Eşiniz kırıldığınızı görmezden gelse napardiniz.

Aynı dertten bende muzdaribim.. her kavgada sorunda ben abartıyor oluyorum eşime göre önemsiz şeyleri kafama takip üzülüyorum onu da üzüyorum :) taviz vermeyin derim ben ve barışma şeklini cinselliğe döndürmesi çok büyük bi sorun buna asla izin vermeyin.. bir kucak gül romantik bir yemek, hiç olmadi bir kac tatlı söz söylemeyi öğrenmeli

Branşın İngilizce imiş.Atanman o kadar zor değildir , eşine aldırma.Atanırsın biraz çalışırsan.Erkekler rahatı bozulsun istemez.Senin ders çalışman onun rahatını bozuyor çünkü sorumluluğu ve yükü artıyor.Aldırma.Sen ders çalışmana bak.Bakacak tabii sen anneysen o da babası.

Kırıldığında belli et , hiçbir şey olmamış gibi yapma.Ben kırıldığımda evden cenaze çıkmış gibi oluyor.Elimde değil , evin atmosferini değiştiririm kırılırsam , çünkü içimden hiçbir şey yapmak gelmez.Eşim de peşinde dolanmaya başlar.Kırılmana aldırmazsa aldıracağı şekilde davran bence.Bi' silkele yani.

İkna oldu sorun çözüldü

Kırılınca gelir konuşur dargınlık sevmez o yönden çok iyi ama ben konuşmaya bı başlayayim tamam hayatım uzatmayalım özür diledim ya der , neyse ki sorun çözüldü dün 7 de yattım bugün 10 a kadar 5 aylık yorgunlugum çıktı bugün de derse başlıyorum tertemiz zihinle. Çocuğa baktı kendisi durduk yere hadi kalk dersine çalış dedi ben bakicam çocuğa dedi , içimden hele şükür ya dedim bir bu uk ay sonra dank etti e baktı olmuyor atanmam da lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…