- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Açıkçası ben tahammül edemem.
Çocuk üzerinde hiç mi sorumluluk almıyor, söyleseniz de yapmıyor mu?
Siz sormuşsunuz, anlatsam nispet yapar gibi olacak diye korkuyorum ama, çocuklar doğduktan sonra 12 ye kadar uyumuşluğumuz ikimizin de yoktur. Tabi eşinizin işini bilemem de tüm hafta işe gidebiliyorsa haftasonu da çocuğuna eşine biraz zaman ayırabilmeli, o kadar mu yoruluyormuş yani, öyleyse bir doktora gitsin.
Karşında ki kisiden bir şey beklemezsen hayat daha kolay oluyor tatlim...esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
Calisiyor ve izin gunu var degil mi? Tam zamanli annelik ve ev isi yapan bir bayanin ne zaman izni var?Ya calışıyor ve 1 gün izni var bence abartıyorsunuz. O olmadığı günler nasıl yapıyorsunuz tüm işlerinizi? Yapmayın lütfen ya.
Bebekle yanına uzansanız fotolar çekinseniz bugün şu parka gidelim deseniz. Erkekler bu konularda pek üretken değil biraz ittirmek ve kafalarına sokmak gerekiyor.Adam yataktan cikmiyor elinde telefon yatak Hadi gidelim de Ben kahvaltimi ediyim oralarimi toparliyim cocugami bakiyim
esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
Bebekle foto ceksem benimki sey diyo sosyal medya icin mi cekiyorsun oraya mi atacaksin falan sadece inst. Kullaniyorum ondada hepi topu 3 4 foto var hicbirinde de esimle fotom yok hemen bir igneleme geliyor . Parka da sen gotur ben calisicam diyor ama calismaz oyun oynar :)Bebekle yanına uzansanız fotolar çekinseniz bugün şu parka gidelim deseniz. Erkekler bu konularda pek üretken değil biraz ittirmek ve kafalarına sokmak gerekiyor.
Ona da yanasmiyorsaeşiniz çok mu yoruluyor acaba
biraz da yapı meselesi bu canım
sen dürtücen hadi şuraya gidelim diye yok mu diyor
sende cinselliğe yanaştığında yok diyecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?