Eşiniz kırıldığınızı görmezden gelse napardiniz.

Elime gelen ilk şeyi kırardım.

Evli değilim ama benim de erkek arkadaşım var.. Dün sevdiğini söylemesini istedim az önce söyledim yetmiyor mu gibisinden konuştu hatta daha kaba bir şekilde söyledi bunu anlamakta kıtlık mı var gibisinden diyeyim daha doğru olur.. Üzüldüm.. bana duygu sömürüsü yapma.. Bir defa söyledim yeterli dedi en son konuşma biterken seni seviyorum dedi üzerine basabasa.. Birde sana kötü konuşmak istemiyorum ama sinirleniyorum diyor.Hepsi aynı kafa.. Eşine gelince konuşmayı denemelisin baktın olmuyor akşam 6 dan sonra boş bir odaya geç çocuğu da yanın da bırak kapını kilitle o ilgilenmek zorunda kalır zamanla alışır

Kapı kirilana kadar tekmeler.

İngilizce ogretmeniyim. Sonunda evi çöp eve çeviricem az kaldi

Valla kırıldığımı anlamamasi mümkün değil eşimin,gözüne gözüne sokarım.yerinizde olsam onun yapmasını bekleyecegime yaptırana kadar başında dururum.söz vermiş tutması lazım
15 eylülden beri diye yazdım ya işte daha ne kadar uzatmaliyim bu konuyu eşime bir buçuk ay olmuş ben yoruldum . Bugün de cumartesi yoğundu iş yeri dicek gelip koltukta uyicak bana çaktırmadan

İnşallah kazanırsınız. Başarılar dilerim. Farzet ki yok Eşiniz. Çalışın takılmayın.

İşte bakın ne güzel yazdiniz ben bunları söylüyorum defalarca konuşuyoruz onlar televizyonda olur diyor TV hiç izlemem kendisi bayılır bu arada. Adama mantıklı özverili şeyler nedense benim çok yüksekten uçmam anlamına geliyor tuhaf Ya bence işine gelmiyor. Dün cinsellik için saat ikiye kadar yalvardı artık tartışıp sesi yükseldi biraz çocuk kipirdaniyor ek gıdaya geçtik diye zor uyuttuk zaten mahsus yüksek sesle konuşmaya devam etti benimle tamam ya lanet olsun dedim gel yap git dedim. Bu sondu günlük tutan biriyim yazmayı çok severim artık tek arkadaşım o olacak günlüğüm bile bana daha çok fayda sağlıyor.

İnşallah iyi olursunuz erkekler herkesten zekidir yeter ki yapmak istesin.İsine geldi mi kendi menfaati oldu mu sokulmus yanınıza,dil dokmus.

Siz gece yelkenleri indirdiginiz için hakkınızı kaybettiniz.
Yoo hala birlikteyiz nasılsa ben ona görüp görebileceği en son şansı verdım bu ilk değil yelken olayı ama yelken olsa da olmasa da sonuç değişmiyor konuyu açtığımda da söyledim ya. Bı arkadaş dedi eşiniz yok gibi hayatınıza bakın dedi cidden çok mantıklı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…