Esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz

benim esimde pazar dahil 6'da kalkar oturur
cocuklarda 7 demeden uyanirlar.
kafama yorganı çeker 9 kadar uyuyum derim
biz aciktik kahvaltı yapalım derler saat 8 de
evde küçük çocuk olunca destek beklemeniz normal.
zorla yaptırın bazı şeyleri.
belki bir sure sonra vazife haline getirir

Avatar da tehlikeli zaten o potansiyel var sizde ama valla haklısınız aşağı yukarı bende yapıyorum :)

Koltuğa uçan tekme atmadım henüz , yakındır

Senin iki çocuğun var sanırım ( sözde eşle birlikte )
Nefret ediyorum şu oyun oynayan, video izleyen, çizgifilm izleyen erkeklerden eşek kadar olmuşlar :/ çocuktan beterler niye evleniyorlar sanki ?

Hafta sonu mutlaka dışarı çıkarız , hiç plan yapmadiysak en azindan sahile gidip bisiklet park takiliriz çocuklarla .
Tembellik yapıp eşiyle çocuğuyla ilgilenmeyen kocaları " bir gün tatili var yazık " diye normallestiren kadınları da hiç anlamıyorum.Bu erkekleri bu hale siz getiriyorsunuz hanımlar...O parklarda bahçelerde AVM.lerde çocuklarıyla zaman geçirirken gordugunuz duydugunuz babalar da çalışıyor ve genellikle 1 gün tatilleri var.Valla bak

Sinir bozucu bi durum esimle 12 ye kadar uyuruz kahvaltimizi yapariz kahvemizi iceriz otururuz aksam olur disari cikariz yemege falan sonra geliriz genellikle boyle olur o ne yahu haftada bir izin de beninle ilgilenmeyecekse ne yapayim oyle kocayi

O bir günün en azından yarısını eşine çocuğuna ayırması gerekir. Öğlene kadar yatıp akşama kadar evde miskinlik edilir mi? Hadi arada bir olurda daimi olması çok kötü.

Super, konu sahibi bunları okuyunca çok mutlu olacak ve bir fikir edinecek mutlaka..
Yazlıkta neler yaparsınız konusu bu zaten.

İş ağırlığına göre değişir benim eşim mağaza sorumlusu bütün gün ayakta geçiriyor zor yani ama hiç böyle davranmaz bize izinli olduğu zaman kızım zaten babaya aşık uyanır uyanmaz babayı uyandırır ben kahvaltıyı hazırlayana kadar kızımla top oynarlar yada başka oyunlar kahvaltıdan sonra da oyuna devam ederler. İkindi den sonra dışarı çıkarız gezmeye götürür 1 bardak çay içme bile olsa bizi evde yalnız bırakmaz arada arkadaşlarıyla dışarı çıkar.

Sizin için üzüldüm özellikle bebeğiniz için çünkü onların babaya çok ihtiyacı var. Gezmeyi filan geçtim en azından parka götürse yarım saatte olsa bebek ve baba arasında bir bağ olması için. İlgi sevgi alaka göstermeyecek size yardım etmeyecekse ne diye çocuk yapmış sordunuz mu

Boylelerini yattiklari yerde gece bogmak lazim
Ne is yapiyorlar da bu kadar yoruluyorlar hic anlamiyorum, halde hamallik mi yapiyor esiniz? Tahammul etmeyin. Evde yalniz birakin,sabah alin cocugu cikin disari. Uyandiginda kahvalti sofrasi yerine bos masayi yesin

Benim eşimin de haftada bir gün tatili var pazar günleri..ve çalışırken çok yorulur kafa olarak.Bedenen bir zorluğu yok yaptığı işin. Eğer eşinizin işi onu fiziki anlamda yoruyorsa biraz hak verebilirim dinlenmek ister.Ama yinede bütün bir gün oğluna ve eşine en azından bir saatini ayirabilmeli.
Çocuklar anne yada baba ilgisi görmediğinde bu onların bütün yaşamını etkiliyor çünkü.

Senin iki çocuğun var sanırım ( sözde eşle birlikte )
Nefret ediyorum şu oyun oynayan, video izleyen, çizgifilm izleyen erkeklerden eşek kadar olmuşlar :/ çocuktan beterler niye evleniyorlar sanki ?
ikinci daha çok uğraştırıyor maalesef , yaşı küçük olan en azından eğitiliyor kavga falan da etmiyor oynuyorsun gezdiriyorsun susuyor yorulup uyuyor falan diğerini büyütmek uğraşmak daha zor inanın :)

Allahım ya ne kadar çok kafasına göre takılmak isteyen koca.Özel hayat isteyen,yalnız takılmak isteyen, çocuğuyla ilgilenmeyip çocuk gibi oyun oynayan adamlar evlenmesin, gül gibi kadınları eve alıp ilgilenmeyeceklerse, yardım etmeyeceklerse, bu gerçekler yüzlerine vurulunca yüzsüzce bağırıp sinirleneceklerse lütfen evlenmesinler ya Allahım

bizimkinin haftada 2 gün izni ve fiziksel olarak çalışmıyor hatta tüm gün oturuyor arada seni gezdiriyim bacakların açılır diye kandırmaya çalışıyorum ama nafile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…