi geldiği için benim eşim oldu. Ben değişirsem ben olmam der yoluma bakarım.
Orta yol mesela nasıl bir giyim tarzıBiz orta yol bulanlardanız, eşimin rahatsız oluyosa bunu düzeltmek zor gelmiyo bana, ama o da benim sevdiğim beğendiğim giyim tarzına karşı esnemeye çalışıyo orta yol buluyoruz, yani ne onun istediği şekilde ama beni mutsuz eden bir giyim ne de benim istediğim onu rahatsız eden bi seçim yapmadan ortada buluşuyoruz
Ahaha sanırım çok doğru. Ben de hassasiyetini gözetir biraz orta yol bulmaya çalışırım dedim. Sen bir daha dile getirme ben içimden geldiği kadarını yaparım dedim. Benim de düşüncem sizin gibi, biki yerine mayo, askılı yerine kısa kol, vs. Ötesini yapamam dediö
Ben açık giyiniyorum ama aşırı değil her şeyin bir ayarı var bunu herkes kendi belirler . Eşim açıklık sınırıma karışmaz ama sade giyinmemi sever yani çok renkli,çok desenli ya da süslü şeyler giymissem bunu değiştirsen falan der . Ben de değiştiririm ama onu asla giyme vs gibi cümleler kurmaz sadece onunlayken giymem. Ben bunu aşırı müdahale olarak görmüyorum çünkü ben de eşime bunu yapıyorum bazen üstünü tamamen değiştiriyorum bunlar sana daha çok yakışıyor diye ama sürekli değil neticede ikimiz de yetişkin insanlarız ne giyip ne giymeyecegimizi bilirizKızlar merhabalar.
Sizi bir sorum olacaktı.
Eşiniz sizden giyiminizi değiştirmenizi isterse tepkiniz ne olur? Ya da bugüne kadar böyle bir talebi olan eş karşısında ne yaptınız?
Şöyle de ekliyim, diyelim ki eşiniz sizin her isteğinizi yapıyor, ne istiyorsan söyle yapayım diyorsa, sende giymek istediklerinmi tavsiye niteliğinde söylersen asla ikiletmem yaparım diyorsa bu fikrinizle bir farklılık yaratır mı? Yani karşınızdaki sonuna kadar fedakar ise. Sen şöyle yap böyle yap diyip kendisi her şeyi yapma hakkına sahip erkekler için sormuyorum bu soruyu.
Giyim değişimi dediğim de şöyle, açık giynmeme meselesi. Uzun hırka, tunik vs
Teşekkürler cevaplayanlara şimdiden.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki nasıl çözeceksimiz? :)
Dar pantolon gitdiğim zaman daha salaş bi tshirt tercih ediyorum popom fazla belli olduğu için, onun dışında elbise etek vs zaten kendi tercihim olarak midi boyun üzerinde giymiyorum, bekarken de giymezdim, sıfır yada askılı da kullanmıyorum, bu eşimin isteğiyle değiştirdiğim bişey ama rahatsız değilim alıştım yani şuan askılı giysem yadırgarım kendimiOrta yol mesela nasıl bir giyim tarzı
Rahatsız olmuyor musunuz o öyle isteyince söyleyince vsAlıştıra alıştıra :)
Zaten şu ana kadar dediklerini yapmadığım için çözülmesi gereken bir meselemiz de yok aslında.
Bu şekilde cevap, veren tek kişisiniz :) siz rahatsız değilseniz mutluysanız elbette öyle yapın:)Nişanlım için nelerden vazgeçtim benama o da aynı şekilde değişti çok kısıtlar kendisi her konuda olduğu gibi ilk başlarda çok kavga ediyorduk ama alışıyor insan zamanla
hatta evlendikten sonra kapanmak için de söz verdim
bir arkadaşım vardı baya açıkti sevgilisi için kapandı şimdi evlendiler hep iyi ki diyor ama karşı tarafın da sözünü dinlemesi lazım o rahatça her istediğini yapıp sen şöyle yap demeye hakkı yok
Genel olarak dedim onu ya, bu sıcakta tabı hırka giyilmez :) fakat kalçayı kapatcak kadar tshirt, dar olmayan pantolon, uzun elbise vs tarzı. Kışın ise uzun hırka falamOlur niye olmadında bu sıcakta be hırkası ne tuniği ,örneğin çok kısa olmayan kalçayı tamamen açıkta bırakmayan sar olmayan dese olur bence