Eşiniz işten eve gelince akşam neler yapıyorsunuz?

işten 5 te çıkarım ben onunda çıkış saati 5 ama şantiyede olduğu için genelde daha geç gelir 7.30 gibi
ben eve gider gitmez yemeğimizi hazırlarım.. gelir yemek yenir beraber kaldırırız makineye dizeriz

hava güzelse hem hava alalım hemde yediklerimizi sindirelim diye dışarı çıkar yeşilköy sahilinde yürüyüş yaparız

çoğu zaman yürüyüşten sonra oturur bir yerde kahve içer muhabbet ederiz
yada eve gideriz ben çay suyunu koyarım oda tezine bakardı bir süre ( allahtan bitti)
yarınki işlerini dizayn eder bende çayı hazırlar biraz nette bakınırım
sonra salona geçer çay içer dizimiz varsa onu izleriz
karı koca abur cubura çok meraklıyız 1 paket doritosu ve benimo yu midemize indiririz çayla:)
sonra dizimiz bitince hemen mutfağı toparlar ve yatağa geçeriz
genelde kocama bi 10 dk masaj yaparım kas yaptımda zaten artık..
bazende masajdan kurtulmak için çok uykulu taklidi yaparım:)
cumartesilerimizi genelde kumburgazdaki yazlığımızda geçirirz mangalımızı yaparız dışarda bahçeyle uğraşırız yazsa havuzumuza gireriz kışsa şömineyi yakar dvd izleriz.
pazar günü ev alışverişi falan yaaprız o şantiyeye uğramışsa bende evimi temizlerim
gene yemek faslı falan yeni bir haftayı kucaklarız

işten gelir ,
sarılırız birbirimize
yemek yeriz,bir birimize günümüzü sorarız.
sonra kurtlar vadisini izlemeye koyulur intrnetten.
daha sonra da uyuruz.
bi gün böle biter.

ayrıevde kalmanın avantajı çok tabi................biz günün çoğunlğunu yukarıda yani k validemlerde geçirdğimiz için aşağıda bişey kalmıyo bebeği uyutmak vs vs ...erken indğimiz zamanda onlara misafir gelirmişşşş nerde bunlar derlermişş(aman yaaaa offff)
ama ne ayrı olupda günü moton geçenler var....aslında birazda insanın elinde....değişik şeyler farklı bi gün hergün de bir güne uymaz zaten..........
bende artık ayrılmayı bekliyorum8888 gözle............

canımın ta içisin sen nasıl severim bir bilsen:)):asigim:

işten 5 te çıkarım ben onunda çıkış saati 5 ama şantiyede olduğu için genelde daha geç gelir 7.30 gibi
ben eve gider gitmez yemeğimizi hazırlarım.. gelir yemek yenir beraber kaldırırız makineye dizeriz

hava güzelse hem hava alalım hemde yediklerimizi sindirelim diye dışarı çıkar yeşilköy sahilinde yürüyüş yaparız

çoğu zaman yürüyüşten sonra oturur bir yerde kahve içer muhabbet ederiz
yada eve gideriz ben çay suyunu koyarım oda tezine bakardı bir süre ( allahtan bitti)
yarınki işlerini dizayn eder bende çayı hazırlar biraz nette bakınırım
sonra salona geçer çay içer dizimiz varsa onu izleriz
karı koca abur cubura çok meraklıyız 1 paket doritosu ve benimo yu midemize indiririz çayla:)
sonra dizimiz bitince hemen mutfağı toparlar ve yatağa geçeriz
genelde kocama bi 10 dk masaj yaparım kas yaptımda zaten artık..
bazende masajdan kurtulmak için çok uykulu taklidi yaparım:)
cumartesilerimizi genelde kumburgazdaki yazlığımızda geçirirz mangalımızı yaparız dışarda bahçeyle uğraşırız yazsa havuzumuza gireriz kışsa şömineyi yakar dvd izleriz.
pazar günü ev alışverişi falan yaaprız o şantiyeye uğramışsa bende evimi temizlerim
gene yemek faslı falan yeni bir haftayı kucaklarız
maşallah canım ne güsel bide çalışmakda avantajlı günler dolu dolu geçiyooo:)))

uzun uzun öperim gelince sarılırım doya doya :asigim: özenle hazırladığım yemekleri sunarım ona :smiley-cool: kendimde aynı özenle süslenirim eşime :jeyyar: yemekle bulaşık vakti öyle çabuk geçerki o anlatır ben anlatırım neler yaptığımızı...koyun koyuna uzanır tv izleriz film atarız meyve çerez çay hepsini hazırlar ellerimle yediririm.eşimle ilgilenmeyi seviyorum böyle çocuğumla ilgilenir gibi sanki :1rolleyes: arada dışarı çıkarız bizim orda şelale var oraya gider çayımızı orda içeriz yada üst taraflarda piknik alanı var orda içeriz...arkadaşlarıyla genelde evli oldukları için hep beraber görüşürüz biz kızlar bir odada kaynatırken onlar başka odada muhabbete dalar.annemlere kayınvalidemlere gideriz arada.ama genelde evde başbaşa oluruz.bir çift muhabbet kuşu gibi :asigim:

