- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi derenderya
-
Böyle insanlar para bulamadikca . Evdeki televizyonu da satar koltuguda . Bende demesi . Etrafımda öyle insan çokİnanın neler yasadigimj yazsam yetmez herkesin ayrı ayrı soruhu var evet ama işin işinden cikilmayacak duruma girdim bende bir çoğunuz gibi ama inanın en çok burda kiler anlar diye tekrar elim satirlara gitti 8 ay önce esimin kokain kullandığını öğrendik ailesiyle birlikte zaten çok tuhaf hareketleri vardı ama bunu yaptığı hiç aklıma gelmezdi önce duyduğumda kesinlikle bosanicam dedim ama ne zormuş bu kararı vermek çocuğum var 3 yaşını geçti hep mücadele veriyorum yanında oluyorum ametem de tedavi görüyor tedavi dediğimde ilaç tedavisi antidepresan uyku ilacı Vs içimiz rahat etsin diye de idrar tahlilleri anlatmak istediğim hep bıraktım diyor ama huyları çok tuhaf size kısaca şunu diyim o dönemlerde kızımın ve benim bilekligim kaybolmuştu o satmış bir sürü borcu saymıyorum bile velasil kelam aradan zaman geçti daha iyi gibi hakkını giyemem mücadele ediyor isi evi değiştirdi ortamdan ayrılmak istedi ama arada yine yalanlar paralar dönüyor hep ortaya çıkarıyorum yalanlarını ama eskiden kalan boralarım var diyor bisekilde inkar ediyor beni üzen olayda bugün yaşandı kızımın diğer kalan tek bilekligide kayboldu artık ne yapacağımı şaşırdım vallahi ben ellemedim diyor daha ne kadar şans vericem qcaba düzelecek mi
Böyle insanlar para bulamadikca . Evdeki televizyonu da satar koltuguda . Bende demesi . Etrafımda öyle insan çok
Peki halleri tavırları nasıl ? Konuşması ? Gözleri ?Evet yaparlar biliyorum ama bunun öyle bi şansı yok çünkü ben bunu içiyorum kabul edersen et herseyi yaparim durumu olamaz kabul de etmiyorum zaten o zaman biter şu an tedavi olsun yanında oluyorum ama bu kadarda tesadüf olmaz diye de düşünüyorum o bileklik düşmüş olamaz yani önceden de yapmıştı
Pe
Peki halleri tavırları nasıl ? Konuşması ? Gözleri ?
O bileklik düşmedi ama maddeyi bırakmak da bir süreçtir. Sizin bu kadar katı durmanız yalana sarılmasına da sebep olabilir.belki para vermemek için satıcılığa bağlayacak nerden bileceksiniz ? Yönetmesi zor bir süreç. Ben olsam şeffaflık şartı koyar yapsa da bilmek isterdim açıkçası. Bu adamı biraz ergen ve sorunlu çocuğunuz gibi düşünün. Siz ona şans verin, hayatını maddi olarak kontrol edin ve yanında olun. Bu şekilde bence daha kolay.
Gelirini giderini bir bahane ile saklıyorsa benim fikrim hala kullandığı yönünde. Ya da geçmişten gelen size söylemediği çok borcu var. Bu para işini çözersiniz umarım.
