- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolaydi ole bagircak ben daha cok bagiririm gerci benim esim benimle ilgilidir hayatim askim lafi dusmez dilinden hizmet eder esiminde anahtari tatli dildir kaynanamda otururken canim kocam hadi mutfaga gidiyorsun bir cay koy bana o guzel ellerinden derim kosar gider kek bilem getirir degil cay ayyyyyy iste o an kaynanamdaki yuzu gorseniz kara sari olur benzi atar bende hopurdene hopurdene icerim cayimi canim ya
evet hanımlar sorum gayet açık benim eşimin bu huyu hiç hoşuma gitmiyoklava: normalde bana kızmaz bagırmaz terslemez:mymeka: ama gel gelesin kendi ailesinin yanında daha fazla olmak üzere toplumda bana hep kızar tersler benimle ilgilenmez bu bayramda gene böyle geçti eşim normalde beninle konuşur sohbet eder Şenizama toplumda dönüp bana bakmaz bile ve benim çok zoruma gidiyo eşime soruyorum neden böyla yapıyosun diye yok ben öyle yapmam sana öyle gelir diyo sizcede acaba benmi abartıyorum sizlerdede böyle sorunlar oluyomu