Eşiniz kırıldığınızı görmezden gelse napardiniz.

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
Konu ister önemli ister önemsiz olsun her seferinde ben abartan o gelip barışan taraf oluyormus gibi bir tablo hep bu oluyor. Onun için önemsiz olan benim için önemli olabiliyor . Gelip barışmaya çalışması güzel evet ama barışma şekli de hoş değil sarılıyor falan cinselliğe dönüştürüyor ve ben bu durumdan iyice sıkıldım. Soğuk durmaya devam ediyorum (cinsellik olmadığında diyeyim yanlış olmasın ) uzatiyorsun şudur budur kendini yine haklı çıkarıyor bana ruhen iyileşme süreci tanımadığı gibi yaptığı hatalara soz verip yine aynı hatalara devam etmesi ...
Mesela kpss ye çalışmak için Eylül 15 inden beri bana akşam altıdan itibaren ben bakicam çocuğa diye söz veriyor(çocuk 9 da uyuyor zaten) ve dün büyük kavga ettik yine bana dediki ben çocuğa baksam da sen atanamazsin ama göreceğiz (bugünden dolayı ) yarın basliyoruz söz dedi eve geldi saat yediden beri telefonda oyun oynuyor mutfakta bende oturma odasındayim. Bana bu zamana kadar atanman lazım çalış çalışmıyorsun diye kavga eden adam yardım da etmiyor ben napim çocuktan fırsat yokki. Sözünde durmuyor napabilirim . Ona minnet etmek bile içimden gelmiyor o kadar sogugum ki bugün hiç ağzımı acmadim onun da hiç farkında değilim zaten.

Arkadaşlar geldi ve git sen ders çalış dedi hahaha iyi iyi gelişme var . İnşallah bozulmaz

Son düzenleme:
Branşınız ne acaba çok merak ettim. Eşiniz tuhaf çocuğa baksın o zaman yoksa da evi geçindirmekle sorumlu olsun ve sizi sıkıştırmasın madem çocuğu sizin üzerinize atıyor bence çalışın hatta öyle çalışın ki yemek bulaşık çamaşır hak getire bıktırın ki görsün gününü bir daha diyebiliyor mu acaba

Benzer şeyleri bende yaşıyorum. Benim için inanılmaz önemli birşey kavga edilmiş ama adam aradan az zaman geçince hiç birşey yokmuş gibi davranıyor. Örnek vereyim kv nin evine ziyarete gittik şehir dışına orada kv yüzünden kavga çıktı ki kavga dediğin de karşılıklı konuşulur birşey olur asansörde 1. Kattan 8. Kata kaç saniyede çıkılırsa o an 2 kelime yetti benim için. Sabah kalktık yola çıktık geri dönüş için araba da 2 kelime yine yetti . Sonra beni zorla 300 km araba kullandırdı ben sinirden çatladım o ise hiç birşey yokmuş gibi elimi kolumu öptü saçımı okşadı filan . Geri kalan 400 km de de ben oturdum sırtım dönük ağladım o sırtımı bacağımı okşadı yapma aşkım yapma tek bildiği cümle buydu . Nasıl yola gelir hiç bilmem ki İnan bizim evde incir çekirdeğini doldurmayacak şeyden kavga çıkıyor

Valla kırıldığımı anlamamasi mümkün değil eşimin,gözüne gözüne sokarım.yerinizde olsam onun yapmasını bekleyecegime yaptırana kadar başında dururum.söz vermiş tutması lazım

Böyle insanları hic sevmiyorum.benimkinde de boyle huylar var ve acaba beni önemsemiyor mu diyorum ve ben zaten kinci birisiyim hemen unutamam birseyi hatta hic unutmam ama bazi erkekler gevşek işte

malesef esınızden bu konuda destek goremeyecegınız cok acık
atanamazsın sen falan demesi size
gosterın ona o lafı soyledıgıne pısman olsun valla

ınsallah ıletısımınız ıstedıgınız noktaya gelır genel olarak kadınlar daha fazla sorumluluk yuklenmek zorunda kalıyor malesef

Çocuk sadece sizin çocuğunuz mu ki çocukla ilgilenmesini eşinize minnet etmek gibi görüyorsunuz. Babasıysa tabi ki ilgilenecek. Hem size atanman lazım diye baskı yapsın hem de siz ders çalışmasanız bile zaten yapması gereken çocukla ilgilenme sorumluluğunu bile yerine getirmesin. Yok öyle bir dünya.
Ayrıca kırgınlık konusu için, gönül alma olayı her defasında cinsellikle bitiyorsa burda amaç sizin gönlünüzü almak mı bilemedim. Çocuk bakma konusunu bile eşe minnet edilmeyecek asli görev olarak benimsediğinize göre kocasına boş yere trip atmayan bir eş izlenimi verdiniz bana. Kırıldığınız zaman ruhen sizi iyi hissettirmediği sürece gönül alma çabasının cinselliğe doğru ilerlemesine izin vermeyin. Siz kırgınken onu memnun etmek zorunda mısınız? Zira evlilik; "ne olursa olsun erkek memnun edilmeli" gibi birşey değildir, hele ki kendi çocuğuyla ilgilenmekten aciz erkeklere hizmet etme müessesesi hiç değildir.

