- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Konu ister önemli ister önemsiz olsun her seferinde ben abartan o gelip barışan taraf oluyormus gibi bir tablo hep bu oluyor. Onun için önemsiz olan benim için önemli olabiliyor . Gelip barışmaya çalışması güzel evet ama barışma şekli de hoş değil sarılıyor falan cinselliğe dönüştürüyor ve ben bu durumdan iyice sıkıldım. Soğuk durmaya devam ediyorum (cinsellik olmadığında diyeyim yanlış olmasın ) uzatiyorsun şudur budur kendini yine haklı çıkarıyor bana ruhen iyileşme süreci tanımadığı gibi yaptığı hatalara soz verip yine aynı hatalara devam etmesi ...
Mesela kpss ye çalışmak için Eylül 15 inden beri bana akşam altıdan itibaren ben bakicam çocuğa diye söz veriyor(çocuk 9 da uyuyor zaten) ve dün büyük kavga ettik yine bana dediki ben çocuğa baksam da sen atanamazsin ama göreceğiz (bugünden dolayı ) yarın basliyoruz söz dedi eve geldi saat yediden beri telefonda oyun oynuyor mutfakta bende oturma odasındayim. Bana bu zamana kadar atanman lazım çalış çalışmıyorsun diye kavga eden adam yardım da etmiyor ben napim çocuktan fırsat yokki. Sözünde durmuyor napabilirim . Ona minnet etmek bile içimden gelmiyor o kadar sogugum ki bugün hiç ağzımı acmadim onun da hiç farkında değilim zaten.
Kapı kirilana kadar tekmeler.Evli değilim ama benim de erkek arkadaşım var.. Dün sevdiğini söylemesini istedim az önce söyledim yetmiyor mu gibisinden konuştu hatta daha kaba bir şekilde söyledi bunu anlamakta kıtlık mı var gibisinden diyeyim daha doğru olur.. Üzüldüm.. bana duygu sömürüsü yapma.. Bir defa söyledim yeterli dedi en son konuşma biterken seni seviyorum dedi üzerine basabasa.. Birde sana kötü konuşmak istemiyorum ama sinirleniyorum diyor.Hepsi aynı kafa.. Eşine gelince konuşmayı denemelisin baktın olmuyor akşam 6 dan sonra boş bir odaya geç çocuğu da yanın da bırak kapını kilitle o ilgilenmek zorunda kalır zamanla alışır
İngilizce ogretmeniyim. Sonunda evi çöp eve çeviricem az kaldiBranşınız ne acaba çok merak ettim. Eşiniz tuhaf çocuğa baksın o zaman yoksa da evi geçindirmekle sorumlu olsun ve sizi sıkıştırmasın madem çocuğu sizin üzerinize atıyor bence çalışın hatta öyle çalışın ki yemek bulaşık çamaşır hak getire bıktırın ki görsün gününü bir daha diyebiliyor mu acaba
15 eylülden beri diye yazdım ya işte daha ne kadar uzatmaliyim bu konuyu eşime bir buçuk ay olmuş ben yoruldum . Bugün de cumartesi yoğundu iş yeri dicek gelip koltukta uyicak bana çaktırmadanValla kırıldığımı anlamamasi mümkün değil eşimin,gözüne gözüne sokarım.yerinizde olsam onun yapmasını bekleyecegime yaptırana kadar başında dururum.söz vermiş tutması lazım
İşte bakın ne güzel yazdiniz ben bunları söylüyorum defalarca konuşuyoruz onlar televizyonda olur diyor TV hiç izlemem kendisi bayılır bu arada. Adama mantıklı özverili şeyler nedense benim çok yüksekten uçmam anlamına geliyor tuhaf Ya bence işine gelmiyor. Dün cinsellik için saat ikiye kadar yalvardı artık tartışıp sesi yükseldi biraz çocuk kipirdaniyor ek gıdaya geçtik diye zor uyuttuk zaten mahsus yüksek sesle konuşmaya devam etti benimle tamam ya lanet olsun dedim gel yap git dedim. Bu sondu günlük tutan biriyim yazmayı çok severim artık tek arkadaşım o olacak günlüğüm bile bana daha çok fayda sağlıyor.Çocuk sadece sizin çocuğunuz mu ki çocukla ilgilenmesini eşinize minnet etmek gibi görüyorsunuz. Babasıysa tabi ki ilgilenecek. Hem size atanman lazım diye baskı yapsın hem de siz ders çalışmasanız bile zaten yapması gereken çocukla ilgilenme sorumluluğunu bile yerine getirmesin. Yok öyle bir dünya.
