- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
İnşallah sizin müstakbel eşiniz hep değer verir size , siz de ona .Acaba benim eşim de mi anlayışsız olacak. Çoğu kadın bundan şikayetçi.. Doğrusu sevgilimde vurdum duymaz üzüldüğüm zaman duygu sömürüsü yapma bana bilmem ne bırbırbır konuşur .
Jİnşallah sizin müstakbel eşiniz hep değer verir size , siz de ona .
Herkes böyle değildir çevremde çok güzel çiftler var maşallah diyeyim :) bir yerlerde birşeyleri yanlış yapıyoruz ya da bazı erkeklerin sevgileri de ilgileri de geçici bilemiyorum .
İnşallah sizin müstakbel eşiniz hep değer verir size , siz de ona .
Herkes böyle değildir çevremde çok güzel çiftler var maşallah diyeyim :) bir yerlerde birşeyleri yanlış yapıyoruz ya da bazı erkeklerin sevgileri de ilgileri de geçici bilemiyorum .
Aşkın gözü kördür görseniz de görmezden gelirsiniz ama evlendikten sonra bu insana öyle koymaya başlıyorki insan keşke hep sevgili kalsaydım peşinden kossaydi diyor. Anlaşmalarla evlilik olmuyor gerçekten nasıl bir insanla olmak istiyorsanız onu seçin karakter olarak . Sonradan ilgisiz anlayışsız odun olup çıkıyorlarAcaba benim eşim de mi anlayışsız olacak. Çoğu kadın bundan şikayetçi.. Doğrusu sevgilimde vurdum duymaz üzüldüğüm zaman duygu sömürüsü yapma bana bilmem ne bırbırbır konuşur .
Aşkın gözü kördür görseniz de görmezden gelirsiniz ama evlendikten sonra bu insana öyle koymaya başlıyorki insan keşke hep sevgili kalsaydım peşinden kossaydi diyor. Anlaşmalarla evlilik olmuyor gerçekten nasıl bir insanla olmak istiyorsanız onu seçin karakter olarak . Sonradan ilgisiz anlayışsız odun olup çıkıyorlar
Yok uzatmak için demedim.ben küs kalmam.söylerim başına kalkarım.üzülmüşsem de hiç hiç konuşmam.o durumda da kendi dayanamaz.ortam yok çünkü.konuşun söyleyin kendisine.üzülüyorum dikkat et diye.15 eylülden beri diye yazdım ya işte daha ne kadar uzatmaliyim bu konuyu eşime bir buçuk ay olmuş ben yoruldum . Bugün de cumartesi yoğundu iş yeri dicek gelip koltukta uyicak bana çaktırmadan
Zaten saygı yoksa sevginin bir anlamı kalmıyor biz de deliler gibi seviyoruz 9 yıldır birlikteyiz sevgilikle beraber. Bir buçuk yıl evlilik var bunun içinde , bir umut düzelir denilenler asla duzelmiyor bir ses tonu yükselmesi zamanla itip kakmaya dövmeye kadar gidiyor cebindeki bir liraya siritan ilerde maaşına el koyuyor bir aptal salak kelimesi ilerde küfür e dönüşüyor bir odun kolay yetişmiyor anlayacağın. Yani evleneceğin insanın ilerde doğacak cocugunun babasına yüzde yuz benzesin istermisin her konuda. Doğan Cüceloğlu hayat arkadaşınızı buna göre seçin der ve saygı arayın der sevgi çözüm üretmez saygı evliliği yürütür der saygı sevgi anlayış dürüstlük fedakarlık bu kavramlara cidden kalıbıyla oturan adamla evlenin bu kavramlar kilisedir ve içeriği çok derindir. Bana bak işte kendi sokugumu dikemiyorum ama tavsiye verebiliyorum neden dersen ben bunların yüzde 50 sini yaptığım için zamanında.. annenize hak veriyorum şimdiki gençler daha akıllı sanslisiniz her şeye yolda yürüme şekli bile bazen insana batabiliyor .. evlilik icin sinyaller vardır kişi ilerde nasıl olacak ve neyi sevgiliyken bastırıyor gizliyor gibi.. bu konudaki yazılara göz atınAslında karşına çok kişi çıktı karakteri iyi olan veya olmayan.. 20 yaşındayım ve hepsi de evlenme amaçlı işini Eline almış kişiler. Hani tek dertleri evlenmek yaşım geçiyor ailem istiyor.. Annemlere söylüyorlar ben görüşmek istemiyorum aile dostumuz bir yandan annem bir yandan iyi olacak iyi birine benziyor bilmem ne.. Şimdi ki sevgilime gelince okuyor hemde çalışıyor okul parasını kendisi veriyor ama annemler in dediği tek şey o daha okuyor hemde hasta hasta biriyle mi evleneceksin anne ben hemen evleneceğim demiyorum ki diyorum pişman olacaksın vs gibi şeyler söylüyor. Seviyorum davranışları biraz ilk tanıştığım gibi değil değişti tartışmadan sonra ama bir umut düzelir var içimde. Eğer düzelmez ise zaten olacağı belli. Çok dikkat ediyorum bana davranış biçimine her şeye ona göre karar veriyorum etrafta bana nasıl arkadaşlarının yanında bana nasıl hepsine dikkat ediyorum. Artık tek hakaretinde de bitirmeyi düşünüyorum hakaret edilmesinden nefret ederim aradaki saygı bitiyor.