Şu sözlerinize o kadar cani gönülden katılıyorum ki,
Benim bir arkadaşım var,eşiyle baya araları bozulmuş,yatakları ayırmışlar falan. Onunda bir çocuğu var. Küçük.. Küsken sofrayı kuruyormuş,kendisi baska odada yiyormuş. Gidiyormus annesinde duşa giriyormuş. Yemegini hergun yapmış. Bana cok anormal gelmişti mesela.

Evet ben de öyle yaparım. Yemek de mi yemeyelim :) bulaşığı da yıkarım. Çünkü evde işleri kendim için yapıyorum.

Evet ben de öyle yaparım. Yemek de mi yemeyelim :) bulaşığı da yıkarım. Çünkü evde işleri kendim için yapıyorum.
Yok tabiki ye. Ama ona yedirmek? Ne yerse yesin bir bardak su vermem ona. :) ben boyle kavgalarda kendime disardan söylüyorum

Yani şöyle yanlış bir anlayış var kadın kırgın da olsa evin düzeni bozulmasın. Neden? Eşini kırdığını anlamayacak kadar odun olmaları yetmezmiş gibi bir de hala ev işi vs. aksamasın istiyor paşalar. Madem evin düzeni bu kadar önemli karının gönlünü hoş tut o zaman bak bakalım o kadın sana nasıl dünyaları seriyor. Ama yok hem odunluk yapacak hem gönül almaktan aciz olacak ama hanımı yine de olgun davransın trip atmasın ev düzeni bozulmasın. Yani utanmasalar kadın kendi gönlünü kendisi alsın diyecekler artık.

Bana acayip ters durumlar bunlar. Ben zaten ona lutufta bulunuyorum yemek yaparak. Boyle bir gorevim yok. O bana guzel davransa aram iyi olsa benim icimden gelir gecerim.mutfaga herseyi yaparim beraberce yeriz zaten. Kadin kırgın olsa da evin düzeni bozulmayacakmış ha ha haa. Benim psikolojim benim gururum onun midesinden önemsiz mi yani? Cehenneme kadar. Hic anlamadığım birseydir bu. Benim annemde böyleydi. Sürekli ezildi ve babamdan pek deger görmedi diyebilirim. Bu arkadasimda esinden pek deger görmüyor diyebilirim. Adam surekli dışarıda bekar gibi dogumgununu bile kutlamadi kızın mesela. Hediyeyi gectim.
Benim esim açlıktan ölür acizliginden bir ekmek arasi yapamazdi.Bilmediginden degil annesi onu padisahmis gibi bas koseye oturup tepsiyle önüne yemegini getiriyormus odasına
Ben onun annesi degilim. Eskiden üzülürdüm. Gider ben ekmek arası vs yapardım gece acıkınca. Baktim gecen gitmis tost yapiyor. Demekki isteyince yapılıyormuş. Az evelde yicek ne var diye sordu.Borek var mutfak masasında git ye hayatım dedim. Hic umrumda olmaz eli ayagi tutuyor sonucta kendini birsey zannediyor sadece

Belki de kırıldığını gösteremiyorsun? Erkek beyni düz çalışır şunu bi öğrenin ya:) trip atınca anlamıyorlar.
Al karşına sorunu enine boyuna gerekirse günlerce konuşun hatta masada karşılıklı konuşun toplantı yapar gibi.

Benim psikolojim benim gururum onun midesinden önemsiz mi yani?
İşte tam olarak bu

Bir de bunu dini kılıflar uydurarak kadınlara kabul ettiriyorlar ya hani. Neyse dini yorumlar yasak olduğu için birşey demek istemiyorum ama özellikle cinsellik noktasında kadının gönlünü nefsini hoş etmeden sadece kendinizi düşünerek hareket etmeyin demiştir sevgili peygamberimiz. Bunu bilen bir erkek nasıl eşinin gönlünü almadan tenine dokunma hakkını kendinde görür aklım almıyor. Allah şu zihniyetten uzakta tutsun hepimizi.

Amin amin inşallah
O zihniyeti biliyorum. Benim esimde böyle sırnaşık tır. Küsünce boyle el kol hareketleri sarilmalar falan yuz vermem ama. Isine baksın. Bazen keske evlenmeseydim diyorum bazen de iyi ki evlenmisim diyorum :) siz evlimiydiniz?

Ben bekarım :) Mesleğim itibariyle çok sayıda sorunlu evliliğe şahit oldum. Eski nişanlım da sağolsun nasıl bir eş olmamak gerektiğini çok güzel öğrenme fırsatı sundu bana. Kendime çıkardığım derslerle hayatıma devam ediyorum :)

Herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Küs kaldığınızda arada sırada tabi sırnaşmalar olabilir sonuçta karı-koca istediği şekilde barışsın herkes. Ama her barışma girişimi cinselliğe doğru gidiyorsa orda sorun olma ihtimali yüksektir bence. Konu sahibi de bundan yakındığı için eşinin isteğinden çok kendi duygularına göre hareket etmeli diye düşündüm.

Yapma yaaaaa bende evliligimden once bi nisan bozdum.nasibimi 4 sene sonra buldum . Mantikli düşünen birisisin canim. Akıllısın. Insallah seninde gönlüne gore birini verir Allah
Konu sahibini ben hakli gördüm..insan kendini kötü hisseder onu anlayabiliyorum kendi duygularina gore hareket etmeli bence de..kendi kul hakkına girmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…