eşiniz kendi ailesinin yanıda size bagırır mı?

Bağırsın da göreyim.kötükedihüso Aynı şekilde karşılığını alır.Bana ne söyleyecekse milletin içinde bağırarak değil,başbaşayken sakince söylemeli .Hele ki ailesinin yanında bana bu şekilde davranmasına asla izin vermem.:kızgın:

eşim çerkez ve çerkezler gelinlerine çok değer veriyor
bağırmayı bırak ailesinin yanında benden su bile isteyemez
onların kendilerine göre saygı biçimleri böyle ve gerçekten çok saygılılar
:1hug:

eşin kendi egosunu tatmin ediyor senin üzerinden herhalde
ne kadar da ayıp,insan hiç toplumda eşini rezil edermi?
sana ne düşmanlığı var ki seni başkalarının önünde küçük düşürüyor
hiç yakıştıramadım.(((

aynı durum bizde de var canım....
benimki de ailesinin yanında bambaşka biri olur, tersler bağırır, ilgilenmez...
ama ordan ayrıldığımız anda birden prensesi olurum....
bu banada çok ters geliyo....her gidişimizde sinirim bozuk dönerim...bu yüzden onunla beraber gitmek istemem annelerine....
kendim gidince daha mutluyum...
evde bağır ama orda saygılı ol diyorum ama nafile.....bi de babadan sertlik görmüş ya ondan onun gözüne girmek için dahada üstüme geliyo
....:kızgın::delphin:

Benim eşim başkalarının yanında bağırmaz ama konuşmaz da sanki biz evli bir çiftmişiz gibi olmaz yani , hiç konuşmaz ben güçlükle konuşurum bir şey sorarsam da ters cevap verir bu nedir anlamıyorum çok canım sıkılıyor bu duruma, sanki zorla evlendirilmiş gibi davranıyor .

çok şükür öyle biri değil eşim şimdiye kadar da öyle bir davranışta bulunmadı...
Zaten yapmaya kalksa bile ilk önce tepkiyi ailesi verir...

biz eşimle evlenmeden önce karar vermiştik.ikimizin ailesinin yanında hiç kavga etmeyeceğimize,birbirimize laf söylemiyeceğimize ve öyle oldu.haziranda 10.yılımıza giriyoruz ve hiç böyle şeyler olmadı.eşimle küs veya dargın bile olsak ailelerimize hiç yansıtmayız.
eşim ailesinin yanında bana bağırsa onu asla affetmem.ve ailesinin yanında cevabınıda alır.bende ona hem bağırırım hemde benden cevabını alır.yani susmam ailesinin yanında.onu yerin dibine sokarım.böyle konularda hiç affım olmaz.benimde bir gururum var.

niye - BAK BEN BÖYLE ERKEĞİM
DEMEK İÇİN Mİ BAĞIRACAK Kİ EŞİM BANA ?
ÖNCE BANA VE AİLESİNE SAYGILI OLAN İNSAN ASLA YAPMAZ BUNU...........

bağırmazda arada bişey beğenmez tavrı vardı beni sinir ederdi sinir...güzellikle söyledim olmadı yeri geldi kafasına vura vura söyledim olmadı....sonra kendiliğinden düzeldi artık uğraşmaktan mı bıktı bilemiyorum...bide eğer aramız iyiyse rahat ediyorum çünkü o zaman ne bişey söyler ne söyletir.

bence çok saçma erkekliklerini göstermek için bunu yapıolarsa evli deilim fakat bana bole bişey yapılsa önce konuşurdum bu durumu hala aynıysa ailesinin yanında bağırmam ama lafıda veririm bide benm durumumu daha ii anlaması için benm ailemin yanındada ben ona karşı anlayışlı davranmam:oklava:

evet hatta salak aptal gibi ifadeler kullanır..ya da canım diyeceğine "su getirsene oğlum" der bana!! ve sonra o adamlar bana niye saygı duysun oğlumuz zaten saygı duymuyo biz niye duyalım demezler mi?? off sonu hiç hayır değil bunun..

kolaydi ole bagircak ben daha cok bagiririm gerci benim esim benimle ilgilidir hayatim askim lafi dusmez dilinden hizmet eder esiminde anahtari tatli dildir kaynanamda otururken canim kocam hadi mutfaga gidiyorsun bir cay koy bana o guzel ellerinden derim kosar gider kek bilem getirir degil cay ayyyyyy iste o an kaynanamdaki yuzu gorseniz kara sari olur benzi atar bende hopurdene hopurdene icerim cayimi canim ya

ilahi çok hoşsunuz yaaa.benim yerime de iç bacım höpürdene höpürdenee.annesine bak ne güzel anlaşıyorlar oğlumla gelinim diye sevineceğine içten içe hasetleniyor mu neee.

evet hanımlar sorum gayet açık benim eşimin bu huyu hiç hoşuma gitmiyo:oklava: normalde bana kızmaz bagırmaz terslemez:mymeka: ama gel gelesin kendi ailesinin yanında daha fazla olmak üzere toplumda bana hep kızar tersler benimle ilgilenmez bu bayramda gene böyle geçti eşim normalde beninle konuşur sohbet eder Şenizama toplumda dönüp bana bakmaz bile ve benim çok zoruma gidiyo eşime soruyorum neden böyla yapıyosun diye yok ben öyle yapmam sana öyle gelir diyo sizcede acaba benmi abartıyorum sizlerdede böyle sorunlar oluyomu

bütün yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum.normalde cook iyi .gel gelelim ailesinin yanında ismimi bile zor kullanır.ilk dönemler utanıyo galiba saygımı gösteriyo diyodum,artık cok rahatsız oluyorum.abartmıyosun abartmıyoruz haklıyız bi insan ne ise o olmalı.niye onların yanında öyle onlarsız böyle.aslında farkında degil amaben öyle davrandıgı için onun ailesine cebhe alıyorum ve o ortama girmek istemiyorum:çok üzgünüm:

Back
X