İşte öyle yaptım bu süre zarfında onu diyorum yani uzatmak derken bende.. tık yok o yüzden konu açtım delirdim artık : )Yok uzatmak için demedim.ben küs kalmam.söylerim başına kalkarım.üzülmüşsem de hiç hiç konuşmam.o durumda da kendi dayanamaz.ortam yok çünkü.konuşun söyleyin kendisine.üzülüyorum dikkat et diye.
Konu ister önemli ister önemsiz olsun her seferinde ben abartan o gelip barışan taraf oluyormus gibi bir tablo hep bu oluyor. Onun için önemsiz olan benim için önemli olabiliyor . Gelip barışmaya çalışması güzel evet ama barışma şekli de hoş değil sarılıyor falan cinselliğe dönüştürüyor ve ben bu durumdan iyice sıkıldım. Soğuk durmaya devam ediyorum (cinsellik olmadığında diyeyim yanlış olmasın ) uzatiyorsun şudur budur kendini yine haklı çıkarıyor bana ruhen iyileşme süreci tanımadığı gibi yaptığı hatalara soz verip yine aynı hatalara devam etmesi ...
Mesela kpss ye çalışmak için Eylül 15 inden beri bana akşam altıdan itibaren ben bakicam çocuğa diye söz veriyor(çocuk 9 da uyuyor zaten) ve dün büyük kavga ettik yine bana dediki ben çocuğa baksam da sen atanamazsin ama göreceğiz (bugünden dolayı ) yarın basliyoruz söz dedi eve geldi saat yediden beri telefonda oyun oynuyor mutfakta bende oturma odasındayim. Bana bu zamana kadar atanman lazım çalış çalışmıyorsun diye kavga eden adam yardım da etmiyor ben napim çocuktan fırsat yokki. Sözünde durmuyor napabilirim . Ona minnet etmek bile içimden gelmiyor o kadar sogugum ki bugün hiç ağzımı acmadim onun da hiç farkında değilim zaten.
Barismayi cinsellikle yapmasi neden rahatsiz ediyo seni? Cinselligin iyilestirici bi gucu var bu gercek. Ama sadece nefsi icin geliyosa sorunKonu ister önemli ister önemsiz olsun her seferinde ben abartan o gelip barışan taraf oluyormus gibi bir tablo hep bu oluyor. Onun için önemsiz olan benim için önemli olabiliyor . Gelip barışmaya çalışması güzel evet ama barışma şekli de hoş değil sarılıyor falan cinselliğe dönüştürüyor ve ben bu durumdan iyice sıkıldım. Soğuk durmaya devam ediyorum (cinsellik olmadığında diyeyim yanlış olmasın ) uzatiyorsun şudur budur kendini yine haklı çıkarıyor bana ruhen iyileşme süreci tanımadığı gibi yaptığı hatalara soz verip yine aynı hatalara devam etmesi ...
Mesela kpss ye çalışmak için Eylül 15 inden beri bana akşam altıdan itibaren ben bakicam çocuğa diye söz veriyor(çocuk 9 da uyuyor zaten) ve dün büyük kavga ettik yine bana dediki ben çocuğa baksam da sen atanamazsin ama göreceğiz (bugünden dolayı ) yarın basliyoruz söz dedi eve geldi saat yediden beri telefonda oyun oynuyor mutfakta bende oturma odasındayim. Bana bu zamana kadar atanman lazım çalış çalışmıyorsun diye kavga eden adam yardım da etmiyor ben napim çocuktan fırsat yokki. Sözünde durmuyor napabilirim . Ona minnet etmek bile içimden gelmiyor o kadar sogugum ki bugün hiç ağzımı acmadim onun da hiç farkında değilim zaten.
