Eşiniz işten eve gelince akşam neler yapıyorsunuz?

Benim eşim eve geldikten sonra kızımızsız adım atamazbayanssulusmile
İçeri girdiği an başlar:ecrin_bebek:
Birlikte ya banyo yaparlar ya kendi elini yüzünü yıkarken kızımızınkinide yıkar.Sonra yatak odasına geçerler bilikte.Eşim ev kıyafetlrini giyerken Alyada ona eşlik eder.
Masada da aynı şekilde devam eder bu durum:)
Sonra ben masayı toplarım onlar kudurmaya başlarlar..Alyanın svinç çığlıkları uykuyla karışık cırlamaya dönünce hemen anlarımki maması hazırlanacak.
Yemeğini hazırlar ya ben yedirirm yada babası.Sonrada uyutmaya gideriz.Onu uyuturkende mutlaka bizde uyuyakalırız..
Haftada 3-4 gece dışarı çıkmaya çalışıyoruz.Çıkamazsak da uyuyoruz:)

eşim işten çok geç gelir 10-11 gibi kapıda kızımla karşılarız onu
o saatten sonra yapıcak pek bişey olmadığı için genelde kardelenle biraz oynar
ve uyutur bu kızlar bir alem babasız uyumuyorlar :)))
o uyudktan sonra geleneksel balkon muhabbetimizi yapar yatarız :))

Hafta ıcı;
Esım geldıgı vakıt ben mutfakta yemek hazırlıgı yapıyor olurum.
Elını yuzunu yıkar, rahat kıyafetlerını gıyınır ve yanıma yardıma gelır.
Yemegımızı yerız, beraber masayı toplarız.
O gecer tv ızler, bazen bende eslık ederım.
Kımı zaman tv sadece acık olur, bız sohbet ederız.
Kımı zaman ıkımızde cocuklasırız, bırbırımızle oyunlar oynarız.
Kımı zaman o tv ye bakar ben ınternete takılırım yada muzık dınlerım.
Kımı zaman ıse onu yalnız bırakır, evde yapacak ıs ararım kendıme.
Vaktımızın cogunu evde gecırırız bız.
Evımız en rahat ettımıgımız mekandır cunku.
Cumartesı gecelerı dvd gunumuzdur.
Ertesı gun gec kalkacagımız ıcın bır kac saat daha gec uyuruz.
Pazar gunu, esım gec de olsa yıne ıse gıder.
Aksam erken gelır, kımı zaman yemek yapar.
Yemekten sonra gun ıcınde yıkanan camasırları beraber katlar ve yerlestırırız.
Yatmadan once bıraz daha muhabbet eder ve uyuruz.
Ama uyumadan once mutlaka yatakta bırbırımızı yere dusurmeye calısırız.
O benım canımı acıtana, bende kusup bır kenarda kıvrılana kadar devam eder bu savas.

biz günde birkaç saat görüşüyoruz:
sabah 8 de çıktığım eve genellikle gece 1 de geliriz birlikte...
günlük sigara kotam olan 1 taneyi içerim bir bardak ta süt :)
evde acil yapılcak varsa yapar duş alır yatarım gene 2 yı bulur. huup uyurum. o tv izler.

bu arada arkadaşlarımla gece oturmalarını çok severiz. 2 ye kadar otururuz ...çokda ark var.
bu iş yoğunluğunda onları asla hayatımdan ayırmammmmmmmm

nerde çalışıyosunuz gece 1e kadar çok merak ettim :37: nasıl zaman ayırıyosunuz ev işlerine falan

eşim 17.15te eve gelir yemek yeriz,ben mutfağı toplarken eşim tv izler.sonra birlikte film seyrederiz.bazen sohbet ederiz bazen sus pus otururz

Eşim 8 gibi gelir akşam.bazen yer yemek bazen yemez.tek aşkı olan tv yi açar, tek kelime bile etmez benimle..yatana kadar tv sini izler..sonra uyur sabah kalkar gider..önceden çok kavga ediyodum biraz konuşalım dertleşelim ama baktı olmuyo ben de takmıyorum artık.:3: ben de hep pc başında. kk da,face..en garip olan benimkisi galiba.çok özendim şu eşiyle akşamları sohbet edenlere:59:

bnm durum biraz tuhaf galiba kızlar yazayımda bakın.akşam adam gelir yemek yenir bazen ben dyanamam o gelmeden yerim hemen gönül koyar.neyse masayı falan toplarım çay zaten demlenmiştir.bir kaç yardım dnemesi felaketle sonuçlandığı için kesinlikle yardım ettirmem.sonra salona geçeriz o tv falan açmaz hep bnle konuşmak dertleşmek tüm gün ne yapmış onları anlatmak ister.en sonu ben tv açarım onun hoşlanacağı bişey bulurum veya netten ilgisini çeken şeyler bulur önüne koyarım pc yi o zaman susar.mesela mutfağa gittim 5 dk geçmez "gel artık nerdesin sabah yaparsın işini vs. salona gelmekte yetmez illa yanına oturmamı ona dokunmamı ister.nerdeyse 6 yıllık evliyiz hala daha yan yana ve el ele oturuyoruz :26:
vallahi kızlar sabah olsada veya uyusada kurtulsam diyorum ya. onu seviyorum ama bu tür ilgi biraz tuhaf boğuyor beni.mesela yorgunluktan ölse bile kalk fizana gidelim desem hiç düşünmez gider.hafta sonu hafta içi farketmez işini gücünü bırakır (kendi işi) sen nereyi istersen oraya gidelim der.
ben de istiyorumki biraz karşı çıksın olmaz desin yorgunum desin bana şu yemeyi yap desin.
kocalarından şikayet eden kızlar valla bu aşırı ilgide sizin şikayet ettiğiniz gibi rahatsız edici bana göre.bilmiyorum belkide bende sorun var bn mizaç olarak biraz sertim yalnızlığı seven biriyim belkide normaldir bana fazla geliyodur.

Illaki esimi bekler ve beraber yemek yeriz aksamlari. Kapidan girdigi an öpmelere bogarim onu.
Özlüyorum onu tüm gün görüsmedigimiz icin. Sonra o anlatir ( genelde kisa ve öz ) arkasindan ben anlatirim ( uzun ve detayli ). Ya filim bakariz, yada tv izleriz, o ara aksam cayimizi iceriz. Sonra herkes cekilir bir odaya ben biraz burada takilirim, veya telefonda konusurum arkadaslarla, esimde ne yazikki eve is getirir ya muhasebesini yapar yada baska sey. Ama huzurlu ve sakin gecer genelde.

ahhhhh bilseniz şu monoton dediğiniz, sıradan dediğiniz hatta sıkıldığınız güzellikler biz bekarlara okadar güzel görünüyorki, valla kıy*****i bilin.
hiç üşenmedim baştan sona okudum
güldüm duygulandım kıskandım üzüldüm
ama acısıyla tatlısıyla hepsi çok güzeldi
darısı tüm bekarların başına olsun

Son düzenleme:
hiç standartımız yok bizim, bazen standart monoton şeyler yaşasaydık evliliğimiz nasıl nasıl olur diyede düşünmüyor değilim... şimdiki halimden hiiç şikayetcide değilim:):):)

Back
X