- 6 Ağustos 2012
- 164
- 17
- 318
- Konu Sahibi derenderya
-
İnanın neler yasadigimj yazsam yetmez herkesin ayrı ayrı soruhu var evet ama işin işinden cikilmayacak duruma girdim bende bir çoğunuz gibi ama inanın en çok burda kiler anlar diye tekrar elim satirlara gitti 8 ay önce esimin kokain kullandığını öğrendik ailesiyle birlikte zaten çok tuhaf hareketleri vardı ama bunu yaptığı hiç aklıma gelmezdi önce duyduğumda kesinlikle bosanicam dedim ama ne zormuş bu kararı vermek çocuğum var 3 yaşını geçti hep mücadele veriyorum yanında oluyorum ametem de tedavi görüyor tedavi dediğimde ilaç tedavisi antidepresan uyku ilacı Vs içimiz rahat etsin diye de idrar tahlilleri anlatmak istediğim hep bıraktım diyor ama huyları çok tuhaf size kısaca şunu diyim o dönemlerde kızımın ve benim bilekligim kaybolmuştu o satmış bir sürü borcu saymıyorum bile velasil kelam aradan zaman geçti daha iyi gibi hakkını giyemem mücadele ediyor isi evi değiştirdi ortamdan ayrılmak istedi ama arada yine yalanlar paralar dönüyor hep ortaya çıkarıyorum yalanlarını ama eskiden kalan boralarım var diyor bisekilde inkar ediyor beni üzen olayda bugün yaşandı kızımın diğer kalan tek bilekligide kayboldu artık ne yapacağımı şaşırdım vallahi ben ellemedim diyor daha ne kadar şans vericem qcaba düzelecek mi
Yerinizde olsam çocuk için bırakırım
bu saatten sonra degistiremezsiniz bari çocuğu kurtarın
Doğru söylüyorsunuz elimden geleni yaptiktan sonra son çare bu biliyorum ama böyle bi hayat yaşarken de kendimden giden gidiyor şu an bosanmaya cesaret edemiyorum nasıl basedicem bilmiyorum
Tahlillerde çıkmayan başka bir şey kullanıyor olabilir mi? Doktorunuzla konuştunuz mu bunu?Evet ediyor hatta ben ne zaman istersem.gidip tahlil veriyor bu zaman a kadar hep temiz çıktı tahlilleri ama kafam yerinde değil artık galiba sizofren gibi oldum ametem in tahliline bile inanmıyorum yalanlari var hala o bemi uzuyor bide bi kaç bişey kaybolması hala
Merhaba sırf bu konuya yazmak için login oldum. Eğer uzun süredir kullanıyorsa paraya ve maddeye erişimi olduğu müddetçe maalesef kullanma ihtimali çok yüksek. Arkadaşları da vardır kullanan. Kullanmayacağım der biri bir şekilde kanına girer. Bu arkadaşlarla tamamen irtibatının kopması ve paraya erişiminin kısıtlanması lazım. Ayrıca temin ettiği yer ile de irtibatının kopması lazım.Amatem testlerini bilmiyorum ama idrar mı veriyor . Amatem gibi yerlerde insanlar bazen kendi idrarlarını vermeyebiliyor. Eğer para ile ilgili yalanlar varsa madde kullanıyor olma ihtimali çok yüksek. Kokain tehlikeli bir uyuşturucu tipi ama eğer bırakmaya niyeti varsa bırakabilir. Bırakınca kriz geçirmez mesela. Kokain para demektir parayı sıkı sıkıya takip edin.
Tahlillerde çıkmayan başka bir şey kullanıyor olabilir mi? Doktorunuzla konuştunuz mu bunu?
Durumunuz zor. Kendimi yerinize koyup düşününce iki yol görüyorum. Ya eşimi bırakırım kızımla düzgün bir hayat uğruna. Tabii bunu yaparsam kızımın babasının iyice çukura gireceğini bilerek, son çare olarak yaparım. Ya da benim desteğimle ayağa kalkması için çabalarım.
Sanırım eşiniz sizin ona uzattığınız eli tutmakta zorluk çekiyor. Böyle devam ederse biteceğini söyler Bir süre daha yanında kalıp düzelmemesi durumunda bırakırdım onu.
İdrar testi için maddenin son 48 içinde kullanılması gerekiyormuş. Ayrıca bu madde de arada sırada kullanılabilir bir şey. Haftada bir kullanmak da yeteri kadar bağımlılıktır. Size tavsiyem haneye giren parayı yalnızca sizin kontrol etmeniz. Tek çözüm bu. Gelirini giderini dökecek ortaya. Maddi konularda şeffaf olacak. Harcadığı 1 liranın hesabını verecek. Eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa buna izin verecektir. Önceki konunuza baktım eşiniz nakit avans çekmiş size söylememiş. Siz yakalayınca da eski eşime nafaka verdim demiş. Açıkçası çocugunuz olduğu için bu kadar önemsedim. Bu borçlar, kıymetli eşyaların kaybolması, gizli para meseleleri maalesef çok büyük veri. Bu kadar borç içinde olmasının tek sebebi bu madde. Eşinizi seviyorsanız bırakmayın, bırakırsanız kendini maddeye verir ama çözüm bulamazsanız çocuğunuzun rıskını da düşünün lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?