Bunu huy edindiginde sorun halı altına süpüruluyo cozumsuz kalıyor ve sorunlar tektat yaşanıyor olay buBarismayi cinsellikle yapmasi neden rahatsiz ediyo seni? Cinselligin iyilestirici bi gucu var bu gercek. Ama sadece nefsi icin geliyosa sorun
Çok güzel anlatmışsınız.. Mutlaka bakacağım. Fikirleriniz için teşekkür ederim.. Aptal salak kelimesi kavga sırasında geçti ve üzerine kendisine sevdiğini söylemesini istedim ( o da iyi geceler dedikten sonra bir şey unuttun mu unutmadın mı dedim farklı bir şekilde beni sevdiğini söyle de demedim) bana daha az önce söyledim yetmiyormu anlaman kıt mı dedi sonra üzülünce sana kaba davranmak istemiyorum ama buna zorluyorsun dedi.. Duygu sömürüsü yapma bana gibi kelimeler kullandı ardından seni seviyorum dedi üzerine bastıra bastıra.. Dün ve bu gün mesaj atmadım sadece pazar günü konuşma iznim var o da ders çalışıyorum diye kendisi kural koydu onu çok düşündüğümü söylüyor kendisinin geleceğimi etkilenmesinden korkuyor ama inanmıyorum buna her neyse yasak olmasına rağmen mesaj atan ben dün ve bugün hiç yazmadım wp ye bile girmedim yarın kendiliğinden arayacak mı onu bekliyorum. Birde eskisi kadar üzerine düşesim gelmedi son dediklerinden sonra ilişkimiz için çırpınıyor olmaktan yoruldum. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek..Benim ablam olsanıza ya siz çok güzel anlatıyorsunuz fikir veriyorsunuz.Zaten saygı yoksa sevginin bir anlamı kalmıyor biz de deliler gibi seviyoruz 9 yıldır birlikteyiz sevgilikle beraber. Bir buçuk yıl evlilik var bunun içinde , bir umut düzelir denilenler asla duzelmiyor bir ses tonu yükselmesi zamanla itip kakmaya dövmeye kadar gidiyor cebindeki bir liraya siritan ilerde maaşına el koyuyor bir aptal salak kelimesi ilerde küfür e dönüşüyor bir odun kolay yetişmiyor anlayacağın. Yani evleneceğin insanın ilerde doğacak cocugunun babasına yüzde yuz benzesin istermisin her konuda. Doğan Cüceloğlu hayat arkadaşınızı buna göre seçin der ve saygı arayın der sevgi çözüm üretmez saygı evliliği yürütür der saygı sevgi anlayış dürüstlük fedakarlık bu kavramlara cidden kalıbıyla oturan adamla evlenin bu kavramlar kilisedir ve içeriği çok derindir. Bana bak işte kendi sokugumu dikemiyorum ama tavsiye verebiliyorum neden dersen ben bunların yüzde 50 sini yaptığım için zamanında.. annenize hak veriyorum şimdiki gençler daha akıllı sanslisiniz her şeye yolda yürüme şekli bile bazen insana batabiliyor .. evlilik icin sinyaller vardır kişi ilerde nasıl olacak ve neyi sevgiliyken bastırıyor gizliyor gibi.. bu konudaki yazılara göz atın
Ailelerden uzak farklı şehirlerde yiz valla minnet duymadan bir şekilde halletmeyi tekrar denicem karaciğer yetmezliği var bende yorgunluğu kaldırmıyor bedenim bı sure sonra , ve tekrar toparlanmak zaman alıyor kpss ye kalmış 7 ay zaman kaybı oluyor zaten toplasan kesik kesik 3 saat calisabilecegim bu şekilde başarılı olamamkiNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kütüphane falan varsa eve geldiği gibi eşiniz vurun kapıyı çıkın. Ben sinirliyim aynı evde iş yapamam, annem babamla da böyleydi bu. Çalışacaksam ya okula ya da sessiz sakin bir yere kulaklıkları kapıp gider, hem sakinleşir hem de yapmam gereken şeyi yapardım. Nasılsa çocuğa bakacak olsaydı aynı evin içinde eşiniz sizin müdahalenize de gerek olmazdı. Olayı böyle büyütmek yerine kendiniz için en doğru çözümü bulmaya çalışın. Oğlunuza tek başına bakamayacağını düşünüyorsanız da 3-4 saat belki anneniz yakındır? Ya da kayinvalideniz?
Yani rahata alışmış insan devam eder. Bazen en babası bile bir korku yaşamadan ilişkide veya karşı tarafın kararlılığını görmeden çocuk gibi davranabiliyor...