Ayrıca kırgınlık konusu için, gönül alma olayı her defasında cinsellikle bitiyorsa burda amaç sizin gönlünüzü almak mı bilemedim. Çocuk bakma konusunu bile eşe minnet edilmeyecek asli görev olarak benimsediğinize göre kocasına boş yere trip atmayan bir eş izlenimi verdiniz bana. Kırıldığınız zaman ruhen sizi iyi hissettirmediği sürece gönül alma çabasının cinselliğe doğru ilerlemesine izin vermeyin. Siz kırgınken onu memnun etmek zorunda mısınız? Zira evlilik; "ne olursa olsun erkek memnun edilmeli" gibi birşey değildir, hele ki kendi çocuğuyla ilgilenmekten aciz erkeklere hizmet etme müessesesi hiç değildir.
Öyle yapicam ve yola birlikte çıkmadığını için son durakta da yalnız inecegimİnşallah kazanırsınız. Başarılar dilerim. Farzet ki yok Eşiniz. Çalışın takılmayın.
: )Elime gelen ilk şeyi kırardım.
İnşallah iyi olursunuz erkekler herkesten zekidir yeter ki yapmak istesin.İsine geldi mi kendi menfaati oldu mu sokulmus yanınıza,dil dokmus.İşte bakın ne güzel yazdiniz ben bunları söylüyorum defalarca konuşuyoruz onlar televizyonda olur diyor TV hiç izlemem kendisi bayılır bu arada. Adama mantıklı özverili şeyler nedense benim çok yüksekten uçmam anlamına geliyor tuhaf Ya bence işine gelmiyor. Dün cinsellik için saat ikiye kadar yalvardı artık tartışıp sesi yükseldi biraz çocuk kipirdaniyor ek gıdaya geçtik diye zor uyuttuk zaten mahsus yüksek sesle konuşmaya devam etti benimle tamam ya lanet olsun dedim gel yap git dedim. Bu sondu günlük tutan biriyim yazmayı çok severim artık tek arkadaşım o olacak günlüğüm bile bana daha çok fayda sağlıyor.
Benim bu evde huzurum olmadığı sürece ona da huzur yok.İnşallah iyi olursunuz erkekler herkesten zekidir yeter ki yapmak istesin.İsine geldi mi kendi menfaati oldu mu sökülmüş yanınıza,dil dokmus.
Siz gece yelkenleri indirdiginiz için hakkınızı kaybettiniz.Benim bu evde huzurum olmadığı sürece ona da huzur yok.
Yoo hala birlikteyiz nasılsa ben ona görüp görebileceği en son şansı verdım bu ilk değil yelken olayı ama yelken olsa da olmasa da sonuç değişmiyor konuyu açtığımda da söyledim ya. Bı arkadaş dedi eşiniz yok gibi hayatınıza bakın dedi cidden çok mantıklı .Siz gece yelkenleri indirdiginiz için hakkınızı kaybettiniz.
Yok artık ciddi misiniz?Kapı kirilana kadar tekmeler.
Konuşmak için actirir küs olmayı sevmiyo ve açıklaması Z şeylere morali bozuluyor illa konuscakYok artık ciddi misiniz?
Anlasa da işine gelmiyor zeytin yağı gibi üste çıkıyor ben bu adamla konuşmayı bıraktım bugünden itibaren. Konusmicam evin sesi neşesi olmicam .. kendime hep bahane bulup uzaklaşicam ondanZ şeyler mi? Konuşmak için açtırdığında sizde olanları söyleyin anlayacağı bir dilde uyarı yapın
Belki akıllanır..Anlasa da işine gelmiyor zeytin yağı gibi üste çıkıyor ben bu adamla konuşmayı bıraktım bugünden itibaren. Konusmicam evin sesi neşesi olmicam .. kendime hep bahane bulup uzaklaşicam ondan
Acaba benim eşim de mi anlayışsız olacak. Çoğu kadın bundan şikayetçi.. Doğrusu sevgilimde vurdum duymaz üzüldüğüm zaman duygu sömürüsü yapma bana bilmem ne bırbırbır konuşur .Sadece başlığa göre yorumluyorum , benim hep yaşadığım durum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?