İşten çıkış saatimiz aynı.Ben gelince yemek yaparım canı isterse yardım eder;istemezse yorgunsa tv karsısında uzanır;zaten ben kıyamam.Sofrada sohbet ederiz.Bulaşıkları makıneye dizer bir programımız yoksa çay demler,meyve yeriz ve tv izleriz.Hiç kumanda hastalığı yoktur;çok önemli maçlar hariç maç hastalığı yoktur.Bazen onun bazen benim istediklerimizi izleriz.Bizde küçücük koltukta sıkış tepiş otururuz kaydirigubbakcemile3.Koca koltuk takımı boş kalır kaydirigubbakcemile3 sonra genel de ben onun kucagında uyur kalırım.Hafta sonları bol bol gezeriz.Çok güzel vakit geciririz. kaydirigubbakcemile

benden önce eve eşim gider ve genelde akşam yemeklerini çok yorgun değilse hemen hemen hergün o yapar masaya kadar hazırlar beni bekler yemeğimizi yeriz o tv başına geçer ben mutfağı yıkar toplar temizler çayıda alıp onla tv karşısına geçeriz aynı zamanda oğluşlada ilgileniriz sonra oğlumu uyutur ortalığı toparlar meyvemizi yer ve yatarız (tabii ütüm yoksa varsa saat 2:00 ye kadar herkes yatınca ütü yaparım bebeğim küçük o uyanıkken birşey yapamam onla ilgilenirim saat bebek çok az görüyo işimden dolayı ) ve gün böle biter :delphin:

bu aralar denetleme olduğu için belli olmuyor eşimin geliş saati gelir akşam beraber hazırlarız masayı eğer yorgun değilse yemeğimizi yeriz günümüzün nasıl geçtiğini sorarız birbirimize ordan o salona geçer bende mutfağı toplarım kızyla oynar biraz işlerimi bitirdikten sonra beraber tv izleriz o uzanır ben kızı uyutmaya çalışırım kız uyuduktan sonra zaten saat olmuştur 23.00 bizde odamıza geçeriz artık orasıda anlatılmaz canımmmmm :jeyyar: :utangac:

aksam isten gelince ilk önce beraber yemek yeriz. sonra ben masayi toplayim diyene kadar esimde üstüne rahat biseyler giyer sonra tv nin basina geceriz . kocacim bi güzel bana cay demler bende o sira ivir zivir hazirlarim biseyler aldigi bir filme bakariz yada artik tv de ne varsa. bazi zamnalarda play station oyunlari oynariz beraber evde bi kiyamettir kopar yok ben yendim yok mizikcilik yaptinkaydirigubbakcemile3 evde cocuk olmayinca beraber cocuklar gibi eyleniriz....

eve gelir gelmez yemek yeriz masa toplanır bulaşık yerleştirilir salona geçeriz haberleri izleriz ben kk yı açarım sonra dizim başlar ona bakarken eşim uyumuş olur bende izlerim yatarım

yemek hazırlarken o üstünü değiştirir yemeğimizi yeriz tv karşısında bi çay içeriz yukarı kayınvalidemlere çıkar orda içeriz genelde çayı çıkmasak olmaz sanki.. sonra iner tv izler yatarız budur yani dahası ne ara sıra arabayla gezmeye çıkarız arabayı yeni aldığımızı için 1 haftadır böle ilerde ne olur bilinmez..bir bebişimiz olsaydı.. :utangac:

Eşim işten gelir,o kızıyla oynarken ben yemeği hazırlarım
yemeğimizi yeriz,hava güzelse bebeği alıp yürüyüşe çıkarız,bazen arabayla kalabalık caddelerden birine gider,vitrinlere bakına bakına gezeriz,ben starbucks manyağı oldugum için orada kahvemizi içeriz,arabaya atlar döneriz ama bu haftada 1 kere falan olur,genelde yakın yerlere yürürüz...
hava iyi değilse çayımızı koyar tv seyrederiz,sohbet ederiz,balkonda sigara -çay-sohbet:)))
babası ipeği sallar-uyutur ,ben sabah 5de uyandıgım için yarına giyeceğim kıyafetlerimi hazırlarım,çantamı falan ayarlarım...ben de çok geç olmadan yatarım,babamız tv seyreder en erken 12 de yatar

ben eşimden daha erken çıktığım için o gelen kadar yemeği hazırlarımcokacimcoook
ben mutfağı toplarken o çoktan koltuğunde yerini almış tv izlemey başlar playstation , pc oyunları oynarız genelde yada puzzle yaparız beraber arkadaşlarımızla vakit geçiririz
hiçbirşey yoksa tv izler uyuruz
ama ben çingenelik yaparsam ev işlerine yardım eder yoksa hiççç işi olmaz :mymeka::mymeka::mymeka:

biz günde birkaç saat görüşüyoruz:
sabah 8 de çıktığım eve genellikle gece 1 de geliriz birlikte...
günlük sigara kotam olan 1 taneyi içerim bir bardak ta süt :)
evde acil yapılcak varsa yapar duş alır yatarım gene 2 yı bulur. huup uyurum. o tv izler.

bu arada arkadaşlarımla gece oturmalarını çok severiz. 2 ye kadar otururuz ...çokda ark var.
bu iş yoğunluğunda onları asla hayatımdan ayırmammmmmmmm

Back
X