Ne demek ben teseteşe kur ederim estagfuestağf kahretsin klavyem dondu : ) sen de kardeşim olsana bİroni daha kaybetmeyelim ..Çok güzel anlatmışsınız.. Mutlaka bakacağım. Fikirleriniz için teşekkür ederim.. Aptal salak kelimesi kavga sırasında geçti ve üzerine kendisine sevdiğini söylemesini istedim ( o da iyi geceler dedikten sonra bir şey unuttun mu unutmadın mı dedim farklı bir şekilde beni sevdiğini söyle de demedim) bana daha az önce söyledim yetmiyormu anlaman kıt mı dedi sonra üzülünce sana kaba davranmak istemiyorum ama buna zorluyorsun dedi.. Duygu sömürüsü yapma bana gibi kelimeler kullandı ardından seni seviyorum dedi üzerine bastıra bastıra.. Dün ve bu gün mesaj atmadım sadece pazar günü konuşma iznim var o da ders çalışıyorum diye kendisi kural koydu onu çok düşündüğümü söylüyor kendisinin geleceğimi etkilenmesinden korkuyor ama inanmıyorum buna her neyse yasak olmasına rağmen mesaj atan ben dün ve bugün hiç yazmadım wp ye bile girmedim yarın kendiliğinden arayacak mı onu bekliyorum. Birde eskisi kadar üzerine düşesim gelmedi son dediklerinden sonra ilişkimiz için çırpınıyor olmaktan yoruldum. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek..Benim ablam olsanıza ya siz çok güzel anlatıyorsunuz fikir veriyorsunuz.
Ne demek ben teseteşe kur ederim estagfuestağf kahretsin klavyem dondu : ) sen de kardeşim olsana bİroni daha kaybetmeyelim ..
O arama üstüne düşme mevzulari bir iki gün ayrı durursun üçüncü gün arar erkekler o bı kriter değil kimin aradığı önemli değil konuşulan şeyler ne kadar kıymetli buna bakın , benim eşim de geçen ne diyor aşkım canım ne ya biz liselimiyiz diyor çok kirilmistim yani gittikçe yeni yeni ilgisizlikler çıkarıyor başıma , ailesine de bakın evlenmeden önce iyi görünürler aileler evlendikten sonra değişirler en baştan soğuk ve mesafeli olun
Ben babamın evinde de açık değilim o kadar ama özel zamanlarda denizde falan hiç karışmazlar di kayinvalidemler maalesef onların oraya gidince dikkat ediyorum eşim de karışmaz giyimime mutasip bı aile olmadığı sürece giyim çok ta önemli değil kapanmak kişiseldir çünkü. Başkası için yapılmaz. Aman o an niye öyle dedi eşim bende bilmiyorum şimdi aşkım cicim diyor bende şakasına ne o öyle liseliler gibi diyorum hatasını anlıyor : )Abla abisi biliyor ciddi ol artık demiş kendisine. biraz kapalı bir aile mesela otele gitseler havuz ayrı bayanlarla erkekler farklı yerlerde.. Bu biraz garip geldi bana ama kapan diye ısrar etmiyor hatta ben baştan kestirip attım içimden gelmediği sürece Olmaz dedim ailem de açık öyle alıştım.. Eşinize diyin abla siz takmayın benim babam 50 yaşına gelmiş anneme sırnaşır aşkım hayatım der siz mi demeyeceksiniz.. Canınızı sıkmayın ona.. Siz dersiniz o da söyler belki zamanla alışır.
Ben babamın evinde de açık değilim o kadar ama özel zamanlarda denizde falan hiç karışmazlar di kayinvalidemler maalesef onların oraya gidince dikkat ediyorum eşim de karışmaz giyimime mutasip bı aile olmadığı sürece giyim çok ta önemli değil kapanmak kişiseldir çünkü. Başkası için yapılmaz. Aman o an niye öyle dedi eşim bende bilmiyorum şimdi aşkım cicim diyor bende şakasına ne o öyle liseliler gibi diyorum hatasını anlıyor : )
Hepsi mi böyle olur?? Benim eşimde beni deli eder çileden çıkarır.Sonra hemen bi özür dileyince geçecek sanır. Özür dilemiş olması aynı şeyleri tekrarlayınca ne işe yarar ki? Bide hiç bişey yokmuş gibi davranır ne olduda surat yapıyosun der.Konu ister önemli ister önemsiz olsun her seferinde ben abartan o gelip barışan taraf oluyormus gibi bir tablo hep bu oluyor. Onun için önemsiz olan benim için önemli olabiliyor . Gelip barışmaya çalışması güzel evet ama barışma şekli de hoş değil sarılıyor falan cinselliğe dönüştürüyor ve ben bu durumdan iyice sıkıldım. Soğuk durmaya devam ediyorum (cinsellik olmadığında diyeyim yanlış olmasın ) uzatiyorsun şudur budur kendini yine haklı çıkarıyor bana ruhen iyileşme süreci tanımadığı gibi yaptığı hatalara soz verip yine aynı hatalara devam etmesi ...
Al benimkini vur ötekineHepsi mi böyle olur?? Benim eşimde beni deli eder çileden çıkarır.Sonra hemen bi özür dileyince geçecek sanır. Özür dilemiş olması aynı şeyleri tekrarlayınca ne işe yarar ki? Bide hiç bişey yokmuş gibi davranır ne olduda surat yapıyosun der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?