işten 5 te çıkarım ben onunda çıkış saati 5 ama şantiyede olduğu için genelde daha geç gelir 7.30 gibi
ben eve gider gitmez yemeğimizi hazırlarım.. gelir yemek yenir beraber kaldırırız makineye dizeriz
hava güzelse hem hava alalım hemde yediklerimizi sindirelim diye dışarı çıkar yeşilköy sahilinde yürüyüş yaparız
çoğu zaman yürüyüşten sonra oturur bir yerde kahve içer muhabbet ederiz
yada eve gideriz ben çay suyunu koyarım oda tezine bakardı bir süre ( allahtan bitti)
yarınki işlerini dizayn eder bende çayı hazırlar biraz nette bakınırım
sonra salona geçer çay içer dizimiz varsa onu izleriz
karı koca abur cubura çok meraklıyız 1 paket doritosu ve benimo yu midemize indiririz çayla:)
sonra dizimiz bitince hemen mutfağı toparlar ve yatağa geçeriz
genelde kocama bi 10 dk masaj yaparım kas yaptımda zaten artık..
bazende masajdan kurtulmak için çok uykulu taklidi yaparım:)
cumartesilerimizi genelde kumburgazdaki yazlığımızda geçirirz mangalımızı yaparız dışarda bahçeyle uğraşırız yazsa havuzumuza gireriz kışsa şömineyi yakar dvd izleriz.
pazar günü ev alışverişi falan yaaprız o şantiyeye uğramışsa bende evimi temizlerim
gene yemek faslı falan yeni bir haftayı kucaklarız
ben eve gider gitmez yemeğimizi hazırlarım.. gelir yemek yenir beraber kaldırırız makineye dizeriz
hava güzelse hem hava alalım hemde yediklerimizi sindirelim diye dışarı çıkar yeşilköy sahilinde yürüyüş yaparız
çoğu zaman yürüyüşten sonra oturur bir yerde kahve içer muhabbet ederiz
yada eve gideriz ben çay suyunu koyarım oda tezine bakardı bir süre ( allahtan bitti)
yarınki işlerini dizayn eder bende çayı hazırlar biraz nette bakınırım
sonra salona geçer çay içer dizimiz varsa onu izleriz
karı koca abur cubura çok meraklıyız 1 paket doritosu ve benimo yu midemize indiririz çayla:)
sonra dizimiz bitince hemen mutfağı toparlar ve yatağa geçeriz
genelde kocama bi 10 dk masaj yaparım kas yaptımda zaten artık..
bazende masajdan kurtulmak için çok uykulu taklidi yaparım:)
cumartesilerimizi genelde kumburgazdaki yazlığımızda geçirirz mangalımızı yaparız dışarda bahçeyle uğraşırız yazsa havuzumuza gireriz kışsa şömineyi yakar dvd izleriz.
pazar günü ev alışverişi falan yaaprız o şantiyeye uğramışsa bende evimi temizlerim
gene yemek faslı falan yeni bir haftayı kucaklarız