Senin için çok zor bir durum aynı şeyleri bende yaşadım. Eşim bonzai kullandı 6 7 ay. Kurtarana kadar cok zorluk cektik. Evde varmı yokmu belli değildi. Sana tavsiyem baştan tavrını koyman. Eğer birşeyleri kaybedeceğini anlarsa belki akillanir. Benim esimde öyle oldu. Antidepresanlara dikkat et. Bazen hayal görmesine sebep olur. Sana karşı ters hareket yapabilir. Bi gözün onda olsun sürekli. Ve özellikle alkolden uzak dursun. Bu gibi şeyleri bırakmak bazen alkole itebiliyor insanı
Eşim tedavi olmayı istemedi. Ailesiyle beraber destek olduk. Ilk zamanlar çok sinirliydi. Sürekli titremeler sinir krizleri gecirdi. O süre boyuncada calisamadi. Bonzai öncesinde alkol kullaniyordu . Biraktiktan sonra dahada arttı. Suan genelde sinirli en ufak şeye tepki gösteriyor. Karakteri tamamen değişti yani. Yalan söylemek zaten alışkanlık olmuş sanırım. Esimdede aynı şey var. Sürekli birşeyler saklar. Hesaptaki para miktarı telefon şifresi gibi. Ama suan bonzai kullanmadigindan eminim. Ictigi zamanki halini biliyorum çünkü. Gözler kıpkırmızı oluyor esrar ve bonzaide ama kokaini bilmiyorum. Ayakta bile duramıyor heryerde uyukluyor. Saçma sapan cevaplar filan.Bu konuda yasadikarımiz ortak olabilir tavsiyelerine ihtiyacım olabilir lütfen yorum yaparsan yada yazarsan bana özelden falan çok sevinirim Çok sağol bu arada beni anlayabileceğini saniyorum çünkü antidepresandan hayal görme olaylarını çoktan geçtik dedigim gibi 8 ay oldu sadece yalanları devam ediyor bu da beni tekrar yapıyor korkusuna itiyor ametem é gidiyor mu peki hala esin nasıl anlıyorsun değiştiğini suphelendigin oluyor mu arada ben çok şüpheleniyorum beni biraz rahat bırak diyor
Canım öncelikle cok gecmis olsun.Benim yakın bi tanidigimda kokoin iciyomus senelerdir cok sonradan ögrendi karisi felan.Amateme .ozel merkezlere kac kere yatti yok birakamadi bu illeti ne borćlar yapti.Artik elde bisey kalmayinca durmadan karısınin bogazini sıkıyodu para versin diye.En sonunda boşadi karısı 2 genc kızınıda aldi gitti babasınin evine.Sakın inanma ve güvenme.Cocugunu düşün.
Eşim tedavi olmayı istemedi. Ailesiyle beraber destek olduk. Ilk zamanlar çok sinirliydi. Sürekli titremeler sinir krizleri gecirdi. O süre boyuncada calisamadi. Bonzai öncesinde alkol kullaniyordu . Biraktiktan sonra dahada arttı. Suan genelde sinirli en ufak şeye tepki gösteriyor. Karakteri tamamen değişti yani. Yalan söylemek zaten alışkanlık olmuş sanırım. Esimdede aynı şey var. Sürekli birşeyler saklar. Hesaptaki para miktarı telefon şifresi gibi. Ama suan bonzai kullanmadigindan eminim. Ictigi zamanki halini biliyorum çünkü. Gözler kıpkırmızı oluyor esrar ve bonzaide ama kokaini bilmiyorum. Ayakta bile duramıyor heryerde uyukluyor. Saçma sapan cevaplar filan.
Maalesef öyle Allahım ıslah etsin bunları. Eşlerinin çocuklarının kıymetini bilsinler. Eğer yardımcı olabileceğim birşey varsa her zaman yazabilirsin banaEvet o.madde de daha çok belli oliy
Evet madde farkı olduğu için belirtileri de farklı oluyor yalan konusu sanırım. Kalıyor insanda çabuk kurtulamıyor yalan söylemekten kokain de belli olması daha zor sanırım maddi açıdan belli oluyor en çok pahalı olduğu için allah yardım eder inş ne diyim çok zor çok
Maalesef öyle Allahım ıslah etsin bunları. Eşlerinin çocuklarının kıymetini bilsinler. Eğer yardımcı olabileceğim birşey varsa her zaman yazabilirsin bana
Amin ins. Genelde bazı olayları kaldiramiyorlar. Benim esimde annesinin ölümünü kaldıramadıÇok teşekkür ederim benimde aklım almıyor nasıl yapilabiliyor insan cocugunun yüzü suyu hürmetine düzelir bari ama kullana kullana akıl kalmıyor sanırım rabbim yardım etsin
Allah yardimcin olsun o kadar normaldiki hic kimse bisey anlamadi taki cok borc yaptigi icin artik o maddeyi alamamaya baslayana kadar.Kriz gelmeden once hissediyolarmis krizin etsini hafifletmek icin icki icmeye basliyodu.Insallah kurtulur esin bide deri altina takilan çipler varmis kurtulmak icin onuda araştirin mutlaka.Benim akraba çip taktırmis kurtuldum diyomus ama bilmiyorum dogrumu yalanmi.Bende bırakan ı pek.duymadım ne yapıcam bilmiyorum yada bırakan içkiye sarılıyor içki de o illete itiyor mus sanırım bende boğazıma sarılınca bosanicam öncesinde vicdanim rahat vermiyor bırakmaya onu hala umudum var belji düzelir diye çünkü normalde iyi davranıyor bana karşı hiçbişey ı yok ama ileride olmayacağı anlamina gelmiyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?